Hlavní Chodit S Někým Jae-yong Lee

Jae-yong Lee

Jae-yong LeeVěk 58 let zvěrokruhu Beran

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Jae-yong Lee možná svobodný.

Vztahy

Pro Jae-yong Lee nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Jae-yong Lee je 57letý jihokorejský herec narozený 21. března 1963 v Chuncheonu v Kangwon-do v Jižní Koreji. Jeho znamení zvěrokruhu je Beran

Jae-yong Lee je členem následujících seznamů: narození v roce 1963, útržky korejských herců a Lidé z Chuncheonu.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Jae-yong Lee! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoJae Yong
Příjmeníčíst
Celé jméno při narozeníJae Yong Lee
Alternativní jménoLee Jae Yong, Yi Jae Yong, Lee Jae Yong
Stáří58 let
Narozeniny21. března 1963
RodištěChuncheon, Kangwon-do, Jižní Korea
Výška5 '10' (178 cm)
Hmotnost172 liber (78 kg)
StavětPrůměrný
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Etnický původasijský
Státní příslušnostjiho-korejský
UniverzitaBusan University
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Roky aktivní1997-dosud, 1987-dosud

Lee Jae-yong (narozený 21 března 1963) je jihokorejský herec. Lee, který je nejlépe známý jako herec, hrál vedlejší role ve filmu a televizi, zejména jako pronásledovaný bývalý detektiv ve filmu Jang Joon-hwan Zachraňte zelenou planetu! (2003) a zpronevěřený politik Joseon ve filmu Detektiv K: Tajemství ctnostné vdovy (2011).

Více o Jae-yong Lee Méně o Jae-yong Lee

FOTOGALERIE

Sungkyunkwan Scandal (2010) Jae-yong Lee Jae-yong Lee Jae-yong Lee Kniha tří Hans Kniha tří Hans Kniha tří Hans Kniha tří Hans

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Ocelový déšť 22020Vedoucí bezpečnostního úřaduFilm
Gekijouban Shimajirou no wao!: Shimajirou na niji no oashisu2017ManažerFilm
Ocelový déšť2017Park Kwang-dongFilm
Bulyaseong2016Moo-sam Park (2016)Televizní show
The Night Watchman's Journal2014Park Soo-youngTelevizní show
Císařovna Ki2013Wang Go 1 epizoda, 2013Televizní show
Uprchlík z Joseonu2013Cheon-BongTelevizní show
Jo-seon Myeong-tam-jeong2011Ministr LimFilm
Prokurátor upírů2011Majitel lakovny (1 epizoda, 2011)Televizní show
Kwijeu Wang2010Univerzitní profesorFilm
Athena: Bohyně války2010Kapitán Kim Oh Gun (2 epizody, 2011)Televizní show
dae Mul2010Kong Sung-JoTelevizní show
Skandál Sungkyunkwan2010Ha Woo-kyuTelevizní show
Keu Namjaui Chak 198 Jjeuk2008Předseda SongFilm
Peullai, daedi2006Poradce Tae WookaFilm
Kniha tří Hans2006Tento Deuk-najítTelevizní show
Císař moře2004Mistr Jo Jang Gil 51 epizod, 2004-2005Televizní show
Hwaseongeuro gan sanai2003Otec Sueng-jaeFilm
Zachraňte Zelenou planetu!2003Inspektor ChooFilm
Dulheoya sanda2002Bong-changFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články