Hlavní Chodit S Někým Jacob Pitts

Jacob Pitts

Jacob PittsVěk 41 let zvěrokruhu Štír

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Jacob Pitts možná svobodný.

Vztahy

U Jacoba Pittsa nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Jacob Pitts je 41letý americký herec. Narodil se 20. listopadu 1979 ve Westonu ve státě Connecticut v USA. Je znám tím, že Cooper Harris působil v EuroTrip v kariéře od roku 1999 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Štír.

Jacob Pitts je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a 1979 narození.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Jacob Pitts! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoJacob
PříjmeníPitts
Stáří41 let
Narozeniny20. listopadu 1979
RodištěWeston, Connecticut, USA
Výška5 '8½' (174 cm)
StavětŠtíhlý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuCooper Harris v EuroTrip
Roky aktivní1999-dosud, 1999 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Talent domény (LA)

Jacob Rives Pitts (narozený 20 listopadu 1979) je americký televizní, filmový a divadelní herec. Mezi jeho nejvýznamnější výkony patřili Cooper Harris ve filmu EuroTrip (2004), Bill 'Hoosier' Smith v minisérii HBO The Pacific (2010) nebo americký maršál Tim Gutterson v televizním dramatu FX Justified (2010–15). Objevil se ve hře Kde žijeme ve Vineyard Theatre v květnu 2004. Pitts se objevil také v televizních pořadech jako Zákon a pořádek, Ed a Sex ve městě. Měl periodickou roli v první sezóně The Sinner a v současné době hraje jako Lance Lord v krimi seriálu Sneaky Pete. Je ženatý se slovenskou herečkou / režisérkou Terezou Nvotovou od června 2020.

Více o Jacobovi Pittsovi Méně o Jacobovi Pittsovi

FOTOGALERIE

William S. Tribell Jacob Pitts Jacob Pitts Jacob Pitts Jacob Pitts Jacob Pitts Jacob Pitts Jacob Pitts Ospravedlněno (2010) 21 (2008) 21 (2008) 21 (2008)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Návrat domů2018AJTelevizní show
Hříšník2017J.D.Televizní show
Mozková smrt2016Don PickleTelevizní show
Býk2016Roland TerrellTelevizní show
Neomezený2015.Adam BrusterTelevizní show
Zkus to: Příběh Rexa Derbyho2015.Johnny CowanKrátký film
Záludný Pete2015.Lance, Lance LordTelevizní show
Ubohá stvoření2015.DoktorTelevizní show
Ta věc s kočkou2013JacksonFilm
Komedie Bang! Bang!2012ZpravodajTelevizní show
Základní2012Paul LadesmaTelevizní show
True Dead2012WaltereKrátký film
Nadprůměrné dárky2012Televizní show
Zajímavá osoba2011Henry L. PeckTelevizní show
Pacifik2010Bill PFC 'Hoosier' SmithTelevizní show
Oprávněné2010Tim GuttersonTelevizní show
Dobrá manželka2009Vance HallTelevizní show
dvacet jedna2008RybářFilm
Něco za něco2008HughuFilm
Napříč vesmírem2007Zaměstnanec časopisu RapFilm
Nováček2006Peter PekoriusFilm
Zákon Capitol2006RyaneTV film
1 / 4život2005AndyTV film
EuroTrip2004Cooper HarrisFilm
Samostatný mír2004BrinkerTV film
K-19: The Widowmaker2002GrigoriFilm
Pipe Dream2002PodzimFilm
Byli jsme Mulvaneys2002Patrick MulvaneyTV film
Dortík2001Toby LoganFilm
Zen a umění krajinářství2001Andy, jsouKrátký film
Osm2001ToddeKrátký film
Vyd2000Johnny MaloneTelevizní show
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999TAM JE HodgesTelevizní show
Cizinci s Candy1999Craig SnowTelevizní show
Sex ve městě1998Sam JonesTelevizní show
Zákon a pořádek1990John TelfordTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...