Hlavní Vztahy Josh Hartnett

Josh Hartnett

Josh Hartnett DlouhodobýPořadí 226 -38Věk 42 let zvěrokruhu Rakovina Vztahy celkem 21 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Josh Hartnett a Tasmin EgertonTamsin Egerton a Josh Hartnett jsou v dlouhodobém vztahu od července 2012. zobrazit vztah

Vztahy

Josh Hartnett byl ve vztazích s Amandou Seyfriedovou(2012)Sophie Lie(2009 - 2011), Mischa Barton(2008), Rihanna(2007 - 2008)Amber Sainsbury(2006), Scarlett Johanssonová(2005 - 2007), Daria Werbowy(2004), Okno Ellen(2001-2004), Julia Stiles(1999-2001), Laura Harris(1997 - 1998)a Kelly Carlson(1995-1996).

Josh Hartnett se setkal s Gemmou Wardovou(2007).



Říká se, že Josh Hartnett se spojil s Rominou Ferrarou(2010), Katharina Damm(2010), Helena Christensen(2009), Penelope Cruz(2007), Sienna Miller(2007), Kirsten Dunst(2004), Monet Masuria(2001)a Natalie Imbruglia(2001).

O

Josh Hartnett je 42letý americký herec. Narodil se Joshua Daniel Hartnett 21. července 1978 v Saint Paul v Minnesotě v USA a vystudoval střední školu v Cretin-Derham Hall v Saint Paul v Minnesotě v USA a jižní střední školu v Minneapolis v Minnesotě v USA. , Pearl Harbor, Penny Dreadful. Jeho znamení zvěrokruhu je Rak.

Josh Hartnett byl v 18 zápasech na obrazovce, včetně Evy Green Penny Dreadful (2014), Billie Piper dovnitř Penny Dreadful (2014), Diane Kruger v Proutěný park (2004), Hilary Swank dovnitř Černá dahlia (2006)a Kate Beckinsale v Pearl Harbor (2001).



je jessica parker kennedy ženatý

Josh Hartnett je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí filmoví producenti a američtí televizní herci.

park min-mladý přítel

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Josh Hartnett! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým128 let, 9 měsíců1 rok, 8 měsíců1 měsíc
Setkání1---
Říká se83 měsíce, 2 dny19 dní-
Celkovýdvacet jedna8 let, 9 měsíců12 měsíců, 2 dny1 měsíc

Detaily

JménoJoshua
Prostřední jménoDanieli
PříjmeníHartnett
Celé jméno při narozeníJoshua Daniel Hartnett
Alternativní jménoJoshie, Jd, Josh Hartnett
Stáří42 let
Narozeniny21. července 1978
RodištěSaint Paul, Minnesota, USA
Výška6 '3' (191 cm)
Hmotnost86 liber (190 liber)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnost'21 Hottest Stars Under 21 '(Teen People magazine) (1999), '25 Hottiest Stars Under 25' (Teen People magazine) (2002), '50 Most Beautiful People '(People magazine) (2002),' 3rd Sexiest Male '(Bliss magazine),' Sexiest Vegetarian Alive '(PETA) (2003)
Znamení zvěrokruhuRakovina
SexualitaRovný
Náboženstvířímský katolík
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaNarození naší lordské katolické základní školy, Saint Paul, Minnesota, USA, Cretin-Derham Hall High School, Saint Paul, Minnesota, USA, Jižní střední škola, Minneapolis, Minnesota, USA
UniverzitaKonzervatoř divadelního umění a filmu, Vysoká škola nákupu, State University of New York, Nákup, New York, USA
Text povoláníHerec, producent, aktivista
obsazeníHerec
Získejte slávuFakulta, Pearl Harbor, Penny Dreadful
Roky aktivní1997 – dosud
Schválení značkyKrása Giorgia Armaniho
Velikost oblečení9
Velikost boty13
Oficiální webové stránkyjoshhartnett.com, www.imdb.com/name/nm0001326/, models.com/people/josh-hartnett
OtecDaniel Hartnett (vedoucí budovy)
MatkaMolly Hartnett (nevlastní matka) (umělec)
BratrJack Hartnett (nevlastní bratr), Joseph Hartnett (nevlastní bratr)
SestraJessica Hartnett (nevlastní sestra)
Přidružené osobyKid Cudi, Ridley Scott, Brian De Palma, Michael Bay, Robert Rodriguez
Domácí mazlíčciPes
Oblíbení lidéElvis Presley
Oblíbené kapelyAerosmith
Oblíbená místaNew York, Saint Paul, San Francisco, Los Angeles, Malibu, Miami, Dublin, Londýn, Minneapolis
Oblíbené barvyČerná, bílá, zelená, modrá, šedá, oranžová, hnědá, žlutá, stříbrná, červená
Oblíbené příslušenstvíŠály, sluneční brýle, čepice

