Hlavní Vztahy Harry Hamlin

Harry Hamlin

Harry Hamlin ŽenatýPořadí 3625 -796Věk 69 let zvěrokruhu Štír Vztahy celkem 6 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Harry Hamlin a Lisa RinnaLisa Rinna a Harry Hamlin jsou manželé 24 let od 29. března 1997. zobrazit vztah

Vztahy

Harry Hamlin byl dříve ženatý s Nicollette Sheridan(1991-1992)a Laura Johnson(1985-1989).

Harry Hamlin byl ve vztazích s Marcie Jo Warren(1992), Ursula Andress(1979 - 1983)a Cynthia Sikes.



O

Harry Hamlin je 69letý americký herec. Narodil se Harry Robinson Hamlin 30. října 1951 v Pasadeně v Kalifornii v USA. Je známý právníkem L.A. Law. Jeho znamení zvěrokruhu je Štír.

Harry Hamlin byl ve 12 zápasech na obrazovce, včetně Annie Potts Její smrtící soupeř (devatenáct devadesát pět), Ashly DelGrosso v Tanec s hvězdami (2005), Adrianne Leon v Žhavé vlastnosti (2005), Amanda Seyfried dovnitř Veronica Mars (2004)a Judi Bowker dovnitř Souboj titánů (devatenáct osmdesát jedna).

Harry Hamlin je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, herci z Kalifornie a američtí televizní herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Harry Hamlin! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý328 let, 3 měsíce11 let, 7 měsíců11 měsíců, 19 dní
Chodit s někým34 roky, 5 měsíců1 rok, 5 měsíců-
Celkový628 let, 3 měsíce6 let, 6 měsíců11 měsíců, 19 dní

Detaily

JménoHarry
Prostřední jménoRobinson
PříjmeníHamlin
Celé jméno při narozeníHarry Robinson Hamlin
Stáří69 let
Narozeniny30. října 1951
RodištěPasadena, Kalifornie, USA
Výška5 '11' (180 cm)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůSůl a pepř
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaHill School, Pottstown, PA
UniverzitaUniversity of California at Berkeley (1970), BA Theatre and Psychology, Yale University (1974), American Conservatory Theatre Advanced Training Program 1974-1976
Text povoláníHerec, producent
obsazeníHerec
Získejte slávuPrávník zákona L.A.
Roky aktivní1976 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Global Artists Agency, Kazarian, Spencer, Ruskin & Associates (KSR), Vox, International Talent Agency (ITA)
Oficiální webové stránkywww.myspace.com/harryhamlin, twitter.com/HarryRHamlin, www.nndb.com/people/152/000025077/, www.biography.com/people/harry-hamlin-17176410, http://harryhamlin.com
OtecChauncey Jerome Hamlin, Jr.
MatkaBernice Robinson

Harry Robinson Hamlin (narozený 30 října 1951) je americký herec, autor a podnikatel. Hamlin je známý svými rolemi jako Perseus ve fantasy filmu z roku 1981 Clash of the Titans a jako Michael Kuzak v legálním dramatickém seriálu LA Law, za který získal tři nominace na Zlatý glóbus. Za svou periodickou roli v dramatickém seriálu AMC Mad Men získal Hamlin nominaci na Primetime Emmy za vynikajícího hostujícího herce v činoherním seriálu.

Více o Harrym Hamlinovi Méně o Harrym Hamlinovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
6Lisa RinnaŽenatýÚnora 1993současnost, dárek28 let
5Marcie Jo WarrenVztah19921992-
4Nicollette SheridanŽenatý7. září 199121. srpna 199211 měsíců
3Laura JohnsonŽenatý19841. září 19895 let
dvaUrsula AndressVztah1979Červen 19834 roky
1Cynthia SikesVztah -
Lisa Rinna #6

Lisa Rinna

1993

Lisa Rinna a Harry Hamlin se vzali ...[zobrazit pár] #5

Marcie Jo Warren

1992

Marcie Jo Warren a Harry Hamlin se rozcházejí ...[zobrazit pár] Nicollette Sheridan #4

Nicollette Sheridan

1991-1992

Harry Hamlin a Nicollette Sheridan oddělují ...[zobrazit pár] Laura Johnson #3

Laura Johnson

1984 - 1989

Laura Johnson a Harry Hamlin se rozvedli ...[zobrazit pár] Ursula Andress #dva

Ursula Andress

1979 - 1983

Harry Hamlin a Ursula Andress se rozešli v ...[zobrazit pár] Cynthia Sikes #1

Cynthia Sikes

Cynthia Sikes a Harry Hamlin jsou odděleni ...[zobrazit pár] #6

Lisa Rinna

1993

Lisa Rinna a Harry Hamlin jsou manželé 24 let. Chodili spolu 4 roky poté, co se dali dohromady v únoru 1993, a vzali se 29. března 1997.



tom berenger a laura moretti
Vztah 28 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita Čtyři pět% Děti 2 děti zobrazit vztah #5

Marcie Jo Warren

1992

Marcie Jo Warren a Harry Hamlin měli vztah od roku 1992 do roku 1992.

zobrazit vztah #4

Nicollette Sheridan

1991-1992

Harry Hamlin a Nicollette Sheridan se vzali od 7. září 1991 do 21. srpna 1992 (11 měsíců).

