Hlavní Vztahy Gordon Clapp

Gordon Clapp

Gordon ClappVěk 72 let zvěrokruhu Váhy Vztahy celkem 2 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Gordon Clapp možná svobodný.

Vztahy

Gordon Clapp byl dříve ženatý s Elisabeth Gordon Clapp(2016)a Deborah Taylor(1986-1999).



O

Gordon Clapp je 72letý americký herec. Gordon Allen Clapp se narodil 24. září 1948 v North Conway v New Hampshire v USA a je známý pro NYPD Blue. Jeho znamení zvěrokruhu je Váhy.

Gordon Clapp je členem následujících seznamů: držitelů cen Emmy, amerických filmových herců a amerických televizních herců.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Gordona Clappa! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva13 let9 let, 1 měsíc5 let, 3 měsíce
Celkovýdva13 let9 let, 1 měsíc5 let, 3 měsíce

Detaily

JménoGordone
Prostřední jménoKaždý
PříjmeníTleskat
Celé jméno při narozeníGordon Allen Clapp
Alternativní jménoGordon Clapp, Gordon Allen Clapp
Stáří72 let
Narozeniny24. září 1948
RodištěNorth Conway, New Hampshire, USA
Výška5 '6' (168 cm)
StavětPrůměrný
Znamení zvěrokruhuVáhy
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaSouth Kent School, Connecticut
UniverzitaWilliams College
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuNYPD modrá
Roky aktivní1979 – dosud

Gordon Clapp (narozený 24 září 1948) je americký herec, nejlépe známý pro roli Det. Greg Medavoy všech 12 sezón v televizním seriálu NYPD Blue, který v roce 1998 vyhrál cenu Emmy.

Více o Gordonovi Clappovi Méně o Gordonovi Clappovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaElisabeth Gordon ClappŽenatý2016 -
1Deborah TaylorŽenatý1986199913 let
Elisabeth Gordon Clapp #dva

Elisabeth Gordon Clapp

2016

Elisabeth Gordon Clapp a Gordon Clapp mají ...[zobrazit pár] Deborah Taylor #1

Deborah Taylor

1986-1999

Deborah Taylor a Gordon Clapp se rozvedli ...[zobrazit pár] #dva

Elisabeth Gordon Clapp

2016

Elisabeth Gordon Clapp a Gordon Clapp jsou manželé po dobu 4 let.

Vztah 5 let zobrazit vztah #1

Deborah Taylor

1986-1999

Deborah Taylor a Gordon Clapp se rozvedli po 13 letech manželství. Měli 1 dítě.



Vztah 13 let Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Gordon Clapp72 VáhyHerec
americký
Elisabeth Gordon Clapp-
Deborah Taylor- Herečka

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Williammužský198734 let Deborah Taylor

FOTOGALERIE

Gordon Clapp - NYPD modrá Mario bosco NYPD modrá NYPD modrá Gordon Clapp ve filmu Sunshine State společnosti Sony Pictures Classics - 2002