Joshua Daniel Hartnett (narozený 21 července 1978) je americký herec a filmový producent. Poprvé se dostal do pozornosti v roce 1997 pro svou roli Michaela Fitzgeralda v televizním krimi seriálu Cracker. V celovečerním filmu debutoval v roce 1998 v slasherovém filmu Halloween H20: 20 let později, poté následovaly role teenagerů ve filmech jako sci-fi horor The Faculty (1998) nebo drama The Virgin Suicides (1999). Hartnett měl hlavní role ve válečném filmu Pearl Harbor, dramatu O, válečném filmu Black Hawk Down, romantické komedii 40 dní a 40 nocí, krimi Lucky Number Slevin (2006) a dalších filmech.



Více o Joshovi Hartnettovi Méně o Joshovi Hartnettovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvacet jednaTamsin EgertonVztahSrpna 2012Srpna 2012-
dvacetAmanda SeyfriedVztahLeden 2012Červen 20125 měsíců
19Romina FerraraSetkání R Červenec 2010Červenec 2010-
18Katharina DammSetkání R 20102010-
17Helena ChristensenSetkání R Dubna 2009Dubna 2009-
16Sophie LieVztah200920112 roky
patnáctMischa BartonVztahZáří 2008Září 2008-
14RihannaVztah R Říjen 2007Leden 20083 měsíce
13Penelope CruzSetkání R Února 2007Červen 20073 měsíce
12Sienna MillerSetkání R Leden 2007Leden 2007-
jedenáctGemma WardSetkání20072007-
10Amber SainsburyVztahListopad 2006Listopad 2006-
9Scarlett JohanssonováVztahČervenec 2005Leden 20071 rok
8Daria WerbowyVztahZáří 2004Říjen 20041 měsíc
7Kirsten DunstSetkání R Červenec 2004Září 20042 měsíce
6Ellen oknoVztah200120043 roky
5Mince z MazurySetkání R 20012001-
4Natalie ImbrugliaSetkání R 20012001-
3Julia StilesVztahDuben 1999Září 20012 roky
dvaLaura HarrisVztah199719981 rok
1Kelly CarlsonVztah R devatenáct devadesát pětdevatenáctset devadesát šest1 rok
Tamsin Egerton #dvacet jedna

Tamsin Egerton

2012

Tamsin Egerton a Josh Hartnett byli v ...[zobrazit pár] Amanda Seyfried #dvacet

Amanda Seyfried

2012

Amanda Seyfried a Josh Hartnett se rozešli ...[zobrazit pár] Romina Ferrara #19Pověst

Romina Ferrara

2010

Romina Ferrara a Josh Hartnett jsou samostatní ...[zobrazit pár] Katharina Damm #18Pověst

Katharina Damm

2010

Katharina Damm a Josh Hartnett jsou oddělené ...[zobrazit pár] Helena Christensen #17Pověst

Helena Christensen

2009

Helena Christensen a Josh Hartnett jsou oddělené ...[zobrazit pár] Sophie Lie #16

Sophie Lie

2009 - 2011

Sophie Lie a Josh Hartnett se rozešli v 201 ...[zobrazit pár] Mischa Barton #patnáct

Mischa Barton

2008

Mischa Barton a Josh Hartnett jsou odděleni ...[zobrazit pár] Rihanna #14Pověst

Rihanna

2007 - 2008

Rihanna a Josh Hartnett se říkalo, že ...[zobrazit pár] Penelope Cruz #13Pověst

Penelope Cruz

2007

Josh Hartnett a Penélope Cruz se říkalo ...[zobrazit pár] Sienna Miller #12Pověst

