Hlavní Vztahy Helen Mirren

Helen Mirren

Helen Mirren ŽenatýPořadí 2078 -104Věk 75 let zvěrokruhu Lev Vztahy celkem 3

S kým právě teď chodí?

Helen Mirren a Taylor HackfordTaylor Hackford a Helen Mirren jsou od 31. prosince 1997 manželé 23 let. zobrazit vztah

Vztahy

Helen Mirren byla ve vztazích s Liamem Neesonem(1980 - 1985)a Peter O'Toole.

O

Helen Mirren je 75letá britská herečka. Narodila se Ilyena Lydia Vasilievna Mironoffová 26. července 1945 v Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie. Je známá pro Excalibur, Prime Suspect, Královnu v kariéře od roku 1966 do současnosti. Její znamení zvěrokruhu je Lev.



Helen Mirren byla na 12 zápasech na obrazovce, včetně Harrisona Forda Pobřeží komárů (1986), Christopher Plummer v Poslední stanice (2009), Ciarán Hinds dovnitř Dívky z kalendáře (2003), Giovanni Guidelli v Kde se andělé bojí šlapat (1991)a John Lynch v CAL (1984).

Helen Mirren je členem následujících seznamů: vítězové cen Emmy, vítězové Oscarů za nejlepší herečku a vítězové BAFTA (lidé).

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Helen Mirren! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý135 let, 9 měsíců--
Chodit s někýmdva5 let2 roky, 6 měsíců-
Celkový335 let, 9 měsíců13 let, 7 měsíců5 let

Detaily

JménoHelen
Prostřední jménoLydia Vasilievna
PříjmeníHackford
Jméno za svobodnaMironof
Celé jméno při narozeníIlyena Lydia Vasilievna Mironoff
Alternativní jménoPopper, lady Helen Lydia Mirren, Dbe
Stáří75 let
Narozeniny26. července 1945
RodištěHammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie
Výška163 cm
Hmotnost145 liber (66 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůŠedá
Znamení zvěrokruhuLev
SexualitaRovný
NáboženstvíAteista
Etnický původBílý
Státní příslušnostbritský
Střední školaDívčí střední škola svatého Bernarda (1963)
Text povoláníHerečka, producentka, režisérka
obsazeníHerečka
Získejte slávuExcalibur, Prime Suspect, The Queen
Roky aktivní1965 – současnost, 1966 – současnost
Talent Agency (např. Modeling)Umělecké partnerství
Schválení značky(2004) TV commercial: Marks & Spencer, (2000) TV commercial: Virgin Airlines, (2010) TV commercial for Wii Fit Plus., (October 2013) Print commercial for UK's 'Marks & Spencer' clothing line with Tracey Emin, Karen Elson, Grace Coddington, Nicola Adams, Laura Mvula a Ellie Goulding (fotografka Annie Leibovitz) - modelka
Poprsí (palce)38
Velikost šálkuC
Pas (palce)26
Boky (palce)37
Velikost oblečení8
Velikost boty9
Oficiální webové stránkywww.simplyhelen.net, www.helenmirren.com, www.nndb.com/people/907/000044775/, www.helenmirrenofficial.com/, http://www.helenmirrenofficial.com/, http: //www.helenmirren .com /

Dame Helen Lydia Mirren, DBE (rozená Mironoff; narozena 26. července 1945) je anglický herec. Vynikla na jevišti s Národním divadlem mládeže a její výkon jako Kleopatry v Antony a Kleopatry v roce 1965 ji pozval, aby se připojila ke společnosti Royal Shakespeare Company, než v roce 1975 debutovala na jevišti ve West Endu. film. Dosáhla Triple Crown of Acting v USA a Velké Británii, jako jediná osoba v obou zemích. Získala Oscara a Cenu BAFTA za herecký výkon jako Queen Elizabeth II ve filmu The Queen, Tony Award a Olivier Award za stejnou roli v publiku, British Television Award jednou a Primetime Emmy Award za mimořádný herecký výkon v hlavní roli Limitovaná série nebo film čtyřikrát.