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Pokrevní bratři: občanská válka2021Pane RolandeFilm
Martin Eden2020Pane FordeFilm
Mrtvý Billy2016LucienFilm
Parmezán2016Karl ParmaleeTelevizní show
Peter a John2015Charles RolandFilm
Dokonalý chlap2015Bill ForsytheFilm
Mob City2013Carl StecklerTelevizní show
Vnímání2012Alan KendricksTelevizní show
Základní2012Zástupce náčelníka ProskyTelevizní show
Chicago Fire2012Kaplan OrlovskýTelevizní show
Voda2011JiříKrátký film
Grind2010ŠpatněFilm
Padající2009Colin O'SheaFilm
Riskovat2009Tom GarrettTV film
Funk Parlor2009Detektiv Joseph AngeliFilm
V dohledu2008Jsem KulpakTelevizní show
Seznam Ex2008JimmyTelevizní show
Drive Thru2007Klaun Horny (hlas)Film
Herní plán2007Trenér Mark MaddoxFilm
Poškození2007Gary ParsonsTelevizní show
Na půli cesty domů2007SandyTelevizní show
Soukromá praxe2007Trenér MikeTelevizní show
Vlajky našich otců2006Generál 'Howlin' Mad 'SmithFilm
Trailer Talk2006JeffeKrátký film
Myšlenky zločince2005The. Vic WolynskiTelevizní show
posel ztracených duší2005Alan SilverTelevizní show
Chirurgové2005Victor KaufmanTelevizní show
Flatbush2005UpřímnýKrátký film
Jistá Boží ruka2004Jefferson T. StevensFilm
Banány2004PoručíkKrátký film
Bezcenný materiál2004Gustave - KrejčíTelevizní show
Odložený případ2003Daniel O'LearyTelevizní show
Rychlá auta a děti2003KovbojKrátký film
Moonlight Mile2002KoželuhFilm
Sunshine State2002Hrabě PinkneyFilm
Méně než perfektní2002Detektiv MartinTelevizní show
Mnich2002Francis MerriganTelevizní show
Bez stopy2002Bill ShieldsTelevizní show
Pravidla zapojení2000HarrisFilm
CSI: Crime Scene Investigation2000Salvatore HeinzTelevizní show
Mohl bych také žít2000Muž nahořeKrátký film
The Rage: Carrie 21999Ericův otecFilm
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Ted KartágoTelevizní show
Glacier Falls1999Film
Sin City Spectacular1998Televizní show
Gun mrtvého muže1997Raymond Walter JakesTelevizní show
Odznak zrady1997ThatcherováTV film
Morrison Murders: Na základě skutečného příběhudevatenáctset devadesát šestŠerif Byron CalhounTV film
Opuštěný a podvedenýdevatenáct devadesát pětDonald QuinnTV film
Její skrytá pravdadevatenáct devadesát pětOtec PaulTV film
Vnější mezedevatenáct devadesát pětDr. Randall StrongTelevizní show
In Line of Duty: Ambush ve Waco1993GlennTV film
Bonds of Love1993HodnotitelTV film
Rodina cizinců1993ZTV film
NYPD modrá1993The. Greg MedavoyTelevizní show
Star Trek: Deep Space Nine1993SekceTelevizní show
Stand off1993Gordon DaviesFilm
Polibek zabijáka1993SullivanTV film
Horečka1991PokorníTV film
Mission of the Shark: The Saga of the U.S.S. Indianapolis1991EliášTV film
Občanské války1991Al BlynnTelevizní show
FBI: Nevyřčené příběhy1991GavinTelevizní show
Monkey House1991Televizní show
Místo činu1991Televizní show
Slepá víra1990Že. O'BrieneTelevizní show
Rodina špiónů1990Kapitán BurnettTelevizní show
Cop Rock1990Philip BeamerTelevizní show
Nejlepší policajti1990Dennis DutraTelevizní show
Křídla1990PhilTelevizní show
Máma P.I.1990Televizní show
Tajný život Archieho manželky1990ÚtržkyTV film
Hrubá anatomie1989DoktorFilm
Stanice Termini1989Harvey DunshaneFilm
Malé oběti1989Detektiv Doug WelchTelevizní show
E.N.G.1989Brian Rickland, Charles FleetTelevizní show
Soukromý kapitál1989TV film
Osm mužů ven1988Ray SchalkFilm
drahý Johne1988Dave TravisTelevizní show
Rytířské hodinky1988DanielsTelevizní show
Rin Tin Tin: K-9 Cop1988WayneTelevizní show
Zázračná léta1988Bruce LeegeeTelevizní show
Porušení všech pravidel: Stvoření triviálního pronásledování1988John HaneyTV film
Matewan1987Tom GriggsFilm
Ruce cizince1987Sgt. MarkeyTV film
Street Legal1987James BrackitTelevizní show
Island Love Song1987Film
Adderly1986Televizní show
Právo lidí1986Chrisův přítelTV film
Evergreen1985Palm Court ČíšníkTelevizní show
Nechat jít1985WaltereTV film
Koukni na to1985Pan Michaels, Vicker, VikerTelevizní show
Noční dvůr1984Ralph ShannonTelevizní show
Druhé království1984JiříTV film
Na zdraví1982ShrinerTelevizní show
Hangin 'Indevatenáct osmdesát jednaPane HepburneTelevizní show
Návrat Secaucus Seven1979ČipFilm
Běh1979KennyFilm
Speciální víkendy ABC1977PolicajtTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.