Hlavní Vztahy JC Chasez

JC Chasez

JC Chasez Chodit s někýmPořadí 1304 -138Věk 44 let zvěrokruhu Lev Vztahy celkem 9

S kým právě teď chodí?

J.C. Chasez a Jennifer HuYoungJennifer HuYoung začala chodit s J.C. Chasezem v listopadu 2018. zobrazit vztah

Vztahy

J.C. Chasez byl ve vztazích s Kathryn Smith(2013-2018), Eva Longoria(2004)Emmanuelle Chriqui(2001-2002), Bobbie Thomas(1997-2001)a Nikki Deloach(1992 - 1997).

Kirsten Dunst a Garrett Hedlund v záběru

J.C. Chasez se setkal se Stefani Morganovou(2005)a Rachel Sterling(2003-2009).



J.C. Chasez se říká, že se spojil s Tarou Reid(2002).

O

J.C. Chasez je 44letý americký zpěvák. Narodil se Joshua Scott Chasez 8. srpna 1976 v Bowie v Marylandu a vystudoval střední školu Roberta Goddarda. Je známý * NSYNC, klubem Mickey Mouse v kariéře od roku 1986 do současnosti a 1986 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Lev.

J.C. Chasez je členem následujících seznamů: američtí taneční hudebníci, američtí domácí hudebníci a američtí popoví zpěváci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil JC Chasez! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým65 let, 10 měsíců3 roky3 měsíce, 1 den
Setkánídva5 let, 7 měsíců2 roky, 10 měsíců1 měsíc, 1 den
Říká se11 měsíc--
Celkový95 let, 10 měsíců2 roky, 8 měsíců1 měsíc

Detaily

JménoJoshua
Prostřední jménoScott
PříjmeníChasez
Celé jméno při narozeníJoshua Scott Chasez
Alternativní jménoBig Daddy, C.
Stáří44 let
Narozeniny8. srpna 1976
RodištěBowie, Maryland
Výška5 '11' (180 cm)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuLev
SexualitaRovný
Náboženstvíjiný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaBowie High School, Robert Goddard Middle School
Text povoláníZpěvák, skladatel, tanečník, hudební producent, herec
obsazeníZpěvák
Získejte slávu* NSYNC, Mickey Mouse Club
Hudební žánr (text)Pop, Dance-Pop, R & B.
Hudební žánrSkála
Roky aktivní1988 – dosud, 1986 – dosud, 1986 – dosud
Hudební stylPop, Dance-Pop, Urban, Contemporary Pop / Rock, Club / Dance, Teen Pop
Hudební náladaÚhledný, stylový, večírek / slavnost, sebejistý, sexy, sexuální, energický, neuctivý, hedonistický, rafinovaný / vychovaný
Nahrávací společnostJive / Zomba (1999–2007)
Související akty* nsync, nejlepší americká taneční posádka, Kristina Maria, Basement Jaxx, Bravo All Stars, NSYNC, nejlepší americká taneční posádka, Blaque
Talent Agency (např. Modeling)Evoluční talentová agentura
Schválení značkyTV Commerical pro Mcdonalds (2000), televizní reklama pro Target obchody (2000), televizní reklama pro Budweiser (2001), televizní reklama pro Chili's (2002), televizní reklama pro freevibe.com (2002), (2004) televizní reklama pro GAP
Velikost botyjedenáct
Oficiální webové stránkywww.jcchasez.com/, twitter.com/JCChasez, www.facebook.com/pages/JC-Chasez/225160694190509, www.allmusic.com/artist/jc-chasez-mn0000098342, www.nndb.com/people/107 / 000103795 /
OtecRoy Chasez
MatkaKaren Chasez
BratrTyler Chasez
SestraHeather Chasez
Přidružené osobyJustin Timberlake, Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick
Domácí mazlíčciAkita-Shepherd Mix (pes - baron)

Joshua Scott 'JC' Chasez (narozen 8. srpna 1976) je americký zpěvák, skladatel, tanečník, hudební producent a příležitostný herec. Svou kariéru zahájil jako člen obsazení v The Mickey Mouse Club, poté se stal hvězdou * NSYNC a psaním a produkcí pro hudební vystoupení jako Girls Aloud, Basement Jaxx, David Archuleta a Matthew Morrison. Působil také jako porotce pro nejlepší americkou taneční posádku.

