Hlavní Vztahy Jan-Michael Vincent

Jan-Michael Vincent

Jan-Michael Vincent 1945-2019Věk 73 let po smrti zvěrokruhu Rakovina Vztahy celkem 5

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

lee dong wook přítelkyně 2016

Vztahy

Jan-Michael Vincent byl dříve ženatý s Patricií Ann Vincent(2000), Joanne Robinson Vincent(1986 - 1997)a Bonnie Portman(1969 - 1975).



Jan-Michael Vincent se setkal s Ali MacGraw(1983)a Kim Basinger(1979).

O

Americký herec Jan-Michael Vincent se narodil Jan Michael Vincent 15. července 1945 v Denveru v Coloradu v USA a zemřel 10. února 2019 ve Vicksburgu ve státě Mississippi ve věku 73 let. Je nejvíce připomínán pro největšího sportovce světa. Jeho znamení zvěrokruhu je Rak.

Jan-Michael Vincent byl v zápase na obrazovce s Kim Basinger Tvrdá země (devatenáct osmdesát jedna).



Jan-Michael Vincent je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí letci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Jan-Michael Vincent! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý321 let, 3 měsíce13 let, 1 měsíc7 let
Setkánídva---
Celkový521 let, 3 měsíce7 let, 10 měsíců7 let

Detaily

JménoJan
Prostřední jménoMichaele
PříjmeníVincent
Celé jméno při narozeníJan Michael Vincent
Alternativní jménoJan-Michael Vincent, Jan Michael Vincent, Michael Vincent, Mike Vincent
Stáří73 (věk úmrtí) let
Narozeniny15. července 1945
RodištěDenver, Colorado, USA
Zemřel10. února 2019
Místo smrtiVicksburg, Mississippi, USA
Příčina smrtiSrdeční zástava
Výška5 '10½' (179 cm)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuRakovina
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaHanfordská střední škola
UniverzitaHanford High School, Hanford, Kalifornie
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuNejvětší sportovec na světě
Roky aktivní1967–2002, 1965–2003, 1964–2003
Oficiální webové stránkywww.allmovie.com/artist/jan-michael-vincent-p73612, www.rottentomatoes.com/celebrity/janmichael_vincent

Jan-Michael Vincent (15. července 1944 - 10. února 2019) byl americký herec. On byl nejlépe známý pro hraní pilota vrtulníku Stringfellow Hawke v televizním seriálu Airwolf (1984–1987) a protagonisty Matta Johnsona ve filmu Velká středa z roku 1978. Zahrál si také Byrona Henryho ve hře The Winds of War.



alexander "nico" fanjul
Více o Jan-Michael Vincent Méně o Jan-Michael Vincent

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
5Patricia Ann VincentŽenatý2000 -
4Joanne Robinson VincentŽenatý1986199711 let
3Ali MacGrawSetkání19831983-
dvaKim BasingerSetkání19791979-
1Bonnie PortmanŽenatý196819757 let
Patricia Ann Vincent #5

Patricia Ann Vincent

2000

Patricia Ann Vincent a Jan-Michael Vincent ...[zobrazit pár] #4

Joanne Robinson Vincent

1986-1997

Joanne Robinson Vincent a Jan-Michael Vince ...[zobrazit pár] Ali MacGraw #3

Ali MacGraw

1983

Jan-Michael Vincent a Ali MacGraw jsou odděleni ...[zobrazit pár] Kim Basinger #dva

Kim Basinger

1979

Jan-Michael Vincent a Kim Basinger jsou odděleni ...[zobrazit pár] #1

Bonnie Portman

1968-1975

Bonnie Portman a Jan-Michael Vincent byli ...[zobrazit pár] #5

Patricia Ann Vincent

2000

Patricia Ann Vincent a Jan-Michael Vincent jsou manželé 20 let.

Seznamka Peytona a Camerona Boyce
Vztah 21 let zobrazit vztah #4

Joanne Robinson Vincent

1986-1997

Joanne Robinson Vincent a Jan-Michael Vincent se rozvedli po 10 letech manželství.