Více o Helen Mirrenové Méně o Helen Mirren

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Taylor HackfordŽenatýZáří 1985současnost, dárek35 let
dvaLiam neesonVztah198019855 let
1Peter O'TooleNeznámý -
Taylor Hackford #3

Taylor Hackford

1985

Taylor Hackford a Helen Mirren byli ...[zobrazit pár] Liam neeson #dva

Liam neeson

1980 - 1985

Liam Neeson a Helen Mirren jsou odděleni ...[zobrazit pár] Peter O #1

Peter O'Toole

Peter O'Toole a Helen Mirren byli v rela ...[zobrazit pár] #3

Taylor Hackford

1985

Taylor Hackford a Helen Mirren jsou manželé 23 let. Chodili spolu 11 let poté, co se dali dohromady v září 1985, a vzali se 31. prosince 1997.

Vztah 35 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 68% zobrazit vztah #dva

Liam neeson

1980 - 1985

Liam Neeson a Helen Mirren měli vztah od roku 1980 do roku 1985.



Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh100%Výška91%Stáří1%'> Kompatibilita 48% zobrazit vztah #1

Peter O'Toole

Peter O'Toole a Helen Mirren měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 39% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Helen Mirren75 LevHerečka
britský
Taylor Hackford76 StřelecFilmový režisér
americký
Liam neeson68 BlíženciHerec
Severní irština
Peter O'Toole81 LevHerec
irština

FOTOGALERIE

Elizabeth I - Helen Mirren Helen Mirren - „White Bird: A Wonder Story“ z Prahy Helen Mirren - „White Bird: A Wonder Story“ z Prahy Helen Mirren - „White Bird: A Wonder Story“ z Prahy Helen Mirren - „White Bird: A Wonder Story“ z Prahy Helen Mirren - „White Bird: A Wonder Story“ z Prahy Helen Mirren - „White Bird: A Wonder Story“ z Prahy Helen Mirren - „White Bird: A Wonder Story“ z Prahy Helen Mirren - „White Bird: A Wonder Story“ z Prahy Helen Mirren - „White Bird: A Wonder Story“ z Prahy Helen Mirren - „White Bird: A Wonder Story“ z Prahy Helen Mirren - „White Bird: A Wonder Story“ z Prahy

