Hlavní Vztahy Jeff Wincott

Jeff Wincott

Jeff Wincott ŽenatýVěk 64 let zvěrokruhu Blíženci Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Jeff Wincott a Charlotte Mangum Wincott jsou od 21. června 2003 manželé 17 let. zobrazit vztah

Vztahy

Jeff Wincott neměl žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Jeff Wincott je 63letý kanadský herec narozený 25. května 1957 v Scarborough v Ontariu. Jeho znamení zvěrokruhu je Blíženci



Jeff Wincott je členem následujících seznamů: narození v roce 1956, kanadští filmoví herci a kanadští televizní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Jeff Wincott! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý119 let, 1 měsíc--
Celkový119 let, 1 měsíc--

Detaily

JménoJeffe
PříjmeníWincott
Stáří64 let
Narozeniny25. května 1957
RodištěScarborough, Ontario
Výška5 '10' (178 cm)
StavětPrůměrný
Znamení zvěrokruhuBlíženci
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostkanadský
Text povoláníHerec, hlasový umělec
obsazeníHerec
Roky aktivní1976 – dosud
Oficiální webové stránkyhttp://www.jeffwincott.com
BratrMichael Wincott

Jeffrey Wincott (narozen 8. května 1956) je kanadský herec a válečný umělec nejlépe známý pro jeho hlavní roli v televizním seriálu Night Heat.



kdo je Grigor Dimitrov přítelkyně
Více informací o Jeffovi Wincottovi Méně o Jeffovi Wincottovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Charlotte Mangum WincottŽenatý2002současnost, dárek19 let
Charlotte Mangum Wincott #1

Charlotte Mangum Wincott

2002

Jeff Wincott a Charlotte Mangum Wincott mají ...[zobrazit pár] #1

Charlotte Mangum Wincott

2002

Jeff Wincott a Charlotte Mangum Wincott jsou manželé 17 let. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v roce 2002, a vzali se 21. června 2003.

Vztah 19 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří13%'> Kompatibilita 9% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Jeff Wincott64 BlíženciHerec
kanadský
Charlotte Mangum Wincott46 PannaHerečka

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Dystopian Snow Globe2020Pierce PearsonKrátký film
Míček2019Johnny CollinsFilm
Kringleův čas2019Starosta Rodney JorkinsFilm
Kód2019Generál CarrickTelevizní show
Ping Pong Holubi2018Zachary LewisKrátký film
The Night Of2016Detektiv LucasTelevizní show
#Jako2016Detektiv HorneFilm
Kroniky Lizzie Bordenové2015.Maršál HilliardTelevizní show
Za mřížemi2014Kidd BrockKrátký film
Zajímavá osoba2011Poručík Allan GilmoreTelevizní show
Nezastavitelný2010Jesse - Willův bratrFilm
Modrá krev2010Kapitán Mancuso, kapitán ESUTelevizní show
Poslední večeře2010SprávceKrátký film
Drop Dead Diva2009Šéf bezpečnostiTelevizní show
Dobrá manželka2009Tim ResnickTelevizní show
Sousedská hlídka2009Druh poldyKrátký film
Dům padlých2008Lucifer (jako Jeffrey Wincott)Film
Lake City2008LevFilm
Synové anarchie2008James 'Jimmy' CacuzzaTelevizní show
Invaze2007Tranzitní policistaFilm
Cleaverville2007MichaeleTV film
Rozhodující okamžik2007Cliff FoustKrátký film
Legrační2007Německý seržantKrátký film
Speedbag2006Trent KnoxFilm
Synové řezníka2005Duster Killby, Jack Nimble, Ram PunchingtonTelevizní show
S.W.A.T.2003Ed Taylor (jako Jeffrey Wincott)Film
NCIS2003GySgt LeekaTelevizní show
Jeden kopec stromu2003AdvokátTelevizní show
Pee-Wee jde do vězení2003Exekutor (hlas), policajt 1, vedoucí týmuKrátký film
Krást bonbóny2002SpinellFilm
Mimo zákon2002Michael PeytonFilm
Drát2002Johnny WeaverTelevizní show
Battle Queen 20202001SpencerFilm
Tlakový bod2001Rudy WickerFilm
242001DaviseTelevizní show
Mutant X2001Grady ColtTelevizní show
Papírové kulky1999Dickerson (jako Jeffrey H. Wincott)Film
Universal Soldier III: Unfinished Business1999GR87, Sgt. Eric DevreauxTV film
Krycí jméno: Věčnost1999PlemenoTelevizní show
Relic Hunter1999Jonathan Quelch, Rollin HarleyTelevizní show
Universal Soldier II: Brothers in Arms1998GR5, Sgt. Eric DevreauxTV film
Cold Squad1998Thomas Sterling BrownTelevizní show
Budoucí strach1997John DennielFilm
Hrobařova svatba1997RoccoFilm
Earth: Final Conflict1997Poručík Jack Malley, PhantomTelevizní show
Profil pro vraždudevatenáctset devadesát šestMichael WeinbergFilm
Když kulka zasáhne kostdevatenáctset devadesát šestDr. Jack DaviesFilm
Pouliční právodevatenáct devadesát pětJohn RyanFilm
Dárcedevatenáct devadesát pětBilly CastleFilm
Vražedný strojdevatenáct devadesát pětHarlin GarrettFilm
devatenáct devadesát pětKapitán MastersTelevizní show
Smrtící sázka1992AndělFilm
Tajná služba1992SheppardTelevizní show
Žraločí kůže1991Tony DotsKrátký film
Protiúder1990Lexington, Rik AllenTelevizní show
Nejlepší policajti1990Joe Partington, Robert Challice, Rocky BridgesTelevizní show
Chlapec v modrém1986RileyFilm
Matlock1986Spencer HamiltonTelevizní show
Alfred Hitchcock uvádí1985Tom KingTelevizní show
Noční teplo1985The. Frank GiamboneTelevizní show
To je toho1985Ted PowersFilm
Hangin 'Indevatenáct osmdesát jednaCarl, Daryl, PaulTelevizní show
Všechno nejlepší k narozeninám, Blíženci1980Řidič taxíkuFilm
Plesová noc1980Drew ShinnickFilm
Domácí požáry1980GraemeTelevizní show
Nejmenší tulák1979Barry McLeod, MelTelevizní show
Velký detektiv1977Televizní show
Král Kensingtonu1975JeffeTelevizní show
The Edge of Night1956Muž v klubuTelevizní show
TerminusDěkanKrátký film
FrázePane BennetteKrátký film
Problém s ElvisemDr. MercerFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články