Hlavní Vztahy Joey Heatherton

Joey Heatherton

Joey Heatherton SinglPořadí 2512 -261Věk 76 let zvěrokruhu Panna Vztahy celkem 11

S kým právě teď chodí?

Joey Heatherton je aktuálně svobodný.

Vztahy

Joey Heatherton byl dříve ženatý s Lance Rentzel(1969-1972).



Joey Heatherton byl ve vztazích s Jamesem Caanem(1972)Bernard Cornfeld(1971), Trini López(1966)Gene Shacove(1965), Troy Donahue(1965), George Harrison(1964)a Warren Beatty(1959-1960).

Joey Heatherton se setkal se Sonnym Bonem(1974), John DeLorean(1967)a Bob Hope(1965-1966).

je cory michael kovář ženatý

O

Joey Heatherton je 76letá americká herečka. Narodila se jako Davenie Johanna Heathertonová 14. září 1944 v Rockville Center v New Yorku v USA. Je známá filmem Where Love Has Gone (1964). Její znamení zvěrokruhu je Panna.



Joey Heatherton je členem následujících seznamů: Herci z New Yorku, američtí filmoví herci a americké zpěvačky.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Joey Heatherton! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

peyton list a zachary gordon

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý13 roky, 4 měsíce--
Chodit s někým71 rok3 měsíce, 14 dní-
Setkání354 let, 5 měsíců18 let, 6 měsíců1 měsíc
Celkovýjedenáct54 let, 5 měsíců5 let, 6 měsíců1 měsíc

Detaily

JménoJoey
PříjmeníHeatherton
Celé jméno při narozeníDavenie Johanna Heatherton
Alternativní jménoDavenie Johanna Heatherton, Joey Heatherton
Stáří76 let
Narozeniny14. září 1944
RodištěRockville Center, New York, USA
Výška5 '5' (165 cm)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Výrazná vlastnostPlatinové blond vlasy
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaSt. Agnes Cathedral School, Rockville Center, New York, USA
Text povoláníHerečka, tanečnice, zpěvačka
obsazeníHerečka
Získejte slávuWhere Love Has Gone (1964)
Roky aktivní1959 – dosud
Schválení značkyTelevizní reklamy: matrace Serta, 70. léta.
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuB
Pas (palce)dvacet
Boky (palce)32
Oficiální webové stránkywww.nndb.com/people/611/000024539/, mykethemakeupguy.blogspot.ca/2011/06/beauty-icon-of-month-joey-heatherton.html, www.missjoeyheatherton.com/, www.facebook.com/ pg / JoeyHeathertonVideo / about /? ref = page_internal, www.allmovie.com/artist/joey-heatherton-p31445, www.rottentomatoes.com/celebrity/joey_heatherton/, www.allmusic.com/artist/joey-heatherton-mn0001511874, musicbrainz.org/artist/501e6125-787b-451c-bdb0-ce6652d60d30, www.discogs.com/Joey-Heatherton-The-Joey-Heatherton-Album/master/317816
OtecRay Heatherton

Davenie Johanna „Joey“ Heatherton (narozená 14. září 1944) je americká herečka, tanečnice a zpěvačka. Sexuální symbol 1960 a 1970, ona je nejlépe známá pro její mnoho televizních vystoupení během té doby, zejména jako častý estrádní umělec, ačkoli ona také se objevila v hereckých rolích. Vystupovala více než deset let na turné USO uváděných Bobem Hopeem a hrála v několika celovečerních filmech, například Moje krev běží studená (1965) nebo Šťastný šlapka jde do Washingtonu (1977).



Více o Joey Heatherton Méně o Joey Heatherton

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
jedenáctSonny bonoSetkáníZáří 1974Říjen 19741 měsíc
10James CaanVztahČervenec 1972Srpna 19721 měsíc
9Bernard CornfeldVztahProsinec 1971Prosinec 1971-
8Lance RentzelŽenatý1969Květen 19723 roky
7John DeLoreanSetkání19671967-
6Trini LopezVztahDuben 1966Květen 19661 měsíc
5Bob HopeSetkáníProsince 1965Prosinec 19661 rok
4Gene ShacoveVztahDubna 1965Květen 19651 měsíc
3Troy DonahueVztahDubna 1965Září 19656 měsíců
dvaGeorge HarrisonVztah R Září 1964Prosinec 19643 měsíce
1Warren BeattyVztah195919601 rok
Sonny bono #jedenáct

Sonny bono

1974

Joey Heatherton a Sonny Bono jsou odděleni ...[zobrazit pár] James Caan #10

James Caan

1972

Joey Heatherton a James Caan se rozešli v A ...[zobrazit pár] Bernard Cornfeld #9

Bernard Cornfeld

1971

Joey Heatherton a Bernard Cornfeld jsou samostatní ...[zobrazit pár] Lance Rentzel #8

Lance Rentzel

1969-1972

Lance Rentzel a Joey Heatherton se rozvedli ...[zobrazit pár] John DeLorean #7

John DeLorean

1967

Joey Heatherton a John DeLorean jsou odděleni ...[zobrazit pár] Trini Lopez #6

Trini Lopez

1966

Trini López a Joey Heatherton se rozešli v ...[zobrazit pár] Bob Hope #5

Bob Hope

1965-1966

Joey Heatherton a Bob Hope se oddělili v prosinci ...[zobrazit pár] Gene Shacove #4