Více o JC Chasez Méně o JC Chasezovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
9Jennifer HuYoungVztahListopadu 2018současnost, dárek2 roky
8Kathryn SmithVztahLeden 2013Listopadu 20185 let
7Stefani MorganSetkáníŘíjen 2005Listopad 20051 měsíc
6Eva LongoriaVztahZáří 2004Prosince 20043 měsíce
5Rachel SterlingSetkáníŘíjen 2003Květen 20095 let
4Tara ReidSetkání R Listopadu 2002Prosince 20021 měsíc
3Emmanuelle ChriquiVztahŘíjen 2001Červenec 20029 měsíců
dvaBobbie ThomasVztahČerven 1997Červen 20014 roky
1Nikki DeloachVztah199219975 let
#9

Jennifer HuYoung

2018

Jennifer HuYoung začala chodit s J.C. Chasez o ...[zobrazit pár] Kathryn Smith #8

Kathryn Smith

2013-2018

Kathryn Smith a J.C. Chasez se rozešli ve 20 ...[zobrazit pár] Stefani Morgan #7

Stefani Morgan

2005

Stefani Morgan a J.C. Chasez se rozešli v N ...[zobrazit pár] Eva Longoria #6

Eva Longoria

2004

J.C. Chasez a Eva Longoria se rozešli v prosinci ...[zobrazit pár] Rachel Sterling #5

Rachel Sterling

2003-2009

Rachel Sterling a J.C. Chasez se rozešli v ...[zobrazit pár] Tara Reid #4Pověst

Tara Reid

2002

Tara Reid a J.C. Chasez se říkalo, že ...[zobrazit pár] Emmanuelle Chriqui #3

Emmanuelle Chriqui

2001-2002

Emmanuelle Chriqui a J.C. Chasez se rozešli ...[zobrazit pár] Bobbie Thomas #dva

Bobbie Thomas

1997-2001

Bobbie Thomas a J.C. Chasez se rozešli v Ju ...[zobrazit pár] Nikki Deloach #1

Nikki Deloach

1992-1997

Nikki Deloach a J.C. Chasez se rozešli v 19 ...[zobrazit pár] #9

Jennifer HuYoung

2018

Jennifer HuYoung a J.C. Chasez spolu chodí od listopadu 2018.



Vztah 2 roky zobrazit vztah #8

Kathryn Smith

2013-2018

Kathryn Smith a J.C. Chasez se datují od srpna 2013 do listopadu 2018.

Vztah 5 let OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruh40%Stáří98%'> Kompatibilita 35% zobrazit vztah #7

Stefani Morgan

2005

Stefani Morgan a J.C. Chasez se setkali v říjnu 2005.

harold ford jr emily threlkeld svatba
Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 36% zobrazit vztah #6

Eva Longoria

2004

J.C. Chasez a Eva Longoria se datují od září do prosince 2004.

Vztah 3 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 48% zobrazit vztah #5

Rachel Sterling

2003-2009

Rachel Sterling a J.C. Chasez se setkali v říjnu 2003.

Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita Čtyři pět% zobrazit vztah #4

Tara Reid

2002 (fáma)

Tara Reid se říká, že se spojila s J.C. Chasezem v listopadu 2002.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 53% zobrazit vztah #3

Emmanuelle Chriqui

2001-2002

Emmanuelle Chriqui a J.C. Chasez se datují od října 2001 do července 2002.

Vztah 9 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 68% zobrazit vztah #dva

Bobbie Thomas

1997-2001

Bobbie Thomas a J.C. Chasez se datují od roku 1997 do června 2001.

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří52%'> Kompatibilita 77% zobrazit vztah #1

Nikki Deloach

1992-1997

Nikki Deloach a J.C. Chasez se datují od roku 1992 do roku 1997.

Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 55% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
JC Chasez44 LevZpěvák
americký
Jennifer HuYoung-
Kathryn Smith44 Modelka
americký
Stefani Morgan35 ŠtírPornohvězda
americký
Eva Longoria46 RybaHerečka
americký
Rachel Sterling41 ŠtírHerečka
americký
Tara ReidČtyři pět ŠtírHerečka
americký
Emmanuelle ChriquiČtyři pět StřelecHerečka
kanadský
Bobbie Thomas46 VáhyTV zprávy
americký
Nikki Deloach41 PannaHerečka
americký

FOTOGALERIE

J. C. Chasez a Bobbie Thomas J. C. Chasez a Bobbie Thomas J. C. Chasez a Bobbie Thomas J. C. Chasez a Bobbie Thomas J. C. Chasez a Bobbie Thomas J. C. Chasez a Bobbie Thomas J. C. Chasez a Bobbie Thomas J. C. Chasez a Bobbie Thomas J. C. Chasez a Tara Reid J. C. Chasez a Tara Reid J. C. Chasez a Tara Reid J. C. Chasez a Tara Reid

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Slavný sousední2019JC (jako J.C. Chasez)Krátký film
Jedna rána2015.JC (jako J.C. Chasez)Film
červené nebe2014Alex 'Profile' Cruz (jako Joshua Chasez)Film
21 a probuzení2009Dr. Tom Drury (jako J.C. Chasez)Film
Zabijácký film2008Ted Buckley (jako J.C. Chasez)Film
posel ztracených duší2005SamsonTelevizní show
Las Vegas2003WilliamTelevizní show
Zdravím od Tucsonu2002Jay DugrayTelevizní show
Dlouhý záběr2001Pizza Chef (jako Joshua Chasez)Film
Emerald Cove1993Clarence 'Wipeout' Adams (1993-1994) (jako J.C. Chasez)Televizní show
Simpsonovi1989J.C. ChasezTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...