Hlavní Vztahy Jane Adams

Jane Adams

Jane AdamsVěk 56 let zvěrokruhu Beran Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Jane Adams možná svobodná.

Vztahy

Jane Adamsová byla ve vztahu s Bobbym Cannavaleem(devatenáct devadesát pět).



bethany joy lenz a wes ramsey

O

Jane Adams je 56letá americká herečka. Narodila se 1. dubna 1965 ve Washingtonu, DC, USA. Je známá Tony (1994) pro An Inspector Calls. Její znamení zvěrokruhu je Beran.

Jane Adams byl v 5 zápasech na obrazovce, včetně Bobby Cannavale v Zákon a pořádek: Zločinný úmysl (2001), David Hyde Pierce dovnitř Frasier (1993), Michael J. Fox v Rodinné vazby (1982), Thomas Jane dovnitř Visel (2009)a Robert Sean Leonard v Dům M.D. (2004).

Jane Adams je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a absolventi Juilliard School.



kdo je nicole scherzinger seznamka

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Jane Adams! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým1---
Celkový1--

Detaily

JménoJane
PříjmeníAdams
Celé jméno při narozeníJane Adams
Alternativní jménoJane Adams
Stáří56 let
Narozeniny1. dubna 1965
RodištěWashington, DC, USA
Výška5 '5' (165 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
UniverzitaJuilliard School of Drama (1989), University of Washington, Cornish College of the Arts
Text povoláníHerečka, spisovatelka, hlasová umělkyně
obsazeníHerečka
Získejte slávuTony (1994) za inspektora volá
Roky aktivní1985 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Framework Entertainment (LA)
Oficiální webové stránkywww.nndb.com/people/707/000132311/, www.behindthevoiceactors.com/Jane-Adams/, www.rottentomatoes.com/celebrity/jane_adams_ii/, www.allmovie.com/artist/jane-adams-p271321

Jane Adams (narozen 1. dubna 1965) je americká herečka. Debutovala na Broadwayi v původní inscenaci Nesnáším Hamleta v roce 1991 a získala cenu Tony za nejlepší herečku ve hře za oživení filmu Inspektor volá z roku 1994. Mezi její filmové role patří Štěstí (1998), Wonder Boys (2000), Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) a Malé děti (2006). Měla také periodickou roli v sitcomu NBC Frasier (1999–2000) a byla nominována na Zlatý glóbus v roce 2010 za nejlepší herečku ve vedlejší roli v televizi seriálu HBO Hung (2009–11).

Více o Jane Adamsové Méně o Jane Adamsové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Bobby CannavaleVztahdevatenáct devadesát pětdevatenáct devadesát pět-
Bobby Cannavale #1

Bobby Cannavale

devatenáct devadesát pět

Jane Adams a Bobby Cannavale jsou odděleni ...[zobrazit pár] #1

Bobby Cannavale

devatenáct devadesát pět

Jane Adams a Bobby Cannavale měli vztah od roku 1995 do roku 1995.



OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří33%'> Kompatibilita 42% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Jane Adams56 BeranHerečka
americký
Bobby Cannavale51 BýkHerec
americký