Gene Shacove

1965

Gene Shacove a Joey Heatherton se rozešli v ...[zobrazit pár] Troy Donahue #3

Troy Donahue

1965

Troy Donahue a Joey Heatherton jsou odděleni ...[zobrazit pár] George Harrison #dvaPověst

George Harrison

1964

Joey Heatherton a George Harrison byli rumo ...[zobrazit pár] Warren Beatty #1

Warren Beatty

1959-1960

Joey Heatherton a Warren Beatty se rozešli ...[zobrazit pár] #jedenáct

Sonny bono

1974

Joey Heatherton a Sonny Bono se setkali v září 1974.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 41% zobrazit vztah #10

James Caan

1972

Joey Heatherton a James Caan se datují od července do srpna 1972.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 67% zobrazit vztah #9

Bernard Cornfeld

1971

Joey Heatherton a Bernard Cornfeld se datují v prosinci 1971.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh80%Stáří13%'> Kompatibilita 38% zobrazit vztah #8

Lance Rentzel

1969-1972

Lance Rentzel a Joey Heatherton se rozvedli po 3letém manželství.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 78% zobrazit vztah #7

John DeLorean

1967

Joey Heatherton a John DeLorean se setkali v roce 1967.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh40%Výška91%Stáří13%'> Kompatibilita 41% zobrazit vztah #6

Trini Lopez

1966

Trini López a Joey Heatherton se datují od roku 1966 do května 1966.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh40%Stáří69%'> Kompatibilita 47% zobrazit vztah #5

Bob Hope

1965-1966

Joey Heatherton a Bob Hope se setkali v prosinci 1965.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 3,4% zobrazit vztah #4

Gene Shacove

1965

Gene Shacove a Joey Heatherton se datují od dubna do května 1965.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Stáří13%'> Kompatibilita 29% zobrazit vztah #3

Troy Donahue

1965

Troy Donahue a Joey Heatherton se datují od roku 1965 do září 1965.

Vztah 6 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 71% zobrazit vztah #dva

George Harrison

1964 (fáma)

Joey Heatherton se říká, že se spojil s Georgem Harrisonem v září 1964.

kdo dělal Johnny Gill rande
Vztah 3 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 64% zobrazit vztah #1

Warren Beatty

1959-1960

Joey Heatherton a Warren Beatty pocházejí z let 1959 až 1960.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh40%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 61% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Joey Heatherton76 PannaHerečka
americký
Sonny bono62 VodnářHudebník
americký
James Caan81 BeranHerec
americký
Bernard Cornfeld67 LevObchodní
americký
Lance Rentzel77 VáhyAmerický fotbal)
americký
John DeLorean80 KozorohObchodní
americký
Trini Lopez83 BýkZpěvák
americký
Bob Hope100 BlíženciKonferenciér
britský
Gene Shacove72 Rakovinajiný
americký
Troy Donahue65 VodnářHerec
americký
George Harrison58 RybaHudebník
britský
Warren Beatty84 BeranHerec
americký
Více partnerů Méně partnerů

FOTOGALERIE

Joey Heatherton Joey Heatherton Joey Heatherton Joey Heatherton Joey Heatherton Joey Heatherton Tam, kde láska vyšla Tam, kde láska vyšla Tam, kde láska vyšla Modrovous - Joey Heatherton Joey Heatherton Joey Heatherton - Detroit News TV Magazine Picture [USA] (13. března 1966)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Odrazy zla2002Stejně jako mluvčíFilm
Uplakánek1990Miltonova matkaFilm
Nebezpečí P.K.1986Film
Šťastný šlapka jde do Washingtonu1977Xaviera HollanderFilm
Nová upřímná kamera1974ServírkaTelevizní show
Old Faithful1973Joey HeathertonTV film
Modrovous1972AnneFilm
Prášková místnost1971TV film
Pat Paulsenova půlhodinová komedie1970Betty LouTelevizní show
Balada Andyho Crockera1969LisaTV film
Láska, americký styl1969Tippy (segment „Láska a stopař“)Televizní show
O myších a lidech1968Curlyho manželkaTV film
Trvá to zloděje1968Dodie DuBoisTelevizní show
Přehlídka Jerryho Lewise1967Vedlejší roleTelevizní show
Jackie Gleason Show1966Emily 'Go Go' GogolakTelevizní show
Moje krev teče1965Julie merridayFilm
I Spy1965KatieTelevizní show
Tam, kde láska vyšla1964Danielle Valerie MillerFilm
Soumrak cti1963Laura mae hnědáFilm
Zatčení a soud1963Edith HayesTelevizní show
Bob Hope představuje divadlo Chrysler Theater1963ŘeřichaTelevizní show
Bod zlomu1963Dory CostainTelevizní show
Pan. Nováček1963Holly MetcalfeTelevizní show
Channing1963Lynn WaltonTelevizní show
Lékaři a sestry1962Ellen Denby, Janet ClarkTelevizní show
Virginian1962Gloria BlaineTelevizní show
Route 661960Karen EmersonTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...