Sienna Miller

2007

Sienna Miller a Josh Hartnett jsou odděleni ...[zobrazit pár] Gemma Ward #jedenáct

Gemma Ward

2007

Gemma Ward a Josh Hartnett jsou odděleni ...[zobrazit pár] Amber Sainsbury #10

Amber Sainsbury

2006

Amber Sainsbury a Josh Hartnett byli v ...[zobrazit pár] Scarlett Johanssonová #9

Scarlett Johanssonová

2005-2007

Scarlett Johansson a Josh Hartnett se oddělují ...[zobrazit pár] Daria Werbowy #8

Daria Werbowy

2004

Daria Werbowy a Josh Hartnett se rozešli v ...[zobrazit pár] Kirsten Dunst #7Pověst

Kirsten Dunst

2004

Kirsten Dunst a Josh Hartnett se říkalo ...[zobrazit pár] Ellen okno #6

Ellen okno

2001-2004

Ellen Fenster a Josh Hartnett se rozešli v ...[zobrazit pár] Mince z Mazury #5Pověst

Mince z Mazury

2001

Monet Mazur a Josh Hartnett jsou odděleni ...[zobrazit pár] Natalie Imbruglia #4Pověst

Natalie Imbruglia

2001

Natalie Imbruglia a Josh Hartnett jsou odděleni ...[zobrazit pár] Julia Stiles #3

Julia Stiles

1999-2001

Julia Stiles a Josh Hartnett se rozešli ve 2 ...[zobrazit pár] Laura Harris #dva

Laura Harris

1997 - 1998

Laura Harris a Josh Hartnett se rozešli v 1 ...[zobrazit pár] Kelly Carlson #1Pověst

Kelly Carlson

1995-1996

Kelly Carlson a Josh Hartnett se říkalo ...[zobrazit pár] #dvacet jedna

Tamsin Egerton

2012

Tamsin Egerton a Josh Hartnett měli vztah od srpna 2012 do srpna 2012.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita 35% Děti 3 děti zobrazit vztah #dvacet

Amanda Seyfried

2012

Amanda Seyfried a Josh Hartnett se datují od ledna do června 2012.

Vztah 5 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška91%Stáří69%'> Kompatibilita Čtyři pět% zobrazit vztah #19

Romina Ferrara

2010 (fáma)

Říká se, že Romina Ferrara se v červenci 2010 spojila s Joshem Hartnettem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 59% zobrazit vztah #18

Katharina Damm

2010 (fáma)

Katharina Damm se říká, že se v roce 2010 spojila s Joshem Hartnettem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh40%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 54% zobrazit vztah #17

Helena Christensen

2009 (fáma)

Helena Christensen se říká, že se spojila s Joshem Hartnettem v dubnu 2009.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 39% zobrazit vztah #16

Sophie Lie

2009 - 2011

Sophie Lie a Josh Hartnett pocházejí z let 2009 až 2011.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita 40% zobrazit vztah #patnáct

Mischa Barton

2008

Mischa Barton a Josh Hartnett se datují v září 2008.

který byl richie sambora ženatý s
OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 76% zobrazit vztah #14

Rihanna

2007 - 2008 (fáma)

Rihanna se říká, že se spojila s Joshem Hartnettem v říjnu 2007.

Vztah 3 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 59% zobrazit vztah #13

Penelope Cruz

2007 (fáma)

Josh Hartnett se říká, že se spojil s Penélope Cruz v březnu 2007.

