Hlavní Vztahy Jack Osbourne

Jack Osbourne

Jack Osbourne Chodit s někýmPořadí 2781 203Věk 35 let zvěrokruhu Štír Vztahy celkem 12 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Jack Osbourne a Aree GearhartAree Gearhart chodí s Jackem Osbourneem zobrazit vztah

Vztahy

Jack Osbourne byl dříve ženatý s Lisou Osbourne(2012 - 2018).

Jack Osbourne byl ve vztazích se Sarah McNeillyovou(2010), Brianne O'Conner(2004)a Catalina Guirado(2002).



Jack Osbourne se setkal s Kate Moss(2006), Bridgetta Tomarchio(2005), Paris Hilton(2003)Kimberly Stewart(2003-2004)Jodie Moore(2001-2002)a Lydia Scott-Lee.

Jack Osbourne se říká, že se spojil s Taylor Momsen(2010).

O

Jack Osbourne je 35letá britská televizní osobnost. Jack Jack Osbourne se narodil 8. listopadu 1985 v Londýně v Anglii a je znám pro The Osbournes. Jeho znamení zvěrokruhu je Štír.



kdo je dom sherwood seznamka

Jack Osbourne byl v zápase na obrazovce s Cheryl Burke Tanec s hvězdami (2005).

Jack Osbourne je členem následujících seznamů: Účastníci amerického televizního seriálu reality show, narození v roce 1985 a angličtí filmoví herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Jack Osbourne! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý17 let--
Chodit s někým41 rok, 6 měsíců6 měsíců, 7 dní6 měsíců, 1 den
Setkání61 rok4 měsíce, 1 den-
Říká se1---
Celkový127 let11 měsíců, 6 dní6 měsíců, 1 den

Detaily

JménoZvedák
Prostřední jménoJoseph
PříjmeníOsbourne
Celé jméno při narozeníJack Joseph Osbourne
Alternativní jménoJack Sabbath
Stáří35 let
Narozeniny8. listopadu 1985
RodištěLondýn, Anglie
Výška5 '9½' (177 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostbritský
Střední školaPark Century School
Text povoláníOsobnost televize, herec, producent
obsazeníOsobnost televize
Získejte slávuOsbournes
Roky aktivní2001 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)William Morris Endeavour Entertainment
Schválení značkyTelevizní reklama pro Radio Shack (květen 2004), televizní reklama (Superbowl) pro Pepsi Twist (2003).
Oficiální webové stránkytwitter.com/jackosbourne, www.facebook.com/JackOsbourneOfficial, instagram.com/jackosbourne/?hl=cs, www.nndb.com/people/032/000025954/, www.biography.com/people/jack-osbourne- 21370209
OtecOzzy Osbourne
MatkaSharon Osbourne
BratrLouis John Osbourne (nevlastní bratr)
SestraAimee Osbourne, Jessica Hobbs (nevlastní sestra), Kelly Osbourne

Jack Joseph Osbourne (narozen 8. listopadu 1985) je anglická mediální osobnost s dvojím americkým a britským občanstvím. Jako syn zpěváka heavy metalu Ozzyho Osbournea hrál v reality show MTV The Osbournes (2002–2005) spolu se svým otcem, matkou Sharon a sestrou Kelly. Osbourne se od té doby věnuje kariéře reportéra ve fitness a cestování a uvádí koncerty jako Jack Osbourne: Adrenaline Junkie (2005–09) nebo BBC Saving Planet Earth (2007). V roce 2012 mu byla diagnostikována recidivující remitující roztroušená skleróza. V roce 2016 cestoval se svým otcem Ozzym po světě v reality seriálu History Channel Ozzy & Jack's World Detour.

