Hlavní Vztahy Jenna Haze

Jenna Haze

Jenna Haze DlouhodobýVěk 39 let zvěrokruhu Ryba Vztahy celkem 21

S kým právě teď chodí?

Greg Puciato a Jenna HazeGreg Puciato a Jenna Haze jsou v dlouhodobém vztahu od roku 2012. zobrazit vztah

Vztahy

Jenna Haze byla ve vztazích s Julesem Jordanem(2005 - 2009)Cindy Crawford(2003), Tyler Faith(2002)a Monique Alexander.

Jenna Haze se setkala s Nikki Jayne(2009), Tommy Gunn(2008)Daisy Marie(2007)Kimberly Kane(2005), Sammie Rhodes(2005), Nicole Sheridan(2005), Ashley Požáry(2004)Mary Carey(2003), Joey Silvera, Jon Dough, Randy West, T. T. Boy, Bunny Luv, Dani Woodward, Rocco Siffredi a Peter North.



O

Jenna Haze je 39letá americká pornohvězda. Narodila se Jennifer Maria Corrales 22. února 1982 ve Fullertonu v Kalifornii a je známá pro Cum Dumpsters Dirtiest girl v porno. Její znamení zvěrokruhu je Ryby.

Jenna Haze je členem následujících seznamů: obchodníci LGBT, americké modelky dospělých žen a narození v roce 1982.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Jenna Haze! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým519 let, 3 měsíce10 let, 2 měsíce4 roky
Setkání1618 let, 3 měsíce5 let, 10 měsíců-
Celkovýdvacet jedna19 let, 3 měsíce6 let, 10 měsíců4 roky

Detaily

JménoJenna
Prostřední jménoMaria
PříjmeníOpar
Jméno za svobodnaCorrales
Celé jméno při narozeníJennifer Maria Corrales
Alternativní jménoJenna Hayes, Jenna
Stáří39 let
Narozeniny22. února 1982
RodištěFullerton, Kalifornie
Výška160 cm
Hmotnost92 liber (42 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - Světlá
Výrazná vlastnostSexy tělo
Znamení zvěrokruhuRyba
SexualitaBisexuální
Náboženstvíkřesťan
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníPornohvězda, modelka, ředitelka
obsazeníPornohvězda
Získejte slávuCum Dumpsters Nejšpinavější dívka v porno
Talent Agency (např. Modeling)Globální rezervace talentů
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuB
Pas (palce)22
Boky (palce)32
Velikost oblečení4
Velikost boty5 1/2
Oficiální webové stránkytwitter.com/jennahaze, http://www.jennahaze.com, www.iafd.com/person.rme/perfid=JennaHaze/gender=female, http://jennahaze.com
Oblíbené televizní pořadySex v posteli
Oblíbené knihyKamasutra
Oblíbená místaAmerika
Oblíbená jídlaKuře
Oblíbené barvyBílý
Oblíbené příslušenstvíPodpatky

Jenna Haze je americká režisérka, modelka a bývalá pornografická herečka.

db les a zlaté potoky
Více o Jenně Haze Méně o Jenně Haze

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvacet jednaGreg PuciatoVztah20122012-
dvacetNikki JayneSetkání20092009-
19Tommy GunnSetkání20082008-
18Daisy MarieSetkání20072007-
17Nicole SheridanSetkání20052005-
16Kimberly KaneSetkání20052005-
patnáctSammie RhodesSetkání20052005-
14Jules JordanVztah200520094 roky
13Ashley PožárySetkání20042004-
12Mary CareySetkání20032003-
jedenáctCindy CrawfordVztah20032003-
10Tyler FaithVztah20022002-
9Bunny LuvSetkání -
8Monique AlexanderVztah -
7Dani WoodwardSetkání -
6Rocco SiffrediSetkání -
5Peter NorthSetkání -
4Joey SilveraSetkání -
3Jon těstoSetkání -
dvaRandy WestSetkání -
1T. T. BoySetkání -
Greg Puciato #dvacet jedna