Vztah 3 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří33%'> Kompatibilita 77% zobrazit vztah #12

Sienna Miller

2007 (fáma)

Říká se, že Sienna Miller se v lednu 2007 spojila s Joshem Hartnettem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 60% zobrazit vztah #jedenáct

Gemma Ward

2007

Gemma Ward a Josh Hartnett se setkali v roce 2007.

je cameron dallas chodit s někým
OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 61% zobrazit vztah #10

Amber Sainsbury

2006

Amber Sainsbury a Josh Hartnett měli vztah od listopadu 2006 do listopadu 2006.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 68% zobrazit vztah #9

Scarlett Johanssonová

2005-2007

Scarlett Johansson a Josh Hartnett se datují od července 2005 do ledna 2007.

má Freddie Highmore přítelkyni
Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška91%Stáří69%'> Kompatibilita 60% zobrazit vztah #8

Daria Werbowy

2004

Daria Werbowy a Josh Hartnett se datují od září do října 2004.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 72% zobrazit vztah #7

Kirsten Dunst

2004 (fáma)

Kirsten Dunst se říká, že se spojil s Joshem Hartnettem v červenci 2004.

Vztah 2 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří72%'> Kompatibilita 66% zobrazit vztah #6

Ellen okno

2001-2004

Ellen Fenster a Josh Hartnett pocházejí z let 2001 až 2004.

Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška91%Stáří69%'> Kompatibilita 70% zobrazit vztah #5

Mince z Mazury

2001 (fáma)

Monet Mazur se říká, že se spojil s Joshem Hartnettem v roce 2001.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří52%'> Kompatibilita 41% zobrazit vztah #4

Natalie Imbruglia

2001 (fáma)

Natalie Imbruglia se říká, že se spojila s Joshem Hartnettem v roce 2001.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruhdvacet%Výška91%Stáří52%'> Kompatibilita 56% zobrazit vztah #3

Julia Stiles

1999-2001

Julia Stiles a Josh Hartnett se datují od roku 2001 do září 2001.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita Čtyři pět% zobrazit vztah #dva

Laura Harris

1997 - 1998

Laura Harris a Josh Hartnett pocházejí z let 1997 až 1998.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří52%'> Kompatibilita 56% zobrazit vztah #1

Kelly Carlson

1995 - 1996 (fáma)

Kelly Carlson se říká, že se spojil s Joshem Hartnettem v roce 1995.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří52%'> Kompatibilita 51% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Josh Hartnett42 RakovinaHerec
americký
Tamsin Egerton32 StřelecHerečka
britský
Amanda Seyfried35 StřelecHerečka
americký
Romina Ferrara32 PannaModelka
italština
Katharina Damm31 LevModelka
dánština
Helena Christensen52 KozorohModelka
dánština
Sophie Lie32 BlíženciModelka
Norština
Mischa Barton35 VodnářHerečka
britský
Rihanna33 RybaZpěvák
Barbadoský
Penelope Cruz47 BýkHerečka
španělština
Sienna Miller39 KozorohHerečka
britský
Gemma Ward33 ŠtírModelka
Australan
Amber Sainsbury42 PannaHerečka
Novozélanďan
Scarlett Johanssonová36 ŠtírHerečka
americký
Daria Werbowy37 ŠtírModelka
ukrajinština
Kirsten Dunst39 BýkHerečka
americký
Ellen okno3. 4 Býkředitel
americký
Mince z MazuryČtyři pět BeranHerečka
americký
Natalie Imbruglia46 VodnářZpěvák
Australan
Julia Stiles40 BeranHerečka
americký
Laura Harris44 ŠtírHerečka
kanadský
Kelly CarlsonČtyři pět VodnářHerečka
americký
Více partnerů Méně partnerů

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Dceraženský25. listopadu 20155 let starý Tamsin Egerton
Dceraženský1. července 20173 roky starý Tamsin Egerton
NeznámýNeznámý20192 roky starý Tamsin Egerton

