Hlavní Chodit S Někým Gina Mastrogiacomo

Gina Mastrogiacomo

Gina Mastrogiacomo 1961 - 2001Věk 39 po smrti zvěrokruhu Štír

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích pro Ginu Mastrogiacomo.



Javier Hernandez a Leticia Sahagun

O

Americká herečka Gina Mastrogiacomo se narodila 5. listopadu 1961 ve Great Neck, Long Island, New York, USA a zemřela 2. května 2001 v Kalifornii, USA, USA ve věku 39 let. znamení zvěrokruhu je Štír.

seznamka victoria justice a avan jogia

Gina Mastrogiacomo je členem následujících seznamů: narození 1961, američtí herci a americký filmový herec, útržky narození šedesátých let.

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Gina Mastrogiacomo! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoGina
PříjmeníMastrogiacomo
Celé jméno při narozeníGina Mastrogiacomo
Stáří39 (věk úmrtí) let
Narozeniny5. listopadu 1961
RodištěVelký krk, Long Island, New York, USA
Zemřel2. května 2001
Místo smrtiKalifornie, USA, USA
Příčina smrtiInfekce srdce (kvůli vzácné bakteriální infekci srdce)
StavětŠtíhlý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
Náboženstvířímský katolík
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuGoodfellas (1990).
Roky aktivní1986–2001
Více o Gina Mastrogiacomo Méně o Gina Mastrogiacomo

FOTOGALERIE

Gina Mastrogiacomo Gina Mastrogiacomo

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Konverzace v limbu1998Krátký film
The Con1998DebbieTV film
Osamělé mazače1998Rockin 'LexieKrátký film
Bloodhoundidevatenáctset devadesát šestLiz MooreTV film
Vysoký, temný a smrtícídevatenáct devadesát pětGloria BowerTV film
Motocyklový gang1994ServírkaTV film
JE1994Paní MyraTelevizní show
Podezření1994NoraTelevizní show
NYPD modrá1993ChickyTelevizní show
Akta X1993Jenny UphouseTelevizní show
Jungle Fever1991LouiseFilm
Nahá zbraň 2½: Vůně strachu1991Je to nějaká busta?Film
Harry a Hendersonovi1991Roxie NewtonTelevizní show
Goodfellas1990Janice RossiFilm
Fanelli Boys1990Televizní show
Alien Space Avenger1989GinnyFilm
Seinfeld1989ProstitutkaTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Nejlepší skladby s podobnými názvy
Nejlepší skladby s podobnými názvy
Už jste někdy přemýšleli o tom, kolik písní bylo napsáno s Like v názvu? Tento seznam uvádí nejlepší skladby se stejným názvem, bez ohledu na ...
John Baxter a Marie-Dominique Montel
John Baxter a Marie-Dominique Montel
28. května 2021 ... John Baxter a Marie-Dominique Montel fotografie, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší postavy ve filmech Johna Hughese
Nejlepší postavy ve filmech Johna Hughese
Připravte se na výbuch z minulosti, když kontrolujeme některé z nejlepších a nejpamátnějších postav Johna Hughese. V Johnu Hughesovi je tolik skvělých postav ...
Finneas
Finneas
28. května 2021 ... zprávy Finneas, drby, fotky Finneasa, životopis, seznam přítelkyň Finneas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Finneas. Historie seznamování Finneas, 2021, 2020, seznam vztahů Finneas.
Nell Sigland
Nell Sigland
28. května 2021 ... Zprávy Nell Sigland, drby, fotky Nell Sigland, životopis, seznam přátel Nell Sigland 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Nell Sigland. Seznamovací historie Nell Sigland, 2021, 2020, seznam vztahů Nell Sigland.
Anita Wachter
Anita Wachter
28. května 2021 ... zprávy Anity Wachterové, drby, fotografie Anity Wachterové, životopis, seznam přátel Anity Wachterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Anitou Wachterovou. Seznamovací historie Anity Wachterové, 2021, 2020, seznam vztahů Anity Wachterové.
Nejlepší písničky Shania Twain
Nejlepší písničky Shania Twain
Seznam nejlepších písní Shania Twain, které hlasovali fanoušci jako vy. Tato anketa zahrnuje všechny hity Shanie Twain, ale opravdoví fanoušci vědí, že existují i ​​další skvělé písně ...