Hlavní Vztahy Griffin Gluck

Griffin Gluck

Griffin GluckPořadí 1529 -835Věk 20 let zvěrokruhu Panna Vztahy celkem 2

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Griffin Gluck možná svobodný.

Vztahy

Griffin Gluck byl ve vztazích se Sabrinou Carpenterovou(2019-2020)a Natalie Jones.



O

Griffin Gluck je 20letý americký herec. Narodil se 24. srpna 2000 v Los Angeles v Kalifornii v USA. Proslavil ho film Just Go with It v kariéře od roku 2009 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Panna.

Griffin Gluck byl v zápase na obrazovce s Isabelou Monerovou Middle School: The Worst Years of My Life (2016).

Griffin Gluck je členem následujících seznamů: 2 000 narozených, Američané židovského původu a američtí herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Griffin Gluck! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Dominic Monaghan a Evangeline Lilly se vzaly

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někýmdva4 měsíce, 2 dny2 měsíce, 1 den-
Celkovýdva4 měsíce, 2 dny2 měsíce, 1 den-

Detaily

JménoGriffin
PříjmeníGluck
Celé jméno při narozeníGriffin Gluck
Alternativní jménoGriffin Gluck
Stáří20 let
Narozeniny24. srpna 2000
RodištěLos Angeles, Kalifornie, USA
Výška5 '7' (170 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíLíska
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuPanna
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuZkus mě rozesmát
Roky aktivní2009-současnost, 2009 – současnost
Oficiální webové stránkywww.rottentomatoes.com/celebrity/griffin_gluck/, www.allmovie.com/artist/griffin-gluck-p680473

Griffin Alexander Gluck (narozený 24 srpna 2000) je americký herec. V televizi je pozoruhodný svými hlavními rolemi jako Charlie ve společnosti Red Band Society, Mason Warner v soukromé praxi a Danny Gannon ve hře Back in the Game. Zahrál si také jako Sam Ecklund v obou sezónách série Netflix Mockumentary American Vandal a hraje Gabe v seriálu Netflix Locke & Key. Ve filmu ztvárnil Rafe Khatchadorian ve filmu Middle School: The Worst Years of My Life a Jack Dunkleman v původním filmu Netflix Tall Girl. Zahrál si také jako hlavní postava ve filmu Hulu Big Time Adolescence.

Více o Griffinovi Gluckovi Méně o Griffinovi Gluckovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaSabrina CarpenterVztah R Září 201920204 měsíce
1Natalie JonesVztah -
Sabrina Carpenter #dvaPověst

Sabrina Carpenter

2019 - 2020

Sabrina Carpenter a Griffin Gluck byli rumo ...[zobrazit pár] #1

Natalie Jones

Griffin Gluck a Natalie Jones jsou odděleni ...[zobrazit pár] #dva

Sabrina Carpenter

2019 - 2020 (fáma)

Sabrina Carpenter se říká, že se spojila s Griffinem Gluckem v září 2019.



Vztah 4 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 73% zobrazit vztah #1

Natalie Jones

Griffin Gluck a Natalie Jones měli vztah.

zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Griffin Gluckdvacet PannaHerec
americký
Sabrina Carpenter22 BýkZpěvák
americký
Natalie Jones- Herečka

FOTOGALERIE

Griffin Gluck Griffin Gluck Griffin Gluck Griffin Gluck Griffin Gluck Domů (2015) Proč on? (2016) Proč on? (2016) Proč on? (2016) Proč on? (2016) Proč on? (2016) Proč on? (2016)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Locke & Key2020BezTelevizní show
Večeře v Americe2020KevineFilm
Milostný život2020Luke DucharmeTelevizní show
Den za dnem2020RolandTelevizní show
Velký čas dospívání2019MonroeFilm
Vysoká dívka2019Jack DunklemanFilm
The Boxcar Children: Surprise Island2018JindřichFilm
Mick2017DylanTelevizní show
Americký vandal2017Sam EcklundTelevizní show
Proč on?2016Scotty FlemingFilm
Middle School: The Worst Years of My Life2016RafeFilm
Muž s plánem2016TylerTelevizní show
Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant2015DonnieFilm
Baby, Baby, Baby2015Roger WaldmanFilm
Katastrofa2015Austin McCannTelevizní show
Život v kusech2015AideneTelevizní show
Kukačka2015DylanTV film
O chlapci2014JílTelevizní show
Silicon Valley2014Adderall BoyTelevizní show
Těsně předtím, než půjdu2014Randy MorganFilm
Red Band Society2014KájaTelevizní show
Věř mi2013PhillipFilm
Zpátky ve hře2013Danny GannonTelevizní show
Prostřednictvím objektivu - Nikon2012ChlapecKrátký film
Zkus mě rozesmát2011MichaeleFilm
Rada otců2011Daniel WellsTV film
Život chlapce2011MaxKrátký film
Spojené státy Tara2009MontyTelevizní show
Bokem2009Lékárna BoyFilm
Soukromá praxe2007Mason WarnerTelevizní show
Kancelář2005Napůl vyšlechtěnýTelevizní show
Časový limit2003Little Boy (neoficiálně)Krátký film
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Griffin Gluck a Isabela MonerIsabela Moner
    • Middle School: The Worst Years of My Life
      2016
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.