Vztah 11 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita 30% zobrazit vztah #3

Laura Johnson

1984 - 1989

Laura Johnson a Harry Hamlin byli manželé po dobu 4 let. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v roce 1984, a vzali se 9. března 1985. O 4 roky později se v roce 1989 rozvedli.

Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Stáří69%'> Kompatibilita 2. 3% zobrazit vztah #dva

Ursula Andress

1979 - 1983

Harry Hamlin a Ursula Andressová se datují od srpna 1979 do června 1983.

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 44% Děti 1 dítě zobrazit vztah #1

Cynthia Sikes

Cynthia Sikes a Harry Hamlin měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Stáří84%'> Kompatibilita 46% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Harry Hamlin69 ŠtírHerec
americký
Lisa Rinna57 RakovinaHerečka
americký
Marcie Jo Warren-
Nicollette Sheridan57 ŠtírHerečka
britský
Laura Johnson63 LevHerečka
americký
Ursula Andress85 RybaHerečka
švýcarský
Cynthia Sikes67 KozorohHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Dimitri Alexandremužský19. května 198041 let Ursula Andress
Delilah Belleženský10. června 199822 let starý Lisa Rinna
Amelia Grayženský13. června 200119 let Lisa Rinna

FOTOGALERIE

Harry Hamlin Harry Hamlin Harry Hamlin Harry Hamlin Harry Hamlin Harry Hamlin Harry Hamlin Harry Hamlin Harry Hamlin Harry Hamlin Harry Hamlin Harry Hamlin

