Hlavní Vztahy Jamie-Grace Harper

Jamie-Grace Harper

Jamie-Grace Harper ŽenatýVěk 29 let zvěrokruhu Střelec Vztahy 1 celkem Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Jamie Grace a Aaron Collins (I)Aaron Collins (I) a Jamie-Grace Harper jsou manželé od 14. dubna 2018 3 roky. zobrazit vztah

Vztahy

Jamie-Grace Harperová neměla žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Jamie-Grace Harper je 29letá americká herečka narozená 25. listopadu 1991 v Atlantě ve státě Georgia ve Spojených státech. Její znamení zvěrokruhu je Střelec



kdo je andrew mccarthy ženatý s

Jamie-Grace Harper je členem následujících seznamů: američtí křesťané, američtí zpěváci dětí a narození v roce 1991.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Jamie-Grace Harper! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý13 roky, 2 měsíce--
Celkový13 roky, 2 měsíce--

Detaily

JménoJamie-Grace
PříjmeníHarper
Celé jméno při narozeníJamie Grace Harper
Alternativní jménoJamie Grace, Jamie Grace Harper
Stáří29 let
Narozeniny25. listopadu 1991
RodištěAtlanta, Georgia, Spojené státy
StavětPrůměrný
Barva očíČerná
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuStřelec
SexualitaRovný
Etnický původČerná
Státní příslušnostamerický
Střední školaNew Creation Christian Academy (2008)
UniverzitaPoint University (2008-2012)
Text povoláníZpěvák, rapper, spisovatel písní
obsazeníHerečka
Hudební žánr (text)Současný křesťan, lid, křesťanský hip hop
Roky aktivní2009 – současnost
Nástroj (text)Zpěv, kytara
Nahrávací společnostGotee
Související aktyTobyMac, iShine
Oficiální webové stránkyhttp://jamiegrace.com

Jamie Grace Harper (narozený 25 listopadu 1991) je americký současný křesťanský hudebník, zpěvák, rapper a skladatel z Atlanty ve státě Georgia. V roce 2010 našla TobyMac své písně na YouTube a podepsala ji se svým labelem Gotee Records na dvou albech. V roce 2011 vydala píseň „Hold Me“, která jí přinesla nominaci na Grammy 2012 a získala cenu Dove Award 2012 pro nového umělce roku.



kdo je robin givens seznamka
Více o Jamie-Grace Harper Méně o Jamie-Grace Harper

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Aaron Collins (I)Ženatý25. ledna 2018současnost, dárek3 roky
Aaron Collins (I) #1

Aaron Collins (I)

2018

Aaron Collins (I) a Jamie-Grace Harper mají ...[zobrazit pár] #1

Aaron Collins (I)

2018

Aaron Collins (I) a Jamie-Grace Harper jsou manželé po dobu 3 let. Po 2 měsících zasnoubení se vzali dne 14. dubna 2018.

Vztah 3 roky Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Jamie-Grace Harper29 StřelecHerečka
americký
Aaron Collins (I)- Relativní
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Isabella Brave Harperženský7. června 201923 měsíců Aaron Collins (I)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Selfie táta2020Film
Další úroveň2019TrenérFilm
Pověsti o válkách2014Vivica (jako Jamie-Grace)Film
Nechť Lev řve2014Christian 4 (jako Jamie-Grace)Film
Grace Unplugged2013RachelFilm
Jeff Probst Show2012Sama (1 epizoda, 2013)Televizní show

Zajímavé Články

Redakce Choice

Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
28. května 2021 ... Zprávy Edgara Allana Poea, drby, fotky Edgara Allana Poea, životopis, seznam přítelkyní Edgara Allana Poea 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Edgara Allana Poea. Seznamovací historie Edgara Allana Poea, 2021, 2020, seznam vztahů Edgara Allana Poea.
Nejlepší děje Colossus pro poznání postavy
Nejlepší děje Colossus pro poznání postavy
Nejlépe známý jako Mutant Colossus ve světě komiksů Marvel, Piotr 'Peter' Nikolayevich Rasputin byl oblíbenou postavou ...
Anime Words - Jak mluvit Anime
Anime Words - Jak mluvit Anime
Slova anime a jazyk Manga - Tento seznam slov Manga a slangu anime vám pomůže lépe porozumět anime, dokonce i anime v angličtině. Přeložit Manga ...
Dane Witherspoon a Robin Wright Penn
Dane Witherspoon a Robin Wright Penn
28. května 2021 ... Dane Witherspoon a Robin Wright Penn fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Tuvana Türkay
Tuvana Türkay
28. května 2021 ... Tuvana Türkay novinky, drby, fotky Tuvana Türkay, životopis, seznam přátel Tuvana Türkay 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Tuvana Türkay. Tuvana Türkay seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Tuvana Türkay.
Oxana Malajsko
Oxana Malajsko
28. května 2021 ... Zprávy Oxana Malaya, drby, fotky Oxana Malaya, biografie, seznam přátel Oxana Malaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů se společností Oxana Malaya. Historie datování Oxana Malaya, 2021, 2020, seznam vztahů Oxana Malaya.
Nejlepší herci, kteří ve filmu hráli darebáky Batmana
Nejlepší herci, kteří ve filmu hráli darebáky Batmana
Batman mohl mít jedny z nejlepších darebáků díky otočným dveřím Arkham Asylum. Seznam herců, kteří ve filmech hráli darebáky Batmana, je jen ...