Hlavní Chodit S Někým Jan Shutan

Jan Shutan

Jan ShutanVěk 88 let zvěrokruhu Štír

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Jan Shutan možná svobodný.

Vztahy

Pro Jana Shutana nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Jan Shutan je 88letá americká herečka. Narodila se 5. listopadu 1932 v Los Angeles v Kalifornii v USA a je známá pro Sons and Daughters. Její znamení zvěrokruhu je Štír.

Jan Shutan byl v zápase na obrazovce s Jackem Dodsonem Andy Griffith Show (1960).

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Jana Shutana! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoJan
PříjmeníShutan
Stáří88 let
Narozeniny5. listopadu 1932
RodištěLos Angeles, Kalifornie, USA
StavětŠtíhlý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuŠtír
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuSynové a dcery
Více o Janu Shutanovi Méně o Janu Shutanovi

FOTOGALERIE

Jan Shutan Jan Shutan Jan Shutan Jan Shutan Jan Shutan Jan Shutan Jan Shutan Jan Shutan Jan Shutan Jan Shutan Jan Shutan Andyho dívky

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Tento dům byl posedlýdevatenáct osmdesát jednaHelenTV film
Dobrý den, Larry1979Laura WinslowTelevizní show
Draculov pes1978Marla DrakeFilm
Matka, Juggs & Speed1978Paní BarryováTV film
Charlieho andílci1976PaulaTelevizní show
Quincy M.E.1976Ginny, LorraineTelevizní show
NBC Special Treat1975Selena jefriesTelevizní show
Tři za cestu1975Susanne AberlingTelevizní show
Synové a dcery1974Ruth CramerováTelevizní show
Láska není navždy1974Ruth CramerováTV film
Zpráva mé dceři1973LorraineTV film
Sedm minut1971Anna Lou WhiteFilm
Chůva a profesor1970Paní BakerováTelevizní show
Láska, americký styl1969Janet (segment „Láska a prezident“)Televizní show
Noční galerie1969Jane Blessington (segment 'Tell David ...')Televizní show
Pokoj 2221969BonnieTelevizní show
Dick Tracy1967LizzTV film
Četa zločinů1966Žalovat BradleyTelevizní show
Star Trek1966Poručík Mira RomaineTelevizní show
Muž na náměstí obleku1966Marilyn JohnsonTV film
F.B.I.1965Sgt. Judy KesslerTelevizní show
Barnaby1965TV film
Zatčení a soud1963RecepčníTelevizní show
Uprchlík1963ZákonyTelevizní show
Vnější meze1963Paní. SubironTelevizní show
Ben Casey1961Joanie Cramer, Joanie ShutanTelevizní show
Moji tři synové1960Paní ProctorováTelevizní show
Andy Griffith Show1960SlávaTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Jack Dodson
    • Andy Griffith Show
      1960
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...