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Nedosažitelný příběh2017DavideFilm
Zákon a pořádek True Crime2017Barry LevinTelevizní show
Žádná alternativa2017William HarrisonFilm
Bronxský býk2016LennyFilm
Režisérská verze2016Godfrey Winters, jáFilm
Angie Tribeca2016Leonard SchollsTelevizní show
Střelec2016Addison Hayes, senátor Addison HayesTelevizní show
Vážně2016Jonathan DaltonTelevizní show
Znovuzrození2016BezFilm
Krvácející srdce2015VydFilm
Salem Rogers2015RobertTV film
Vměšovač2015TV tátaFilm
Odmrazování2015Doktor TremaineTelevizní show
Čtvrtá ušlechtilá pravda2014AaroneFilm
Spěch2014Dr. Warren RushTelevizní show
John Boehner vysvětluje minimální mzdu s Harrym Hamlinem2014John BoehnerKrátký film
Přistěhovalec2013DeemaFilm
Maminka2013FredeTelevizní show
Shadow of Fear2012Richard SteeleTV film
Prázdniny na střední škole2012Pane TayloreTV film
Nestydatý2011Lloyd 'Ned' LishmanTelevizní show
Franklin & Bash2011Rick PaxtonTelevizní show
Ty máš ale štěstí2010Jim RaybornTV film
Harperův ostrov2009Strýček Marty DunnTelevizní show
Veselí2009WaltereTelevizní show
Divná divočina2008Sky PiersonFilm
Armádní manželky2007Profesor ChandlerTelevizní show
Blázen2007Jim CutlerTelevizní show
Žhavé vlastnosti2005AlekuTelevizní show
Veronica Mars2004Aaron EchollsTelevizní show
1-800-Chybí2003Walter ConnorsTelevizní show
Střílet nebo být zastřelen2002Jack YeagerFilm
Zmizení2002Jim HenleyTV film
Zákon L.A.: The Movie2002Michael KuzakTV film
Vůně2001HancockFilm
Divné srdce2001Dan Smith |Film
Sex, lži a posedlost2001Cameron ThomasTV film
OH baby2001Chad NorrisTV film
Karanténa2000Prezident KempersTV film
Mírni svoje nadšení2000DinoTelevizní show
Silent Predators1999Vic RondelliTV film
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Šéf Charles Patton, zástupce šéfa Charles PattonTelevizní show
Filmové hvězdy1999Reese HardinováTelevizní show
Žáby pro hady1998KlenchFilm
The Hunted1998Doc KovacTV film
Jako otec, jako Santa1998Tyler MadisonTV film
Cizinec ve městě1998ZvedákTV film
Allie & Me1997Dustin HalaburtonFilm
Noční hříchy1997Šéf Mitch HoltTV film
Odznak zrady1997Šerif Dave WardTV film
Inkoustdevatenáctset devadesát šestBrianeTelevizní show
Pamatujte IFdevatenáctset devadesát šestEuripides MossTelevizní show
Jeden čistý tahdevatenáctset devadesát šestChlápekKrátký film
Její smrtící soupeřdevatenáct devadesát pětJim LansfordTV film
OP Centrumdevatenáct devadesát pětPaul HoodTelevizní show
Vnější mezedevatenáct devadesát pětBrodTelevizní show
Zachraň mě1994JimFilm
V nejlepších rodinách: Manželství, Pýcha a šílenství1994Fritz KlennerTV film
Dotkl se anděla1994Liam cadeganTelevizní show
Odliv1994Jeff WarrenFilm
Chůva1993Profesor SteveTelevizní show
Otrávený láskou: Vraždy v okrese Kern1993Steve CatlinTV film
Batman: Animovaná série1992Anthony 'Tony' Romulus, Cameron KaiserTelevizní show
Vysvoboď je od zla: Pohled na Altu1992Richard WorthingtonTV film
Smrtící úmysly ... znovu?1991Charles RaynorTV film
The Legend of Prince Valiant1991Televizní show
Podvody1990Nick GentryTV film
Zákon a pořádek1990Randall BaileyTelevizní show
Večeře v osm1989Larry RenaultTV film
Oblíbený syn1988Senátor Terry FallonTelevizní show
60. narozeniny Mickeyho1988Michael KuzakTV film
Laguna Heat1987Tom ShephardTV film
Zákon L.A.1986Michael KuzakTelevizní show
Maxie1985Harry Hamlin (uncredited)Film
Prostor1985John PopeTelevizní show
Mistr hry1984Anthony 'Tony' James BlackwellTelevizní show
Opět modrá obloha1983SandyFilm
Stopař1983Jerry MaclachlanTelevizní show
Milování1982BartFilm
Souboj titánůdevatenáct osmdesát jednaPerseusFilm
Král horydevatenáct osmdesát jednaSteveFilm
Hřeby Lonigan1979Bill 'Studs' LoniganTelevizní show
Film Film1978Joey Popchik (segment 'Dynamite Hands')Film
Zkrocení zlé ženy1976MariamoTV film
NepotopitelnýSchopný námořník MortimerFilm
Horká zóna: AnthraxTom BrokawFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Annie Potts a Harry HamlinAnnie Potts
    • Její smrtící soupeř
      devatenáct devadesát pět
    [zobrazit shodu]
  • Ashly DelGrosso a Harry HamlinAshly DelGrosso
    • Tanec s hvězdami
      2005
    [zobrazit shodu]
  • Adrianne Leon
    • Žhavé vlastnosti
      2005
    [zobrazit shodu]
  • Harry Hamlin a Amanda SeyfriedAmanda Seyfried
    • Veronica Mars
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Harry Hamlin a Judi BowkerJudi Bowker
    • Souboj titánů
      devatenáct osmdesát jedna
    [zobrazit shodu]
  • Harry Hamlin a Lisa RinnaLisa Rinna
    • Sex, lži a posedlost
      2001
    [+1 další]
  • Harry Hamlin a Megan GallagherMegan Gallagher
    • Jako otec, jako Santa
      1998
    [zobrazit shodu]
  • Harry Hamlin a Michael OntkeanMichael Ontkean
    • Milování
      1982
    [zobrazit shodu]
  • Harry Hamlin a Nicolette SheridanNicollette Sheridan
    • Podvody
      1990
    [zobrazit shodu]
  • Harry Hamlin a Susan DeySusan Dey
    • Zákon L.A.
      1986
    [zobrazit shodu]
  • Kelly McGillis a Harry HamlinKelly McGillis
    • V nejlepších rodinách: Manželství, Pýcha a šílenství
      1994
    [zobrazit shodu]
  • Mimi Rogers a Harry HamlinMimi Rogers
    • Opět modrá obloha
      1983
    [zobrazit shodu]
Více zápasů Harryho Hamlina na obrazovce Méně zápasů Harryho Hamlina na obrazovce

Zajímavé Články

Redakce Choice

Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Veselé Vánoce, seznam herců Drake a Josh, seřazený podle abecedy s fotografiemi, jsou-li k dispozici. Tento seznam herců Veselé Vánoce, Drake a Josh zahrnuje ...
Madonna a Timor Steffens
Madonna a Timor Steffens
28. května 2021 ... Madonna a Timor Steffensové, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Už jste někdy přemýšleli o tom, kolik písní bylo napsáno se zdí v názvu? Tento seznam uvádí nejlepší skladby se jménem Wall bez ohledu na jejich ...
První Carnera
První Carnera
28. května 2021 ... Zprávy Primo Carnera, drby, fotky Primo Carnera, životopis, seznam přítelkyň Primo Carnera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Primo Carnera. Seznamovací historie Primo Carnera, 2021, 2020, seznam vztahů Primo Carnera.
Hélène de Saint-Père
Hélène de Saint-Père
28. května 2021 ... Zprávy Hélène de Saint-Père, drby, fotografie Hélène de Saint-Père, životopis, seznam přátel Hélène de Saint-Père 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Hélène de Saint-Père. Seznamovací historie Hélène de Saint-Père, 2021, 2020, seznam vztahů Hélène de Saint-Père.
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
28. května 2021 ... Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Juliet Casablancas
Juliet Casablancas
28. května 2021 ... zprávy Juliet Casablancas, drby, fotky Juliet Casablancas, životopis, seznam přátel Juliet Casablancas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Julie Casablancasové. Juliet Casablancas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Juliet Casablancas.