FOTOGALERIE

40 dní a 40 nocí - Josh Hartnett Josh Hartnett a Monet Mazur Penny Dreadful Penny Dreadful Season 3 The Blessed Dark (2016) Penny Dreadful Season 3 The Blessed Dark (2016) Penny Dreadful Season 3 The Blessed Dark (2016) Penny Dreadful Season 3 The Blessed Dark (2016) Penny Dreadful Season 3 The Blessed Dark (2016) Penny Dreadful Season 3 The Blessed Dark (2016) Penny Dreadful Season 3 Perpetual Night (2016) Penny Dreadful Season 3 Perpetual Night (2016) Penny Dreadful Season 3 Perpetual Night (2016)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Hněv člověka2021Film
Ida Red2021Wyatt WalkerFilm
Nejhledanější2020Victor MalarekFilm
ztracený ráj2020Yates ForsytheTelevizní show
Hart2020Josh HartnettTelevizní show
Chybí jí2019RenFilm
Dlouhý domov2019Film
Zdědit zmije2019Kip ConleyFilm
Údolí bohů2018John EcasFilm
Osmanský poručík2017JudeFilm
6 Níže: Zázrak na hoře2017Eric LeMarqueFilm
Ach, Lucy!2017JohnFilm
Divocí koně2015.KC BriggsFilm
Díly na miliardu2014jenFilm
Penny Dreadful2014Ethan ChandlerTelevizní show
Milenci2013James, JayFilm
Opilá historie2013Clark Gable, Joachim NeumannTelevizní show
Uvízl mezi stanicemi2011PaddyFilm
Dívka vejde do baru2011Sam SalazarFilm
Bunraku2010DrifterFilm
srpen2008Tom SterlingFilm
Přicházím s deštěm2008KlineFilm
30 dní noci2007Eben OlesonFilm
Vzkříšení šampiona2007Erik Kernan ml.Film
Příběhy USA2007Gianni (segment „Člen“)Film
Lucky Number Slevin2006Slevin KelevraFilm
Černá dahlia2006Dwight 'Bucky' BleichertFilm
Mozart a velryba2005Donald MortonFilm
Město hříchu2005MužFilm
Proutěný park2004MatoušiFilm
Hollywoodská vražda2003Že. K.C. CaldenFilm
Nula jedna2003The Neighbor (segment 'The Same')Film
40 dní a 40 nocí2002MattFilm
Černý jestřáb sestřelen2001EversmannFilm
Vyfoukat2001Brian AllenFilm
NEBO2001Hugo GouldingFilm
Pearl Harbor2001Danny WalkerFilm
Město a země2001Tom (jako Joshua Hartnett)Film
Člen2001GianniKrátký film
Stejný2001SousedKrátký film
Krátký62001Gianni (segment „Člen“)Film
Tady na Zemi2000Jasper ArnoldFilm
Panenské sebevraždy1999Trip FontaineFilm
Halloween H20: o 20 let později1998JohnFilm
Fakulta1998Zeke TylerFilm
Debutante1998ÚčtovatKrátký film
Cracker: Mind Over Murder1997Michael FitzgeraldTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Eva Green a Josh HartnettEva Green
    • Penny Dreadful
      2014
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Billie PiperBillie Piper
    • Penny Dreadful
      2014
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Diane KrugerDiane Kruger
    • Proutěný park
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Hilary SwankHilary Swank
    • Černá dahlia
      2006
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Kate BeckinsaleKate Beckinsale
    • Pearl Harbor
      2001
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Laura HarrisLaura Harris
    • Fakulta
      1998
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Leelee SobieskiLeelee Sobieski
    • Tady na Zemi
      2000
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Lucy LiuLucy Liu
    • Lucky Number Slevin
      2006
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Melissa GeorgeMelissa George
    • 30 dní noci
      2007
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Michelle WilliamsMichelle Williams
    • Halloween H20: o 20 let později
      1998
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Rachael CookRachael Leigh Cook
    • Vyfoukat
      2001
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Radha MitchellRadha Mitchell
    • Mozart a velryba
      2005
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Reeve CarneyReeve Carney
    • Penny Dreadful
      2014
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Rose ByrneRose Byrne
    • Proutěný park
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Sarah GreeneSarah Greene
    • Penny Dreadful
      2014
    [zobrazit shodu]
  • Josh Hartnett a Scarlett JohanssonScarlett Johanssonová
    • Černá dahlia
      2006
    [zobrazit shodu]
  • Kirsten Dunst a Josh HartnettKirsten Dunst
    • Panenské sebevraždy
      1999
    [zobrazit shodu]
  • Shannyn Sossamon a Josh HartnettShannyn Sossamon
    • 40 dní a 40 nocí
      2002
    [zobrazit shodu]
Více zápasů na obrazovce Josha Hartnetta Méně zápasů Josh Hartnett na obrazovce

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.