Vztah 11 let zobrazit vztah #3

Ali MacGraw

1983

Jan-Michael Vincent a Ali MacGraw se setkali v roce 1983.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 19% zobrazit vztah #dva

Kim Basinger

1979

Jan-Michael Vincent a Kim Basinger se setkali v roce 1979.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 61% zobrazit vztah #1

Bonnie Portman

1968-1975

Bonnie Portman a Jan-Michael Vincent se rozvedli po šestiletém manželství.

Vztah 7 let zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Jan-Michael Vincent73 RakovinaHerec
americký
Patricia Ann Vincent- Relativní
americký
Joanne Robinson Vincent- Relativní
americký
Ali MacGraw82 BeranHerečka
americký
Kim Basinger67 StřelecHerečka
americký
Bonnie Portman- Relativní
americký

FOTOGALERIE

Bandité - Jan-Michael Vincent Deadly Embrace - Ruth Collins, Jan-Michael Vincent Deadly Embrace - Ruth Collins, Jan-Michael Vincent Jan-Michael Vincent Dyan Cannon a Jan-Michael Vincent Jan-Michael Vincent Jan-Michael Vincent Jan-Michael Vincent Jan-Michael Vincent a Kim Basinger ve filmu Hard Country (1981) Jan Vincent Jan Vincent Jan Vincent

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Útěk na horu Grizzly2004TrapperFilm
Bílý kluk2002Ron MastersFilm
Thundering 8th2000Kapitán Otis BuchwaldFilm
Buffalo '661998SonnyFilm
Žádný odpočinek pro zlé1998Šerif Juan RamirezFilm
Lethal Orbitdevatenáctset devadesát šestRiffTV film
Nashovy mostydevatenáctset devadesát šestBobby ChaseTelevizní show
Poslední zabitídevatenáctset devadesát šestFilm
Jurské ženydevatenáctset devadesát šestZeppTV film
Abducted II: The Reuniondevatenáct devadesát pětBrad Allen (jako Jan Michael Vincent)Film
Počet těldevatenáct devadesát pětDetektiv ReinhartFilm
Zmrzlinářdevatenáct devadesát pětDetektiv GiffordFilm
Ruská ruleta - Moskva 95devatenáct devadesát pětKapitán NazarovFilm
Singapore Sling1994BillyTV film
Ipi Tombi1994Steven GilbertFilm
Deadly Heroes1993Cody GrantFilm
Skrytá posedlost1993Jsem ScanlonFilm
Neslušné chování1993Tom MathisFilm
Půlnoční svědek1993KopíFilm
Hříchy touhy1993Warren RobillardFilm
Beyond the Call of Duty1992jen JordanFilm
Odpadlík1992MaxTelevizní show
Hangfire1991Plukovník JohnsonFilm
Surový nerv1991Poručík Bruce EllisFilm
Ve zlato věříme1991Oliver MossFilm
Poslední loupež1991David KingTV film
Alienator1990VelitelFilm
Xtro II: Druhé setkání1990Dr. Ron ShepherdFilm
Špinavé hry1989Dr. Kepler WestFilm
Seznam zásahů1989Jack CollinsFilm
Tarzan na Manhattanu1989BrightmoreTV film
Demonstone1989Andy BuckFilm
Narozen ve východní LA1987McCalister (jako Jan Michael Vincent)Film
Nepřátelské území1987ParkerFilm
Šest proti skále1987Dívají se na „Buddyho“ ThompsonaTV film
Airwolf1987Stringfellow HawkeTelevizní show
Vypadni z mého pokoje1985Imigrační úředníkFilm
Airwolf1984Stringfellow HawkeTV film
Airwolf1984Stringfellow HawkeTelevizní show
Last Plane Out1983Jack CoxFilm
Větry války1983Byron HenryTelevizní show
hotel1983Nick HauserTelevizní show
Tvrdá zemědevatenáct osmdesát jednaKyleFilm
Vzdor1980Tommy (jako Jan Michael Vincent)Film
Návrat1980WayneFilm
Velká středa1978Matt JohnsonFilm
Hooper1978LyžeFilm
Sakra Alley1977KoželuhFilm
Baby Blue Marine1976MarionFilm
Shadow of the Hawk1976MikeFilm
Vigilante Force1976Jsem ArnoldFilm
Kousněte kulku1975CarboFilm
Horečka bílé čáry1975Carrol Jo HummerFilm
Buster a Billie1974Buster LaneFilm
Největší sportovec na světě1973NanuFilm
Zbav nás od zlého1973Nick FlemingTV film
Policejní příběh1973Dave Hauser, Warren YatesTelevizní show
Brát1973Billy HaskellTelevizní show
Mechanika1972Steve McKennaFilm
Hrady z písku1972MichaeleTV film
Chytač1972Sam CallendeTV film
Jít domů1971Jimmy GrahamFilm
Persuaders!1971Pilot vrtulníkuTelevizní show
Poslední z Powerseekers1971Jeffrey HastingsTV film
Kmeny1970AdrianTV film
A srpen1970Kevin ColterTelevizní show
Muži ze zákona1970Televizní show
Neporažený1969Bubba Wilkes (jako Michael Vincent)Film
Marcus Welby, M.D.1969Ritchie ManningTelevizní show
Pozůstalí1969Jeff Hastings, Jeffrey HastingsTelevizní show
Cesta do Shiloh1968Little Bit Lucket (jako Michael Vincent)Film
Hodina dobrodružství Banana Rozdělí1968Lincoln 'Link' SimmonsTelevizní show
Bandité1967Taye 'Boy' Brown (jako Jan Michael Vincent)Film
Hardy Boys: The Mystery of the Chinese Junk1967Tony Prito (jako Mike Vincent)Film
Zátah 19671967Rick SchneidermanTelevizní show
Bonanza1959Eddie, Rick MillerTelevizní show
Gunsmoke1955Travis ColterTelevizní show
Děvče1954Chris HanfordTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Jan Michael Vincent a Kim BasingerKim Basinger
    • Tvrdá země
      devatenáct osmdesát jedna
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