Více o Jacku Osbournovi Méně o Jacku Osbournovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
12Oblasti GearhartVztahListopadu 2019současnost, dárek1 rok
jedenáctLisa OsbourneŽenatýKvěten 20114. května 20187 let
10Sarah McNeillyVztahListopad 2010Listopad 2010-
9Taylor MomsenSetkání R Říjen 2010Říjen 2010-
8Kate MossSetkáníZáří 2006Září 2006-
7Bridgetta TomarchioSetkání20052005-
6Brianne O'ConnerVztah20042004-
5Paris HiltonSetkáníZáří 2003Září 2003-
4Kimberly StewartSetkání200320041 rok
3Catalina GuiradoVztahČervenec 200220026 měsíců
dvaJodie MooreSetkání200120021 rok
1Lydia Scott-LeeSetkání -
Oblasti Gearhart #12

Oblasti Gearhart

2019

Aree Gearhart chodí s Jackem Osbourneem ...[zobrazit pár] Lisa Osbourne #jedenáct

Lisa Osbourne

2011-2018

Lisa Osbourne a Jack Osbourne se rozešli ...[zobrazit pár] Sarah McNeilly #10

Sarah McNeilly

2010

Sarah McNeilly a Jack Osbourne jsou odděleni ...[zobrazit pár] Taylor Momsen #9Pověst

Taylor Momsen

2010

Taylor Momsen a Jack Osbourne jsou odděleni ...[zobrazit pár] Kate Moss #8

Kate Moss

2006

Jack Osbourne a Kate Moss jsou odděleni ...[zobrazit pár] Bridgetta Tomarchio #7

Bridgetta Tomarchio

2005

Bridgetta Tomarchio a Jack Osbourne jsou samostatní ...[zobrazit pár] Brianne O #6

Brianne O'Conner

2004

Brianne O'Conner a Jack Osbourne se rozcházejí ...[zobrazit pár] Paris Hilton #5

Paris Hilton

2003

Jack Osbourne a Paris Hilton jsou odděleni ...[zobrazit pár] Kimberly Stewart #4

Kimberly Stewart

2003-2004

Kimberly Stewart a Jack Osbourne se rozešli ...[zobrazit pár] Catalina Guirado #3

Catalina Guirado

2002

Catalina Guirado a Jack Osbourne se rozešli ...[zobrazit pár] Jodie Moore #dva

Jodie Moore

2001-2002

Jodie Moore a Jack Osbourne byli v relativním ...[zobrazit pár] Lydia Scott-Lee #1

Lydia Scott-Lee

Lydia Scott-Lee a Jack Osbourne byli v ...[zobrazit pár] #12

Oblasti Gearhart

2019

Aree Gearhart a Jack Osbourne spolu chodí od listopadu 2019.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%'> Kompatibilita 10% zobrazit vztah #jedenáct

Lisa Osbourne

2011-2018

Lisa Osbourne a Jack Osbourne byli manželé po dobu 5 let. Chodili spolu 4 měsíce poté, co se dali dohromady v květnu 2011. Po roční angažmá se vzali 7. října 2012. O 5 let později se 4. května 2018 rozešli.

Vztah 7 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 80% Děti 3 děti zobrazit vztah #10

Sarah McNeilly

2010

Sarah McNeilly a Jack Osbourne spolu chodili v listopadu 2010.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh60%Výška55%Stáří52%'> Kompatibilita 52% zobrazit vztah #9

Taylor Momsen

2010 (fáma)

Taylor Momsen se říká, že se spojil s Jackem Osbournem v říjnu 2010.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 61% zobrazit vztah #8

Kate Moss

2006

Jack Osbourne a Kate Moss se setkali v září 2006.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 39% zobrazit vztah #7

Bridgetta Tomarchio

2005

Bridgetta Tomarchio a Jack Osbourne se setkali v roce 2005.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 39% zobrazit vztah #6

Brianne O'Conner

2004

Brianne O'Conner a Jack Osbourne se datují v roce 2004.

zobrazit vztah #5

Paris Hilton

2003

Jack Osbourne a Paris Hilton se setkali v září 2003.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří33%'> Kompatibilita 52% zobrazit vztah #4

Kimberly Stewart

2003-2004

Kimberly Stewart a Jack Osbourne se setkali v roce 2003.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří1%'> Kompatibilita patnáct% zobrazit vztah #3

Catalina Guirado

2002

Catalina Guirado a Jack Osbourne se datují od července do roku 2002.