FOTOGALERIE

Premiéra sezóny 2 „Hung“ Premiéra sezóny 2 „Hung“ Premiéra sezóny 2 „Hung“ Premiéra sezóny 2 „Hung“ Premiéra sezóny 2 „Hung“ Premiéra sezóny 2 „Hung“ Hung (2009) Hung (2009) Hung (2009) Hung (2009) Hung (2009) Hung (2009)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Hacky2021NinaTelevizní show
Mesiáš2020Miriam KeneallyTelevizní show
Zítra zemře2020JaneFilm
Postavte zeď2020SarahFilm
Twin Peaks2017Constance TalbotTelevizní show
Brigsby Bear2017dubenFilm
Drápy2017Gladys Coleman PiretteTelevizní show
5552017LauraTelevizní show
Atlanta2016JaniceTelevizní show
Vždy svítit2016LétoFilm
Snadný2016Annabelle JonesTelevizní show
Zasahovat2016GwendolynKrátký film
Poltergeist2015Dr. Brooke PowellFilm
Kopání pro oheň2015Žena na plážiFilm
Záludný Pete2015Maggie, Maggie MurphyováTelevizní show
Všechno světlo na obloze2012MarieFilm
Osa policajta2012Zrzavá ženaTelevizní show
Neklidný2011MabelFilm
Lež2011Dr. BentelFilm
Stříbrné kulky2011červenFilm
Calvin Marshall2009June MarshallFilm
Alexander poslední2009ředitelFilm
Visel2009Zeptal se SkagleTelevizní show
Wackness2008EleanorFilm
Záchranné linie2008Nancy BernsteinFilm
V dohledu2008Ruth Ferguson, Ruth FraserTelevizní show
Ten odvážný2007NicoleFilm
Poslední prázdniny2006RochelleFilm
Malé dítě2006SheilaFilm
Senzace zraku2006AliceFilm
Jesse Stone: Stone Cold2005Brianna LincolnTV film
Věčný svit neposkvrněné mysli2004CarrieFilm
Řada nešťastných událostí2004Žena s bílou tváříFilm
Dům M.D.2004BonnieTelevizní show
Carnivàle2003Matka mrtvého dítěteTelevizní show
Orange County2002MonaFilm
Oslava výročí2001Clair ForsythFilm
Zákon a pořádek: Zločinný úmysl2001Sylvia CampbellTelevizní show
Noční vidění2001Amanda (segment „Doghouse“)Televizní show
Zpěvák2000Elna PenlericFilm
Wonder Boys2000OolaFilm
CSI: Crime Scene Investigation2000Belinda GoffTelevizní show
Občan Baines2000Reeva EidenbergTelevizní show
Z místa, kde sedím2000RuthTV film
Texaský pohřeb1999Mary JoanFilm
Mumford1999Dr. Phyllis SheelerFilm
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Joanne ParsonsTelevizní show
Ryba ve vaně1998RuthieFilm
Štěstí1998Joy JordanFilm
Hudba z jiné místnosti1998IreneFilm
Máte mail1998Sydney Anne (uncredited)Film
Den na pláži1998MarieFilm
Svoboda! Americká revoluce1997Sara ScottTelevizní show
Kansas Citydevatenáctset devadesát šestNettie BoltFilm
Relativitadevatenáctset devadesát šestKaren LukensTelevizní show
Otec nevěsty část IIdevatenáct devadesát pětDr. Megan EisenbergFilm
Vnější mezedevatenáct devadesát pětMona BaileyTelevizní show
Miluji potíže1994EvansFilm
Paní Parker a začarovaný kruh1994Ruth HaleFilm
Frasier1993Dr. Mel KarnofskyTelevizní show
Lehký spánek1992Randi JostFilm
Lifestories: Rodiny v krizi1992BethTelevizní show
Známky života1990Suzanne MaloneyFilm
Rostoucí syn1990Meg BradleyTV film
Bomby pryč1985Pozdrav dívkaFilm
Příběhy z Darkside1983Charlotte Rose CantrellTelevizní show
Rodinné vazby1982Andrea, Marty BrodieTelevizní show
ABC mimoškolní speciály1972Elly Robinson, MichelleTelevizní show
Jiný svět1964Holly OsborneTelevizní show
PesTamaraFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Bobby Cannavale
    • Zákon a pořádek: Zločinný úmysl
      2001
    [zobrazit shodu]
  • Jane Adams a David Hyde PierceDavid Hyde Pierce
    • Frasier
      1993
    [zobrazit shodu]
  • Jane Adams a Michael J. FoxMichael J. Fox
    • Rodinné vazby
      1982
    [zobrazit shodu]
  • Jane Adams a Thomas JaneThomas Jane
    • Visel
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Robert Sean Leonard
    • Dům M.D.
      2004
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.