Hlavní Vztahy Jorge Ortiz de Pinedo

Jorge Ortiz de Pinedo

Jorge Ortiz de Pinedo SinglVěk 73 let zvěrokruhu Beran Vztahy celkem 2 Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Jorge Ortiz de Pinedo je momentálně svobodný.

Vztahy

Jorge Ortiz de Pinedo byl dříve ženatý s Esther Guilmáin(1975).



Jorge Ortiz de Pinedo byl ve vztahu s Nuria Bages(1988-1992).

O

Jorge Ortiz de Pinedo je 73letý mexický herec. Narodil se Jorge Ortiz de Pinedo Pallás 26. března 1948 v Mexico City, Distrito Federal v Mexiku. Proslavil ho Dos Hogares v kariéře v letech 1966–2019. Jeho znamení zvěrokruhu je Beran.

Jorge Ortiz de Pinedo byl v zápase na obrazovce s Nuria Bages v Cándido Pérez, Dr. (1987).



Jorge Ortiz de Pinedo je členem následujících seznamů: narození v roce 1948, lidé z Mexico City a mexičtí herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Jorge Ortiz de Pinedo! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý146 let, 5 měsíců--
Chodit s někým14 roky--
Celkovýdva46 let, 5 měsíců25 let, 2 měsíce4 roky

Detaily

JménoJorge
Prostřední jménoOrtiz
Příjmeníautor: Pinedo
Celé jméno při narozeníJorge Ortiz de Pinedo Pallás
Alternativní jménoJorge Ortiz de Pinedo, Jorge Ortiz de Pinedo Pallás
Stáří73 let
Narozeniny26. března 1948
RodištěMexico City, Distrito Federal, Mexiko
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůSůl a pepř
Výrazná vlastnostJeho knír
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostMexické
Text povoláníKomik, herec, filmový režisér, scenárista, televizní producent.
obsazeníHerec
Získejte slávuDva domy
Roky aktivní1966-současnost, 1966–2019
BratrPřestat

Jorge Ortiz de Pinedo Pallás (narozený 26 března 1948) je mexický komik, herec, filmový režisér, scenárista, televizní producent a hostitel.



Více o Jorge Ortiz de Pinedo Méně o Jorge Ortiz de Pinedo

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaNuria BagesVztah198819924 roky
1Esther GuilmáinŽenatý19751975-
Nuria Bages #dva

Nuria Bages

1988-1992

Jorge Ortiz de Pinedo a Nuria Bages se rozešli ...[zobrazit pár] Esther Guilmáin #1

Esther Guilmáin

1975

Esther Guilmáin a Jorge Ortiz de Pined ...[zobrazit pár] #dva

Nuria Bages

1988-1992

Jorge Ortiz de Pinedo a Nuria Bages pocházejí z let 1988 až 1992.

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh80%Stáří84%'> Kompatibilita 41% zobrazit vztah #1

Esther Guilmáin

1975

Esther Guilmáin a Jorge Ortiz de Pinedo jsou rozvedení.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Stáří52%'> Kompatibilita 63% Děti 2 děti zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Jorge Ortiz de Pinedo73 BeranHerec
Mexické
Nuria Bages70 KozorohHerečka
Mexické
Esther Guilmáin75 LevHerečka
Mexické

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Oscarmužský Esther Guilmáin
Petrmužský Esther Guilmáin

