Hlavní Vztahy James Marsters

James Marsters

James Marsters ŽenatýPořadí 3816 -1343Věk 58 let zvěrokruhu Lev Vztahy celkem 6 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

James Marsters a Patricia RahmanJasmin Marsters a James Marsters jsou od 14. ledna 2011 manželé 10 let. zobrazit vztah

Vztahy

James Marsters byl dříve ženatý s Liane Davidson(1989 - 1997).

kdo chodí s Gavinem Rossdaleem

James Marsters se setkal s Amber Bensonovou(2001)Alison MacInnis(2000), Mercedes McNab(1998)a Liz Stauber(1997-2000).



O

James Marsters je 58letý americký herec. James Wesley Marsters, narozený 20. srpna 1962 v Greenville v Kalifornii, je známý Spikem na Buffy, přemožitelce upírů. Jeho znamení zvěrokruhu je Lev.

James Marsters byl v 6 zápasech na obrazovce, včetně Amber Benson v Šance (2002), Charisma Carpenter v Nadpřirozený (2005), Gina Gershon dovnitř P.S. Miluji tě (2007), Juliet Landau v Buffy, přemožitelka upírů (1997)a Mercedes McNab dovnitř Buffy, přemožitelka upírů (1997).

James Marsters je členem následujících seznamů: 1962 narození, herci z Kalifornie a američtí televizní herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil James Marsters! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

kdo je seznamka Chris Wood

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva17 let, 4 měsíce13 let, 8 měsíců10 let
Setkání42 roky, 9 měsíců8 měsíců, 26 dní2 měsíce, 1 den
Celkový617 let, 4 měsíce5 let2 měsíce, 1 den

Detaily

JménoJames
Prostřední jménoWesley
PříjmeníMarsters
Celé jméno při narozeníJames Wesley Marsters
Stáří58 let
Narozeniny20. srpna 1962
RodištěGreenville, Kalifornie
Výška5 '9½' (177 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuLev
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaDavis High School, Modesto, CA.
UniverzitaJuilliard School, Pacific Conservatory of the Performing Arts, American Conservatory Theatre
Text povoláníHerec. Hudebník
obsazeníHerec
Získejte slávuSpike na Buffy, přemožitelku upírů
Roky aktivní1987 – dosud
Velikost boty9.5
Oficiální webové stránkywww.jamesmarsterslive.com/, twitter.com/JM_Live
OtecJames William Marsters
MatkaMargaret Lynn Marsters
BratrPaul Marsters (mladší bratr)
SestraSusan Marsters (starší sestra)
Rodinný příslušníkSullivan Marsters (syn), Brittany Marsters (neteř)
Domácí mazlíčciOlive (kočka), opice (kočka)
Oblíbení lidéMeryl Streep, Edward Keane, Robert DeNiro, Marlon Brando, Michael Winters, Sean Penn
Oblíbené filmyApokalypsa nyní, Bringing the Dead, Three Kings, Die Hard, The Night of the Living Dead, The Exorcist
Oblíbené televizní pořadyBuffy, přemožitelka upírů, Angel, bez stopy, Breaking Bad
Oblíbená místaPaříž
Oblíbené barvyZelená

James Wesley Marsters (narozený 20 srpna 1962) je americký herec, hudebník a herec hlasu. On je nejlépe známý pro jeho roli jako britský upír Spike v seriálu WB Buffy the Vampire Slayer a jeho spin-off, Angel. Od té doby hrál mimozemského superzloducha Brainiaca v Supermanem inspirovaném seriálu Smallville, kapitána Johna Harta v Torchwoodu a teroristu Barnabase Greeleyho v Syfyho Caprice. Objevil se ve vedlejší roli ve filmu P.S. Miluji tě, jako Victor Hesse při restartu Hawaii Five-0 a Victor Stein v seriálu Marvel Runaways.

Více o Jamesi Marstersovi Méně o Jamesi Marstersovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
6Jasmin MarstersŽenatý2004současnost, dárek17 let
5Amber BensonSetkáníÚnora 2001Květen 20012 měsíce
4Alison MacInnisSetkání20002000-
3Mercedes McNabSetkání19981998-
dvaLiz StauberSetkáníSrpna 1997Květen 20002 roky
1Liane DavidsonŽenatý1987199710 let
Jasmin Marsters #6

Jasmin Marsters

2004

Jasmin Marsters a James Marsters byli ...[zobrazit pár] Amber Benson #5

Amber Benson

2001

Amber Benson a James Marsters se rozešli v ...[zobrazit pár] Alison MacInnis #4

Alison MacInnis

2000

Alison MacInnis a James Marsters jsou odloučení ...[zobrazit pár] Mercedes McNab #3

Mercedes McNab

1998

Mercedes McNab a James Marsters jsou odděleni ...[zobrazit pár] Liz Stauber #dva

Liz Stauber

1997-2000

Liz Stauber a James Marsters se rozešli v M ...[zobrazit pár] Liane Davidson #1

Liane Davidson

1987-1997

Liane Davidson a James Marsters se rozvedli ...[zobrazit pár] #6

Jasmin Marsters

2004

Jasmin Marsters a James Marsters jsou manželé 10 let. Chodili spolu 6 let poté, co se dali dohromady v roce 2004. Po 7 měsících zasnoubení se vzali 14. ledna 2011.