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Shazam! Fury of the Gods2023PočkejteFilm
F92021QueenieFilm
Sám2021KolíkTelevizní show
Jediný Ivan2020Snickers (hlas)Film
Vévoda2020Dorothy BuntonFilm
Sarah Cooper: Všechno je v pořádku2020Synchronizace rtů Billy BushTelevizní show
Berlín, miluji tě2019MargaretFilm
Kateřina Veliká2019Kateřina VelikáTelevizní show
Anna2019OlgaFilm
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw2019QueenieFilm
Dobrý lhář2019Betty McLeishFilm
Winchester2018Sarah WinchesterFilm
Hledač volného času2018Ella SpencerFilm
Louskáček a čtyři říše2018Matka zázvorFilm
Osud zběsile2017Magdalene Shaw (uncredited)Film
Zajímavá krása2016BrigitteFilm
Oko na obloze2015Plukovnice Katherine PowellFilm
Žena ve zlatě2015Maria AltmannFilm
Trumbo2015Hedda HopperFilm
Cesta sto stop2014Madame MalloryFilm
Enemy of the Reich: The Noor Inayat Khan Story2014Vypravěč (hlas)TV film
Univerzita pro příšerky2013Dean Hardscrabble (hlas)Film
NET 22013VítězstvíFilm
Phil Spector2013Linda Kenney BadenTV film
Hitchcock2012Alma RevilleFilm
Dveře2012EmerenciaFilm
Artur2011HobsonFilm
Love Ranch2010Grace Dobrý časFilm
Legenda o strážcích: Sovy Ga'Hoole2010Nyra (hlas)Film
Dluh2010Rachel SingerFilm
Bouře2010ProsperujeFilm
Síť2010VítězstvíFilm
Brightonská skála2010IdaFilm
Současný stav2009Cameron LynneFilm
Poslední stanice2009SofieFilm
Veselí2009Becky's Inner VoiceTelevizní show
Inkoustové srdce2008ElinorFilm
National Treasure: Book of Secrets2007Emily AppletonFilm
Královna2006KrálovnaFilm
Prime Suspect 7: The Final Act2006The. Supt. Jane TennisonTelevizní show
Shadowboxer2005Mikeyho nevlastní matka, RoseFilm
Stopařův průvodce po Galaxii2005Deep Thought (hlas)Film
Trailer k Remaku Gore Vidal's Caligula2005TiberiaKrátký film
Elizabeth I.2005Elizabeth I.Televizní show
Zvyšování Helen2004DominikaFilm
Clearing2004Eileen HayesFilm
Hrdost2004Macheeba (hlas)TV film
Dívky z kalendáře2003ChrisiFilm
Prime Suspect 6: The Last Witness2003The. Supt. Jane TennisonTelevizní show
Římské jaro paní Stoneové2003Karen StoneTV film
Dveře ke dveřím2002Paní PorterováTV film
Georgetown2002Annabelle GarrisonTV film
Gosford Park2001Paní WilsonováFilm
Všechno nejlepší k narozeninám2001Distinguished WomanKrátký film
Poslední objednávky2001AmyFilm
Nic takového2001ŠéfFilm
Závazek2001DoktorFilm
Na okraji2001Distinguished Woman (segment 'Happy Birthday') (uncredited)TV film
Zelené prsty2000Georgina WoodhouseFilm
Učí paní Tingleovou1999Paní TingleováFilm
Umučení Ayn Randové1999Ayn RandTV film
Třetí hlídka1999Annie FosterTelevizní show
Princ egyptský1998Královna (hlas)Film
Intenzivní péče1997HvězdaFilm
Nalíčená žena1997Maggie SheridanTV film
Syn nějaké matkydevatenáctset devadesát šestKathleen QuigleyFilm
Losing Chasedevatenáctset devadesát šestChase PhillipsTV film
Prime Suspect 5: Errors of Judgementdevatenáctset devadesát šestJane TennisonTelevizní show
Velká válka a formování 20. stoletídevatenáctset devadesát šestMargaret Randa, princezna Evelyn BlucherTelevizní show
Tracey na sebe bere ...devatenáctset devadesát šestProfesor HorenTelevizní show
Sněhová královnadevatenáct devadesát pětSnow Queen (hlas)Film
Hlavní podezřelý: Vnitřní kruhydevatenáct devadesát pětSupt. Jane TennisonTV film
Prime Suspect: Scent of Darknessdevatenáct devadesát pětSupt. Jane TennisonTV film
Prime Suspect: The Lost Childdevatenáct devadesát pětSupt. Jane TennisonTV film
Královský podvod1994GeruthFilm
Šílenství krále Jiřího1994Královna CharlotteFilm
Policajti ze zábavy1994Supt. Jane TennisonTV film
Jestřáb1993Annie MarshFilm
Prime Suspect 31993DCI Jane TennisonTelevizní show