Vztah 6 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška37%Stáří1%'> Kompatibilita 35% zobrazit vztah #dva

Jodie Moore

2001-2002

Jodie Moore a Jack Osbourne se setkali v roce 2001.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 29% zobrazit vztah #1

Lydia Scott-Lee

Lydia Scott-Lee se setkala s Jackem Osbourneem.

zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Jack Osbourne35 ŠtírOsobnost televize
britský
Oblasti Gearhart- Beran
Lisa Osbourne3. 4 RybaHerečka
americký
Sarah McNeilly38 BeranModelka
americký
Taylor Momsen27 LevZpěvák
americký
Kate Moss47 KozorohModelka
britský
Bridgetta Tomarchio42 KozorohOsobnost televize
americký
Brianne O'Conner- Relativní
americký
Paris Hilton40 VodnářProminent
americký
Kimberly Stewart41 LevHerečka
americký
Catalina Guirado47 KozorohModelka
britský
Jodie MooreČtyři pět BeranPornohvězda
Australan
Lydia Scott-Lee- Tanečník
britský
Více partnerů Méně partnerů

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Perlaženský24. dubna 20129 let Lisa Osbourne
Andy Roseženský13. června 20155 let starý Lisa Osbourne
Minnie Theodoraženský3. února 20183 roky starý Lisa Osbourne

FOTOGALERIE

Jack Osbourne a Aree Gearhart Jack Osbourne a Aree Gearhart Jack Osbourne a Aree Gearhart Jack Osbourne a Aree Gearhart Jack Osbourne a Kate Moss Jack Osbourne a Kate Moss Jack Osbourne Ozzy Osbourne ohlašuje finální světové turné „No More Tours 2“ na tiskové konferenci ve svém domě v Los Angeles 6. února 2018 v Los Angeles v Kalifornii Ozzy Osbourne ohlašuje finální světové turné „No More Tours 2“ na tiskové konferenci ve svém domě v Los Angeles 6. února 2018 v Los Angeles v Kalifornii Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne a Jack Osbourne se zúčastní ocenění Pride of Britain v hotelu Grosvenor House 28. září 2015 v Londýně v Anglii. Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne a Jack Osbourne se zúčastní ocenění Pride of Britain v hotelu Grosvenor House 28. září 2015 v Londýně v Anglii. Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne a Jack Osbourne se zúčastní ocenění Pride of Britain v hotelu Grosvenor House 28. září 2015 v Londýně v Anglii.

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Klub strachu2021Televizní show
Návrat Macu2017Jack OsbourneTelevizní show
Tichý život2010Dick DorganFilm
Howard Stern na vyžádání2005Televizní show
Newyorská minuta2004JustinFilm
Austin Powers v Goldmember2002Jack OsbourneFilm
To je show 70. let1998AndyTelevizní show

Shody na obrazovce

  • Cheryl Burke a Jack OsbourneCheryl Burke
    • Tanec s hvězdami
      2005
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Veselé Vánoce, seznam herců Drake a Josh, seřazený podle abecedy s fotografiemi, jsou-li k dispozici. Tento seznam herců Veselé Vánoce, Drake a Josh zahrnuje ...
Madonna a Timor Steffens
Madonna a Timor Steffens
28. května 2021 ... Madonna a Timor Steffensové, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Už jste někdy přemýšleli o tom, kolik písní bylo napsáno se zdí v názvu? Tento seznam uvádí nejlepší skladby se jménem Wall bez ohledu na jejich ...
První Carnera
První Carnera
28. května 2021 ... Zprávy Primo Carnera, drby, fotky Primo Carnera, životopis, seznam přítelkyň Primo Carnera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Primo Carnera. Seznamovací historie Primo Carnera, 2021, 2020, seznam vztahů Primo Carnera.
Hélène de Saint-Père
Hélène de Saint-Père
28. května 2021 ... Zprávy Hélène de Saint-Père, drby, fotografie Hélène de Saint-Père, životopis, seznam přátel Hélène de Saint-Père 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Hélène de Saint-Père. Seznamovací historie Hélène de Saint-Père, 2021, 2020, seznam vztahů Hélène de Saint-Père.
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
28. května 2021 ... Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Juliet Casablancas
Juliet Casablancas
28. května 2021 ... zprávy Juliet Casablancas, drby, fotky Juliet Casablancas, životopis, seznam přátel Juliet Casablancas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Julie Casablancasové. Juliet Casablancas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Juliet Casablancas.