Hlavní Vztahy Janice Lynde

Janice Lynde

Janice LyndeVěk 73 let zvěrokruhu Beran Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Janice Lynde možná svobodná.

Vztahy

Janice Lynde se setkala s děkanem Martinem(1976).



O

Janice Lynde je 72letá americká herečka. Janice Lynde Zoch se narodila 28. března 1948 v Lake Charles v Louisianě a je známá pro Lesie Brooke Young and the Restless. Její znamení zvěrokruhu je Beran.

Janice Lynde hrála na obrazovce zápas s Tomem Hallickem Mladí a neklidní (1973).

Janice Lynde je členem následujících seznamů: Herci z Louisiany, američtí herci z telenovely a narození v roce 1948.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Janice Lynde! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Setkání1---
Celkový1--

Detaily

JménoJanice
PříjmeníLynde
Jméno za svobodnaZoch
Celé jméno při narozeníJanice Lynde Zoch
Stáří73 let
Narozeniny28. března 1948
RodištěLake Charles, Louisiana
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
UniverzitaIndiana University for Music, University of Pennsylvania
Text povoláníHerečka, zpěvačka
obsazeníHerečka
Získejte slávuLesie Brooke Mladí a neklidní
Roky aktivní1973-dosud
Talent Agency (např. Modeling)Sutton-Barth a Vennari
Oficiální webové stránkywww.janicelynde.org/Welcome.html

Janice Lynde (narozený 28 března 1948) je americká herečka.

Více o Janice Lynde Méně o Janice Lynde

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Děkan MartinSetkání19761976-
Děkan Martin #1

Děkan Martin

1976

Janice Lynde a Dean Martin jsou rozděleni ...[zobrazit pár] #1

Děkan Martin

1976

Janice Lynde a Dean Martin se setkali v roce 1976.



OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh60%Stáří1%'> Kompatibilita 16% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Janice Lynde73 BeranHerečka
americký
Děkan Martin78 BlíženciHerec
americký

FOTOGALERIE

Janice Lynde

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Otec vs. syn2010Ruth ColettiFilm
Deal O'Neal2010Paní BittlemenováTV film
2 Chlapi a sen2009Paní StevensonováFilm
Aimee Price2005MonicaKrátký film
Hledání Davidova srdce2004ÚředníkTV film
Další hezká tvář2002Dr. DeVaughn (jako Janice Lynd)TV film
Manželství zrušeno2002AliceFilm
Šest stop pod2001Loretta Smith Sibley, Žena v tyrkysové barvěTelevizní show
One Kill2000Evelyn GrayTV film
Něco mezi námi1999Vypravěč, hlas dospělého Robbie Sutpen (hlas)Krátký film
Life of the Party: The Pamela Harriman Story1998Washingtonská žena # 1TV film
Air America1998ValentinoTelevizní show
Beyond Belief: Fact or Fiction1997Paní WisemanováTelevizní show
Země zaslíbenádevatenáctset devadesát šestTeta AnneTelevizní show
Úskokdevatenáctset devadesát šestHlasatelFilm
Dotkl se anděla1994PhyllisTelevizní show
Dopis tátovi1994Erika DonahueFilm
Chybějící kousky1992MarionFilm
Dělat čas na Maple Drive1992JitkaTV film
V náručí zabijáka1992paníTV film
Nový Adam-121989Annette CollierTelevizní show
pobřežní hlídka1989Mary PorterTelevizní show
Sestra Kate1989Paní FergusonováTelevizní show
drahý Johne1988Dr. DavenportTelevizní show
Perlík!1986Evelyn CollinsTelevizní show
Noční dvůr1984Toni CorbinTelevizní show
Kdo je šéf?1984JoanTelevizní show
Od devíti k pěti1982SuzanneTelevizní show
Rodinné vazby1982MonicaTelevizní show
Láska, Sidneydevatenáct osmdesát jednaKarenTelevizní show
Beyond Evil1980Alma MartinFilm
Noční1980LillyTV film
Vrchol kopce1980Josie (jako Janice Lynne)TV film
240-Robert1979Paní KlineTelevizní show
Večer v Byzanci1978Mladá dívka v PalaisTelevizní show
Útěk1978Paula WintersTV film
Příběhy neočekávaných1977Brenda JacksonTelevizní show
Quincy M.E.1976Tracy BoulderTelevizní show
Roxy Page1976Roxy HagopianTV film
Získejte Christie Love!1974PředvečerTelevizní show
Lucas Tanner1974VickiTelevizní show
F.B.I. Příběh: FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One1974Bernice GriffithsTV film
Barnaby Jones1973Alice Caldwell, Edna Triplett, Samantha YatesTelevizní show
Rukojeť1973LynetteTelevizní show
Mladí a neklidní1973Leslie Brooks, Leslie Brooks Elliot, Leslie Brooks ElliottTelevizní show
ABC mimoškolní speciály1972NinaTelevizní show
Skvělé výkony1971ZozoTelevizní show
Zvláštní pár1970PhyllisTelevizní show
Zdravotní středisko1969Televizní show
Jeden život žít1968Laurel ChapinTelevizní show
Mannix1967Maria VaughnTelevizní show
Jiný svět1964Tracey DeWitt, Tracy DeWitt, Tracy MatthewsTelevizní show
Všeobecná nemocnice1963Glory # 3 (1990)Televizní show
Deník svobodné matkyPeggyTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Tom Hallick
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Christina Milian
Christina Milian
28. května 2021 ... zprávy Christiny Milianové, drby, fotky Christiny Milianové, životopis, seznam přátel Christiny Milianové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Christiny Milian. Christina Milian seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Christina Milian.
Patricia aulitzky
Patricia aulitzky
28. května 2021 ... Zprávy Patricie Aulitzky, drby, fotky Patricie Aulitzky, životopis, seznam přátel Patricie Aulitzky 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Patricie Aulitzky. Patricia Aulitzky seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Patricia Aulitzky.
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Pokud jste nebyli ve škole na počátku dvacátých let, možná neznáte příběh za trendem želé sexuálních náramků, který mnozí rodiče a ...
Maureen O'Hara
Maureen O'Hara
28. května 2021 ... zprávy Maureen O'Hara, drby, fotky Maureen O'Hary, životopis, seznam přátel Maureen O'Hara 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maureen O'Hara. Historie seznamování Maureen O'Hara, 2021, 2020, seznam vztahů Maureen O'Hara.
David Berry a Kristina Tesic
David Berry a Kristina Tesic
28. května 2021 ... David Berry a Kristina Tesic fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nora Forster
Nora Forster
28. května 2021 ... Zprávy Nory Forsterové, drby, fotky Nory Forsterové, životopis, seznam přátel Nory Forsterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Nora Forsterovou. Seznamovací historie Nory Forsterové, 2021, 2020, seznam vztahů Nory Forsterové.
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Toto jsou nejlepší citáty Frieza, jaké kdy byly, včetně divokých popálenin na Podravce, které bodají víc, než by jakýkoli fyzický útok mohl.