Greg Puciato

2012

Greg Puciato a Jenna Haze byli v lo ...[zobrazit pár] Nikki Jayne #dvacet

Nikki Jayne

2009

Nikki Jayne a Jenna Haze byly ve vztahu ...[zobrazit pár] Tommy Gunn #19

Tommy Gunn

2008

Tommy Gunn a Jenna Haze jsou odděleni ...[zobrazit pár] Daisy Marie #18

Daisy Marie

2007

Daisy Marie a Jenna Haze byly ve vztahu ...[zobrazit pár] Nicole Sheridan #17

Nicole Sheridan

2005

Nicole Sheridan a Jenna Haze byly v rela ...[zobrazit pár] Kimberly Kane #16

Kimberly Kane

2005

Kimberly Kane a Jenna Haze byli ve vztahu ...[zobrazit pár] Sammie Rhodes #patnáct

Sammie Rhodes

2005

Sammie Rhodes a Jenna Haze byli v relativním ...[zobrazit pár] Jules Jordan #14

Jules Jordan

2005-2009

Jules Jordan a Jenna Haze se rozešli v roce 2009 ...[zobrazit pár] Ashley Požáry #13

Ashley Požáry

2004

Ashley Fires a Jenna Haze byli v relativním ...[zobrazit pár] Mary Carey #12

Mary Carey

2003

Mary Carey a Jenna Haze byly ve vztahu ...[zobrazit pár] Cindy Crawford #jedenáct

Cindy Crawford

2003

Cindy Crawford a Jenna Haze byli v relativním ...[zobrazit pár] Tyler Faith #10

Tyler Faith

2002

Tyler Faith a Jenna Haze byli ve vztahu ...[zobrazit pár] Bunny Luv #9

Bunny Luv

Bunny Luv a Jenna Haze byli ve vztahu ...[zobrazit pár] Monique Alexander #8

Monique Alexander

Monique Alexander a Jenna Haze jsou oddělené ...[zobrazit pár] Dani Woodward #7

Dani Woodward

Dani Woodward a Jenna Haze byli ve vztahu ...[zobrazit pár] Rocco Siffredi #6

Rocco Siffredi

Rocco Siffredi a Jenna Haze byli v relativním ...[zobrazit pár] Peter North #5

Peter North

Jenna Haze a Peter North byli ve vztahu ...[zobrazit pár] Joey Silvera #4

Joey Silvera

Joey Silvera a Jenna Haze byli ve vztahu ...[zobrazit pár] Jon těsto #3

Jon těsto

Jon Dough a Jenna Haze byli ve vztahu ...[zobrazit pár] Randy West #dva

Randy West

Randy West a Jenna Haze byli ve vztahu ...[zobrazit pár] T. T. Boy #1

T. T. Boy

T. T. Boy a Jenna Haze byli ve vztahu ...[zobrazit pár] #dvacet jedna

Greg Puciato

2012

Greg Puciato a Jenna Haze měli vztah od roku 2012 do roku 2012.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh80%Stáří84%'> Kompatibilita 56% zobrazit vztah #dvacet

Nikki Jayne

2009

Nikki Jayne a Jenna Haze se setkaly v roce 2009.



OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruhdvacet%Výška19%Stáří84%'> Kompatibilita 46% zobrazit vztah #19

Tommy Gunn

2008

Tommy Gunn a Jenna Haze se setkali v roce 2008.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří13%'> Kompatibilita 42% zobrazit vztah #18

Daisy Marie

2007

Daisy Marie a Jenna Haze se setkaly v roce 2007.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh80%Výška37%Stáří84%'> Kompatibilita 65% zobrazit vztah #17

Nicole Sheridan

2005

Nicole Sheridan a Jenna Haze se setkaly v roce 2005.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Výška19%Stáří1%'> Kompatibilita 55% zobrazit vztah #16

Kimberly Kane

2005

Kimberly Kane a Jenna Haze se setkaly v roce 2005.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh80%Výška19%Stáří98%'> Kompatibilita padesátka% zobrazit vztah #patnáct

Sammie Rhodes

2005

Sammie Rhodes a Jenna Haze se setkaly v roce 2005.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 83% zobrazit vztah #14

Jules Jordan

2005-2009

Jules Jordan a Jenna Haze pocházejí z let 2005 až 2009.

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita padesátka% zobrazit vztah #13

Ashley Požáry

2004

Ashley Fires a Jenna Haze se setkaly v roce 2004.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 48% zobrazit vztah #12

Mary Carey

2003

Mary Carey a Jenna Haze se setkaly v roce 2003.

