Hlavní Vztahy Jenna Compono

Jenna Compono

Jenna Compono ŽenatýVěk 28 let zvěrokruhu Kozoroh Vztahy celkem 2 Jenna Compono je těhotná!
Termín je splatný v srpnu 2021.

S kým právě teď chodí?

Zach Nichols a Jenna ComponoJenna Compono a Zach Nichols jsou od 13. března 2021 manželé 6 dní. zobrazit vztah

Vztahy

Jenna Compono byla ve vztahu s Jayem Gottim(2012 - 2014).

Garrett Clayton a Dove Cameron Seznamka

O

Jenna Compono je 28letá americká televizní reality show. Narodila se Jenna Marie Compono 31. prosince 1992 na Long Islandu v New Yorku. Je známá pro Real World: Ex-Plosion .. Její znamení zvěrokruhu je Kozoroh.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Jenna Compono! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý17 let, 2 měsíce--
Chodit s někým12 roky--
Celkovýdva7 let, 2 měsíce4 roky, 7 měsíců2 roky

Detaily

JménoJenna
Příjmeníupravit
Celé jméno při narozeníJenna Marie Compono
Stáří28 let
Narozeniny31. prosince 1992
RodištěLong Island, NY
Výška5 '9' (175 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuKozoroh
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníReality Star
obsazeníReality TV
Získejte slávuSkutečný svět: Ex-Plosion.
Více o Jenně Compono Méně o Jenně Compono

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaZach NicholsŽenatý2014současnost, dárek7 let
1Jay GottiVztah201220142 roky
Zach Nichols #dva

Zach Nichols

2014

Jenna Compono a Zach Nichols se oženili ...[zobrazit pár] Jay Gotti #1

Jay Gotti

2012 - 2014

Jenna Compono a Jay Gotti se rozvedli v roce 2014 ...[zobrazit pár] #dva

Zach Nichols

2014

Jenna Compono a Zach Nichols jsou manželé 6 dní. Chodili spolu 5 let poté, co se dali dohromady v roce 2014. Po 1 roce zasnoubení se vzali 13. března 2021.

vedly zdravotní knihy a julia stiles
Vztah 7 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří72%'> Kompatibilita 76% zobrazit vztah #1

Jay Gotti

2012 - 2014

Jenna Compono a Jay Gotti pocházejí z let 2012 až 2014.



Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh40%Stáří98%'> Kompatibilita 40% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Jenna Compono28 KozorohReality TV
americký
Zach Nichols33 LevReality TV
americký
Jay Gotti28 Blíženci

FOTOGALERIE

Zach Nichols a Jenna Compono Jenna Compono Jenna Compono Jenna Compono Jenna Compono

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Výzva: Champs vs. hvězdy2017Televizní show
Výzva: Champs vs. hvězdy2017Televizní show
Výzva: Po představení2009Televizní show
Výzva1998Televizní show
Skutečný svět1992Televizní show

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...