FOTOGALERIE

Jorge Ortiz de Pinedo

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Lékaři, záchranné lano2019Dr. Enrique LaraTelevizní show
Las Buchonas de tierra blanca2017Rafael LeonTelevizní show
Zmrazené nájemné2017Federicov otecTelevizní show
Spal jsem s mým šéfem2013Gael urrutiaTelevizní show
Dva domy2011Chris Lakes, Cristobal LagosTelevizní show
Dokud nás peníze nerozdělí2009Rafael Medina SantillanaTelevizní show
Destilující láska2007RenatoTelevizní show
Desetičlenná rodina2007Placido LopezTelevizní show
VIP škola2004Jorgito del Mazo GeisTelevizní show
Malá škola na dobrou noc2004Jorgito del Mazo GeisTV film
Jaká krásná rodina: Táta 20002000Don PatricioFilm
Humor je ... komik1999HostitelTelevizní show
Nulové chování1998Jorgito, Jorgito del Maso Geis, Jorgito del Mazo GeisTelevizní show
Ženská pomstadevatenáct devadesát pětRivcardoFilm
Dokud je smrt nerozdělí1994JorgeTelevizní show
Televitní divadla1993Televizní show
Ve dne Candide, v noci Pérez1992Dr. Candido PerezFilm
Cándido Pérez, specialista na dámy1991Upřímný perezFilm
Ochutnejte mě1988Film
Ale já jsem stále král1988Film
Velký mexický chlad1988Film
Alenka v zemi dolaru1988Film
Vlna roc1988Film
Cándido Pérez, Dr.1987Dr. Candido PérezTelevizní show
Uteč se mnou1987Sergio, zdarmaFilm
Malý, ale pikantní1986Daniel BlancoFilm
Lži1986Enrique GalvanFilm
Jestřáb nebo holub1985Film
Dvě ženy v mém domě1984JorgeTelevizní show
Almužna láskydevatenáct osmdesát jednaLeonidasTelevizní show
Při východu slunce1980Televizní show
Válka pečiva1979RosilloFilm
Slečna Roblesová a její děti1979Televizní show
Cikáda1979Televizní show
Láska přišla později1979Televizní show
Zlomená panenka1978Televizní show
Kapička lidí1978Juan Bautista MartinezTelevizní show
Pojď se mnou1977FrederickTelevizní show
Tchyně1977Televizní show
Národní telemechanika1976LaloTelevizní show
Levné jaro1975RobertTelevizní show
Svět hraček1974červenecTelevizní show
Jaká rodina papoušků!1973PacoFilm
Darebák1971Film
Láska má ženskou tvář1971Zástupný obrázek pro Gustavo ArteagaTelevizní show
Zpověď tajemství1971Carlos (neoficiálně)Film
Los Beverly de Peralvillo1971PacoFilm
Čáp, jestli je to chyba, La1971Film
Zelený ocas1971Televizní show
Junioři1970ZpravodajFilm
Děvky1969PátýFilm
Intrika1968Televizní show
Božský poklad pro mládež1968Televizní show
Beznadějné město1968Televizní show
Felipa Sanchez, svářeč1967Juan (1967)Televizní show
Lidé bez historie1967Leopoldo (1967)Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Nuria Bages a Jorge Ortiz de PinedoNuria Bages
    • Cándido Pérez, Dr.
      1987
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Michelle Face
Michelle Face
28. května 2021 ... Zprávy Michelle Visage, drby, fotky Michelle Visage, životopis, seznam přátel Michelle Visage 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Michelle Visage. Historie datování Michelle Visage, 2021, 2020, seznam vztahů Michelle Visage.
Marion Maréchal-Le Pen
Marion Maréchal-Le Pen
28. května 2021 ... Novinky Marion Maréchal-Le Pen, drby, fotografie Marion Maréchal-Le Pen, životopis, seznam přátel Marion Maréchal-Le Pen 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Marion Maréchal-Le Pen. Marion Maréchal-Le Pen datování historie, 2021, 2020, seznam vztahů Marion Maréchal-Le Pen.
Manny Pacquiao a Krista Ranillo
Manny Pacquiao a Krista Ranillo
28. května 2021 ... Manny Pacquiao a Krista Ranillo fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Carin C. Tietze
Carin C. Tietze
28. května 2021 ... Zprávy Carin C. Tietze, drby, fotografie Carin C. Tietze, životopis, seznam přátel Carin C. Tietze 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Carin C. Tietze. Carin C. Tietze seznamovací historie, 2021, 2020, seznam vztahů Carin C. Tietze.
Irene Papas
Irene Papas
28. května 2021 ... Novinky Irene Papas, drby, fotky Irene Papas, životopis, seznam přátel Irene Papas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Irene Papas. Irene Papas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Irene Papas.
LeAnn Rimes
LeAnn Rimes
28. května 2021 ... Zprávy LeAnn Rimes, drby, fotky LeAnn Rimes, biografie, seznam přátel LeAnn Rimes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů LeAnn Rimes. Historie datování LeAnn Rimes, 2021, 2020, seznam vztahů LeAnn Rimes.
Dave Mustaine
Dave Mustaine
28. května 2021 ... Dave Mustaine novinky, drby, fotky Dave Mustaine, životopis, seznam přítelkyní Dave Mustaine 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dave Mustaine. Dave Mustaine seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dave Mustaine.