Frasier1993Babette volajícíhoTelevizní show
Prime Suspect 21992DCI Jane TennisonTelevizní show
Kde se andělé bojí šlapat1991Lilia HerritonFilm
Hlavní podezřelý1991DCI Jane TennisonTelevizní show
Skrytá místnost1991SarahTelevizní show
Bethune: The Making of Hero1990Frances Penny BethuneFilm
Pohodlí cizinců1990CarolineFilm
Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec1989GeorginaFilm
Když přišly velryby1989Clemmie JenkinsFilm
Rudý král, bílý rytíř1989AnnaTV film
Pascaliho ostrov1988Lydia NeumanFilm
Slavná věc1987Alma RattenburyTV film
Francouzsky a Saunders1987Televizní show
Evangelium podle Vic1986Ruth kancléřkaFilm
Pobřeží komárů1986MatkaFilm
Prochází1985Frieda von Richtofen WeekleyTV film
Bílé noci1985Galina IvanovaFilm
Zóna soumraku1985Maddie Duncan (segment 'Boty mrtvé ženy')Televizní show
20101984Zeptal se KirbukFilm
CAL1984MarcellaFilm
Cymbeline1982ImogenTV film
Divadlo Faerie Tale1982Princezna EmiliaTelevizní show
Excaliburdevatenáct osmdesát jednaMorganaFilm
Sen noci svatojánskédevatenáct osmdesát jednaTitaniaTV film
Pochybná ženština1980BeatyFilm
Ďábelské spiknutí Dr. Fu Manchu1980Alice RageFilm
Dlouhý velký pátek1980VítězstvíFilm
Caligula1979třesFilm
Oresteia1979CassandraTelevizní show
SOS. Titánský1979Letuška: May SloanTV film
Jak to máš rád1978RosalindTV film
Osada1976Gertruda, OfélieFilm
Filantrop1975CeliaTV film
Soukromé záležitosti1975Claretta PetacciTelevizní show
Bellamira1974BellamiraTV film
Ó šťastný muž!1973Casting Assistant, Patricia BurgessFilm
BBC2 Playhouse1973Paní ReinhardtováTelevizní show
Thriller1973Stella McKenzieTelevizní show
Slečno Julie1972Slečno JulieTV film
Savage Messiah1972Bože BoyleFilm
Bratranče Bette1971ValerieTelevizní show
Skvělé výkony1971HvězdaTelevizní show
Žhavá střela1970Film
Hrajte o dnešek1970Angela, CeliaTelevizní show
Věk souhlasu1969CoraFilm
Divadlo ITV Sobotní noc1969RachelTelevizní show
Sen noci svatojánské1968HermiaFilm
Herostratus1967Inzerovat ženaFilm
Extravaganza Golgoty Smuts1967TV film
ITV Playhouse1967JoanneTelevizní show
BBC hra měsíce1965Babbie, Margery Pinchwife, OrinthiaTelevizní show
Bílý ptákGrandmèreFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Harrison Ford a Helen MirrenHarrison Ford
    • Pobřeží komárů
      1986
    [zobrazit shodu]
  • Helen Mirren a Christopher PlummerChristopher Plummer
    • Poslední stanice
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Helen Mirren a Ciaran HindsCiarán Hinds
    • Dívky z kalendáře
      2003
    [zobrazit shodu]
  • Helen Mirren a Giovanni GuidelliGiovanni Guidelli
    • Kde se andělé bojí šlapat
      1991
    [zobrazit shodu]
  • Helen Mirren a John LynchJohn Lynch
    • CAL
      1984
    [zobrazit shodu]
  • Helen Mirren a Kenneth BranaghKenneth Branagh
    • Prochází
      1985
    [zobrazit shodu]
  • Helen Mirren a Michael GambonMichael Gambon
    • Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec
      1989
    [zobrazit shodu]
  • Helen Mirren a Michail BaryshnikovMichail Baryšnikov
    • Bílé noci
      1985
    [zobrazit shodu]
  • Helen Mirren a Nigel HawthorneNigel Hawthorne
    • Šílenství krále Jiřího
      1994
    [zobrazit shodu]
  • Helen Mirren a Olivier MartinezOlivier Martinez
    • Římské jaro paní Stoneové
      2003
    [zobrazit shodu]
  • Malcolm McDowell a Helen MirrenMalcolm McDowell
    • Ó šťastný muž!
      1973
    [+1 další]
  • Robert Redford a Helen MirrenRobert Redford
    • Clearing
      2004
    [zobrazit shodu]
Více zápasů Helen Mirren na obrazovce Méně Helen Mirren na obrazovce Matchups

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...