K dnešnímu dni se objeví 23 nejlepších darebáků My Hero Academia
K dnešnímu dni se objeví 23 nejlepších darebáků My Hero Academia
V seriálu o hrdinech má My Hero Academia velké obsazení fascinujících padouchů. Každý pracuje s jiným motivem, což je ...
Bojíš se tmy?
Bojíš se tmy?
28. května 2021 ... Bojíte se temnoty? zprávy, drby, fotografie Bojíte se temnoty ?, biografie Bojíte se temnoty? seznam partnerů 2016. Historie vztahů. Bojíš se tmy? seznam vztahů. Bojíš se tmy? seznamovací historie, 2021, 2020, seznam Bojíte se temnoty? vztahy.
Co vidět, pokud máte rádi „Doc Martin“
Co vidět, pokud máte rádi „Doc Martin“
Pokud vás zajímá, co sledovat po Doc Martinovi, tento seznam obsahuje nejlepší doporučení pro filmy a pořady jako Doc Martin, které si určitě užijete - vše ...
John Cusack
John Cusack
28. května 2021 ... zprávy Johna Cusacka, drby, fotky Johna Cusacka, životopis, seznam přítelkyň Johna Cusacka 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Johnem Cusackem. Historie datování Johna Cusacka, 2021, 2020, seznam vztahů Johna Cusacka.
Brian Molko a Helena Berg
Brian Molko a Helena Berg
28. května 2021 ... Brian Molko a Helena Berg fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší epizody filmu Jeden den
Nejlepší epizody filmu Jeden den
Existuje tolik potěšujících epizod One Day At A Time, ale které z nich opravdu vynikají? Máte nejraději 'One Lie At A Time', nebo ...
Angelina Melnikova
Angelina Melnikova
28. května 2021 ... Zprávy Angeliny Melnikové, drby, fotky Angeliny Melnikové, životopis, seznam přátel Angeliny Melnikové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Angelinou Melnikovou. Angelina Melnikova seznamovací historie, 2021, 2020, seznam vztahů Angeliny Melnikové.