Hlavní Vztahy Gina Carano

Gina Carano

Gina CaranoPořadí 344 -120Věk 39 let zvěrokruhu Beran Vztahy celkem 3

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Gina Carano možná svobodná.

Vztahy

Gina Carano byla ve vztazích s Kevinem Rossem (bojovník Muay Thai)(2015), Henry Cavill(2012 - 2014)a Kit Cope.



O

Gina Carano je 39letá americká bojová umění. Narodila se Gina Joy Carano 16. dubna 1982 v Dallas County, Texas, USA. Je známá americkými gladiátory. Její znamení zvěrokruhu je Beran.

Gina Carano je členem následujících seznamů: americké televizní osobnosti, američtí křesťané a americké modelky.

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Gina Carano! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým35 let, 11 měsíců2 roky, 9 měsíců2 roky, 4 měsíce
Celkový35 let, 11 měsíců2 roky, 9 měsíců2 roky, 4 měsíce

Detaily

JménoGina
Prostřední jménoRadost
Jméno za svobodnaCarano
Celé jméno při narozeníGina Joy Carano
Alternativní jménoPřesvědčení, rozdrcení, Gina Joy Carano
Stáří39 let
Narozeniny16. dubna 1982
RodištěDallas County, Texas, USA
Výška5 '8' (173 cm)
Hmotnost150 liber (68 kg)
StavětKulturista
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaTrinity Christian High School
UniverzitaUniversity of Nevada, Reno po dobu jednoho roku, University of Nevada, Las Vegas po dobu tří let, kde minored v psychologii
Text povoláníBojový umělec, herečka, fitness modelka
obsazeníBojová umění
Získejte slávuAmeričtí gladiátoři
Roky aktivní2006–2009 (MMA)
Poprsí (palce)38
Velikost šálkuD
Pas (palce)27
Boky (palce)36
Velikost oblečení8
Velikost boty8
Oficiální webové stránkytwitter.com/ginacarano, www.facebook.com/ginacarano, www.awakeningfighters.com/athletes/gina-carano/
OtecGlen Thomas Carano
MatkaDana Joy Carano

Gina Joy Carano (narozená 16. dubna 1982) je americká herečka, televizní osobnost, fitness modelka a bývalá smíšená bojová umělec.

Více o Gině Carano Méně o Gině Carano

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Kevin Ross (bojovník Muay Thai)VztahČerven 2015 -
dvaHenry CavillVztahSrpna 2012Prosince 20142 roky
1Kit CopeVztah -
Kevin Ross (bojovník Muay Thai) #3

Kevin Ross (bojovník Muay Thai)

2015.

Kevin Ross (bojovník Muay Thai) chodí s Ginou ...[zobrazit pár] Henry Cavill #dva

Henry Cavill

2012 - 2014

Gina Carano a Henry Cavill se rozešli v prosinci ...[zobrazit pár] Kit Cope #1

Kit Cope

Gina Carano a Kit Cope jsou odděleni ...[zobrazit pár] #3

Kevin Ross (bojovník Muay Thai)

2015.

Kevin Ross (bojovník Muay Thai) a Gina Carano spolu chodili od června 2015.

Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 80% zobrazit vztah #dva

Henry Cavill

2012 - 2014

Gina Carano a Henry Cavill se datují od 4. srpna 2012 do prosince 2014.



Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 68% zobrazit vztah #1

Kit Cope

Gina Carano a Kit Cope měli vztah.

který v minulosti chodil se samem heughanem
OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 52% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Gina Carano39 BeranBojová umění
americký
Kevin Ross (bojovník Muay Thai)40 LevBox
americký
Henry Cavill38 BýkHerec
britský
Kit Cope44 RybaBojová umění
americký

FOTOGALERIE

Mandalorian - Gina Carano Téměř člověk (2013) Téměř člověk (2013) Téměř člověk (2013) Gina Carano - „Star Wars: The Rise Of Skywalker“ premiéra v Los Angeles Gina Carano - „Star Wars: The Rise Of Skywalker“ premiéra v Los Angeles Gina Carano - „Star Wars: The Rise Of Skywalker“ premiéra v Los Angeles Gina Carano - „Star Wars: The Rise Of Skywalker“ premiéra v Los Angeles Gina Carano - „Star Wars: The Rise Of Skywalker“ premiéra v Los Angeles Gina Carano - „Hvězdné války: Vzestup Skywalkera“ Premiéra v Los Angeles Gina Carano - „Star Wars: The Rise Of Skywalker“ premiéra v Los Angeles Gina Carano - „Star Wars: The Rise Of Skywalker“ premiéra v Los Angeles

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Šílenství v metodě2019CarrieFilm
Mandalorian2019Cara DuneTelevizní show
Spálená země2018Attica GageFilm
Vlčí dcera2018Clair HamiltonFilm
Deadpool2016Andělský prachFilm
Kickboxer: Pomsta2016březenFilm
Loupež2015.KrisFilm
Extrakce2015.VítězstvíFilm
V krvi2014AvaFilm
Zuřivý 62013RileyFilm
Skoro člověk2013DanicaTelevizní show
Rozbitý2011Mallory KaneFilm
Krev a kost2009VerettaFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.