Dominic Monaghan a Evangeline Lilly se vzaly
OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh80%Výška19%Stáří52%'> Kompatibilita 53% zobrazit vztah #jedenáct

Cindy Crawford

2003

Cindy Crawford a Jenna Haze měli vztah od roku 2003 do roku 2003.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří52%'> Kompatibilita 52% zobrazit vztah #10

Tyler Faith

2002

Tyler Faith a Jenna Haze měli vztah od roku 2002 do roku 2002.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh100%Výška37%Stáří1%'> Kompatibilita padesátka% zobrazit vztah #9

Bunny Luv

Bunny Luv se setkal s Jennou Haze.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh80%Výška37%Stáří52%'> Kompatibilita 43% zobrazit vztah #8

Monique Alexander

Monique Alexander a Jenna Haze měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruhdvacet%Výška37%Stáří98%'> Kompatibilita 54% zobrazit vztah #7

Dani Woodward

Dani Woodwardová se setkala s Jennou Hazeovou.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Výška37%Stáří84%'> Kompatibilita 55% zobrazit vztah #6

Rocco Siffredi

Rocco Siffredi se setkal s Jennou Haze.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška91%Stáří13%'> Kompatibilita 51% zobrazit vztah #5

Peter North

Jenna Haze se setkala s Peterem Northem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 69% zobrazit vztah #4

Joey Silvera

Joey Silvera se setkal s Jennou Haze.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh1%Stáří1%'> Kompatibilita 1% zobrazit vztah #3

Jon těsto

Jon Dough se setkal s Jennou Haze.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška91%Stáří1%'> Kompatibilita 68% zobrazit vztah #dva

Randy West

Randy West se setkal s Jennou Haze.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 3,4% zobrazit vztah #1

T. T. Boy

Chlapec T. T. se setkal s Jennou Haze.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita 70% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Jenna Haze39 RybaPornohvězda
americký
Greg Puciato41 BeranZpěvák
americký
Nikki Jayne35 BlíženciPornohvězda
britský
Tommy Gunn54 BýkPornohvězda
americký
Daisy Marie37 VodnářPornohvězda
americký
Nicole Sheridan46 BýkPornohvězda
americký
Kimberly Kane37 PannaPornohvězda
americký
Sammie Rhodes37 ŠtírPornohvězda
americký
Jules Jordan49 BlíženciPornohvězda
americký
Ashley Požáry39 RybaPornohvězda
americký
Mary Carey40 BlíženciPornohvězda
americký
Cindy Crawford40 StřelecPornohvězda
americký
Tyler Faith46 BeranPornohvězda
americký
Bunny Luv40 PannaPornohvězda
americký
Monique Alexander39 BlíženciPornohvězda
americký
Dani Woodward37 RybaPornohvězda
americký
Rocco Siffredi57 BýkPornohvězda
italština
Peter North64 BýkPornohvězda
kanadský
Joey Silvera69 KozorohPornohvězda
americký
Jon těsto43 ŠtírPornohvězda
americký
Randy West73 VáhyPornohvězda
americký
T. T. Boy53 BýkPornohvězda
americký
Více partnerů Méně partnerů

FOTOGALERIE

Ceny AVN 2012 - Jenna Haze, Dana DeArmond, Kagney Linn Karter Pocket Listing (2015) Greg Puciato a herečka Jenna Haze přijíždí na show Revolver Golden Gods Award 2012 v klubu Nokia 11. dubna 2012 v Los Angeles v Kalifornii. Jenna Haze - bikiny Jenna Haze - bikiny Jenna Haze - bikiny Jenna Haze - bikiny Jenna Haze - bikiny Jenna Haze - bikiny Jenna Haze - bikiny Jenna Haze - bikiny Jenna Haze - Na ‚Super 'premiéře v LA, 21. března 2011

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Výpis kapes2016Chloe - Brunette BabeFilm
Zvýšen vlky2014Suzy WhitefeatherFilm
Zdravotní sestry2014Film
Pornohvězdy Trest2010Televizní show
Klika: vysoké napětí2009Ženská pornohvězda # 2 (jako Jennifer Corrales)Film
Raaaaaaaandy!2009Televizní show
Může to vzít2009Televizní show
přitažlivá přítelkyně mého otce2009Televizní show
PG porno2008JennaTelevizní show
Humanzee!2008Dívka v bikináchTelevizní show
Skutečné příběhy manželky2008Televizní show
Hodně špatné2007Vagtastic Voyage GirlFilm
Intimní pozvání 92007Film
Přenocování Sheily a Shanny2006TV film
Immoral Sisters 22003Tomoko KitazawaTelevizní show
Nemorální sestry2001Tomoko KitazawaTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.