Hlavní Vztahy Jose Guillermo Cortines

Jose Guillermo Cortines

Jose Guillermo Cortines ŽenatýVěk 47 let zvěrokruhu Střelec Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

José Guillermo Cortines a Dominique Bonnelly jsou od roku 2006 manželé 15 let. zobrazit vztah

Vztahy

José Guillermo Cortines neměl žádné další vztahy, o kterých víme.

O

José Guillermo Cortines je 47letý dominikánský herec, který se narodil 5. prosince 1973 v Santo Domingu v Dominikánské republice. Jeho znamení zvěrokruhu je Střelec



José Guillermo Cortines je členem následujících seznamů: 1973 narození, herci z Dominikánské republiky a lidé z Dominikánské republiky španělského původu.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil José Guillermo Cortines! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý115 let, 2 měsíce--
Celkový115 let, 2 měsíce--

Detaily

JménoJosé
Prostřední jménoWilliam
PříjmeníZávěsy
Celé jméno při narozeníZástupný obrázek pro Jose Guillermo Cortines
Stáří47 let
Narozeniny5. prosince 1973
RodištěSanto Domingo, Dominikánská republika
Výška5 '11' (180 cm)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuStřelec
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostDominikán
Text povoláníHerec, televizní moderátor, zpěvák
obsazeníHerec
Roky aktivní1995 – dosud
Oficiální webové stránkyhttp://www.joseguillermo.ws/, http://www.joseguillermo.com/
OtecJose Rafael Cortines Cajarvilles
MatkaMaria Evelina Dominguez
Rodinný příslušníkDominique Bonnelly (manželka) (herečka)

José Guillermo Cortines (narozen 5. prosince 1973) je dominikánský herec a zpěvák, který se zabývá filmy, telenovelami, hudebním divadlem a televizí. Žije v Miami. Byl také hostitelem soutěží krásy Miss Dominican Republic 2002 a Miss Dominican Republic 2004. Hrál roli ve filmu La Fiesta del Chivo.



Více o José Guillermo Cortinesovi Méně o José Guillermo Cortinesovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Dominique bonnellyŽenatý2006současnost, dárek15 let
Dominique bonnelly #1

Dominique bonnelly

2006

José Guillermo Cortines a Dominique Bonnell ...[zobrazit pár] #1

Dominique bonnelly

2006

José Guillermo Cortines a Dominique Bonnelly jsou manželé 15 let.

Vztah 15 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh60%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 69% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Jose Guillermo Cortines47 StřelecHerec
Dominikán
Dominique bonnelly37 VáhyHerečka
Dominikán

FOTOGALERIE

Jose Guillermo Cortines Jose Guillermo Cortines Jose Guillermo Cortines José Guillermo Cortines a Dominique Bonnelly Jose Guillermo Cortines Jose Guillermo Cortines Jose Guillermo Cortines Jose Guillermo Cortines Jose Guillermo Cortines Jose Guillermo Cortines Jose Guillermo Cortines Jose Guillermo Cortines

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
El App / The Pink Unicorn2021TonyFilm
Moje dokonalá rodina2018Tito PérezTelevizní show
Libra Pass2017AlexanderFilm
Loki 72016Pietro FrancescoFilm
Pod stejným nebem2015Christopher MendezTelevizní show
Pa'l Camp2015SekýrovatFilm
Detektiv Willy2015B&W VillainFilm
Ten kretén2014RigoFilm
Mírový zákon2014Fernando del RosarioFilm
Pronajmout-manžel2013Maximální duranTelevizní show
Ponchao2013FerdinandFilm
Statečné srdce2012Renzo mancillaTelevizní show
Tvář pomsty2012Alex MaldonadoTelevizní show
Mia svět2012Ryan BeltTelevizní show
Vylučování2012Muž v černém obleku # 1Televizní show
Žena oběť2011Marcos CastilloTelevizní show
3 na záchranu2011Bilpo (hlas)Film
Vášnivé srdce2011Marcos Pérez, Martin VegasTelevizní show
Eva Luna2010Bruno LombardiTelevizní show
Ďábel ví víc2009Osvaldo GuerraTelevizní show
Moon Loves 2: New Paths2009Javier ArenasTelevizní show
Tvář Análie2008Mauricio MontielTelevizní show
Obratník2007Juan Pablo Guzmán (2007)Televizní show
Cestující2006PrávníkFilm
Svátek kozy2005Tavito de la Maza (jako Guillermo Cortínez)Film
Blázni také myslí2005Pablo CardonaFilm
Podnikání je podnikání2004Laurin přítelFilm
Ráj2000Televizní show
Broková svatbaBoční host nevěstyFilm
Beznadějný_DrFerdinandFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Nejlepší quarterbacky Západní Virginie Mountaineers vůbec
Nejlepší quarterbacky Západní Virginie Mountaineers vůbec
Fanoušci univerzitního fotbalu přinášíme nejlepší quarterbacky Západní Virginie Mountaineers všech dob. Zahrnuje každého začínajícího quarterbacka na západě ...
Asli Tandogan a Cahit Tan Yeşilada
Asli Tandogan a Cahit Tan Yeşilada
28. května 2021 ... Asli Tandogan a Cahit Tan Yeşilada fotky, novinky a drby. Zjistit více o ...
Geena Davis
Geena Davis
28. května 2021 ... Zprávy Geeny Davisové, drby, fotky Geeny Davisové, životopis, seznam přátel Geeny Davisové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Geenou Davisovou. Geena Davis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Geena Davis.
Bonnie Large
Bonnie Large
28. května 2021 ... Bonnie Large novinky, drby, fotky Bonnie Large, životopis, seznam přátel Bonnie Large 2016. Historie vztahů. Bonnie Velký seznam vztahů. Historie datování Bonnie Large, 2021, 2020, seznam vztahů Bonnie Large.
Lindsey Shaw
Lindsey Shaw
28. května 2021 ... zprávy Lindsey Shaw, drby, fotky Lindsey Shaw, životopis, seznam přátel Lindsey Shaw 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Lindsey Shaw. Historie seznamování Lindsey Shaw, 2021, 2020, seznam vztahů Lindsey Shaw.
Frida Farrell
Frida Farrell
28. května 2021 ... Zprávy Fridy Farrellové, drby, fotky Fridy Farrellové, životopis, seznam přátel Fridy Farrellové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Fridy Farrellové. Seznamovací historie Fridy Farrellové, 2021, 2020, seznam vztahů Fridy Farrellové.
Susan Hampshire a Eddie Kulukundis
Susan Hampshire a Eddie Kulukundis
28. května 2021 ... Fotky, zprávy a drby Susan Hampshire a Eddieho Kulukundise. Zjistit více o ...