Vztah 17 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 39% zobrazit vztah #5

Amber Benson

2001

Amber Benson a James Marsters se setkali v březnu 2001.

jak stará je Janet Lennon
Vztah 2 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří13%'> Kompatibilita 37% zobrazit vztah #4

Alison MacInnis

2000

Alison MacInnis a James Marsters se setkali v roce 2000.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří13%'> Kompatibilita 42% zobrazit vztah #3

Mercedes McNab

1998

Mercedes McNab a James Marsters se setkali v roce 1998.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří13%'> Kompatibilita 22% zobrazit vztah #dva

Liz Stauber

1997-2000

Liz Stauber a James Marsters se setkali v srpnu 1997.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh40%Výška55%Stáří13%'> Kompatibilita 42% zobrazit vztah #1

Liane Davidson

1987-1997

Liane Davidson a James Marsters byli manželé 8 let. Chodili spolu 2 roky poté, co se dali dohromady v roce 1987, a vzali se v roce 1989. O 8 let později se v roce 1997 rozvedli.

Vztah 10 let Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
James Marsters58 LevHerec
americký
Jasmin Marsters35 BeranHerečka
Němec
Amber Benson44 KozorohHerečka
americký
Alison MacInnis41 BeranHerečka
americký
Mercedes McNab41 RybaHerečka
kanadský
Liz Stauber41 RakovinaHerečka
americký
Liane Davidson-

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Sullivanmužský10. května 199625 let Liane Davidson

FOTOGALERIE

James Marsters Smallville Season 7, Episode 15 - Veritas Smallville Season 7, Episode 15 - Veritas Smallville Season 7, Episode 15 - Veritas Smallville Season 7, Episode 15 - Veritas Smallville Season 7, Episode 15 - Veritas Smallville Season 7, Episode 15 - Veritas Smallville Season 7, Episode 15 - Veritas Smallville Season 7, Episode 15 - Veritas Smallville Season 7, Episode 15 - Veritas Smallville Season 7, Episode 15 - Veritas Smallville Season 7, Episode 15 - Veritas

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Abruptio2019The Hackels (hlas)Film
Objednávka2019XavierTelevizní show
Smutek2019TomKrátký film
Chlébárna, část první2018JasoneFilm
Chlébárna, část druhá2018JasoneFilm
Uprchlíci2017Jonah, Victor SteinTelevizní show
DuckTales2017NosferatuTelevizní show
Dudes & Dragons2015Lord TensleyFilm
Nový život2015William MortonFilm
Ďábel, kterého znáš2015Rev. George BurroughsTelevizní show
Billie Bob Joe2015James MarstersFilm
Dragon Ball Super2015ZamasuTelevizní show
Čarodějky z East Endu2013Mason TarkoffTelevizní show
Konečný Spider-Man2012Mluvčí č. 3, KorvacTelevizní show
Snubní prsten2012Declan HornTelevizní show
Metal Hurlant Chronicles2012Brad Davis, Doc RowanTelevizní show
Tři palce2011Troy HamiltonTV film
Scooby Doo! Mystery Incorporated2010Dandy Highwayman, Librarian, Man 2Televizní show
Hawaii Five-02010Victor HesseTelevizní show
Dragonball: Evolution2009Malý lordeFilm
Caprica2009Barnabas GreeleyTelevizní show
Sklad 132009Profesore Suttone, SuttoneTelevizní show
Lži mi2009Jay PollackTelevizní show
Měsíční výstřel2009Buzz AldrinTV film
Super Hero Squad Show2009Pane FantastickyTelevizní show
Útočníci na vysokých pláních2009Sam DanvilleTV film
Zachycení vraha Zelené řeky2008Ted BundyTelevizní show
Star Wars: The Clone Wars2008Kapitán ArgyusTelevizní show
P.S. Miluji tě2007JohnFilm
Stínové loutky2007ZvedákFilm
Saving Grace2007Dudley PayneTelevizní show
Torchwood2006Kapitán John HartTelevizní show
Skvělé peníze2005Bobby ComfortTV film
Numb3rs2005Damianské jezeroTelevizní show
Nadpřirozený2005Don StarkTelevizní show
Hora2004Ted TunneyTelevizní show
Pavoučí muž2003SergejiTelevizní show
Šance2002SimoneFilm
Bez stopy2002Detektiv Grant MarsTelevizní show
Zvláštní frekvence 22001Mitch (segment 'Soul Man')TV film
Vymahači2001Sullivan McManusTelevizní show
Smallville2001Brainiac, Brainiac 5, Milton FineTelevizní show
Zvláštní frekvence2001Mitch BrandTelevizní show
Andromeda2000Karel VelikýTelevizní show
Dům na Haunted Hill1999Kameraman kanálu 3Film
Klikaté silnice1999Billy JohnsonTV film
Anděl1999ŠpiceTelevizní show
Buffy, přemožitelka upírů1997ŠpiceTelevizní show
Tisíciletídevatenáctset devadesát šestEric SwanTelevizní show
Moloneydevatenáctset devadesát šestBilly O'HaraTelevizní show
Medicinbaldevatenáct devadesát pětMickey CollinsTelevizní show
Severní expozice1990Poslanec, Reverend HardingTelevizní show
Velký důmMiller RiverlandTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Amber Benson a James MarstersAmber Benson
    • Šance
      2002
    [zobrazit shodu]
  • James Marsters a Charisma CarpenterCharisma Carpenter
    • Nadpřirozený
      2005
    [zobrazit shodu]
  • James Marsters a Gina GershonGina Gershon
    • P.S. Miluji tě
      2007
    [zobrazit shodu]
  • James Marsters a Juliet LandauJuliet Landau
    • Buffy, přemožitelka upírů
      1997
    [zobrazit shodu]
  • James Marsters a Mercedes McNabMercedes McNab
    • Buffy, přemožitelka upírů
      1997
    [zobrazit shodu]
  • James Marsters a Sarah GellarSarah Michelle Gellar
    • Buffy, přemožitelka upírů
      1997
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články