Hlavní Vztahy Josh Hopkins

Josh Hopkins

Josh Hopkins SinglPořadí 3443 897Věk 50 let zvěrokruhu Panna Vztahy celkem 4

S kým právě teď chodí?

Josh Hopkins je aktuálně svobodný.

Vztahy

Josh Hopkins byl ve vztazích s Cheryl Burke(2014), Erin Andrews(2011), Courteney Cox(2011)a Octavia Spencer.



rosie huntington-whiteley bf

O

Josh Hopkins je 50letý americký herec narozený 12. září 1970 v Lexingtonu v Kentucky. Jeho znamení zvěrokruhu je Panna

Josh Hopkins byl ve 3 zápasech na obrazovce, včetně Calisty Flockhart Bratři a sestry (2006), Courteney Cox Cougar Town (2009)a Kathryn Morrisová v Odložený případ (2003).

Josh Hopkins je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a narození v roce 1970.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Josh Hopkins! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

ian somerhalder a ashley greene

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým46 měsíců, 3 dny3 měsíce, 1 den1 měsíc, 3 dny
Celkový46 měsíců, 3 dny3 měsíce, 1 den1 měsíc, 3 dny

Detaily

JménoJoshi
PříjmeníHopkins
Celé jméno při narozeníWilliam Joshua Hopkins
Stáří50 let
Narozeniny12. září 1970
RodištěLexington, Kentucky
Výška6 '2' (188 cm)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaSayre School Lexington, Kentucky
UniverzitaAuburn University, Alabama
Text povoláníHerec, ředitel
obsazeníHerec
Roky aktivní1996 – současnost, 1995 – současnost
Talent Agency (např. Modeling)Gersh Agency, Inc.
Oficiální webové stránkytwitter.com/MrJoshHopkins
OtecLarry Hopkins
MatkaCarolyn Hopkins

William Joshua Hopkins (narozen 12. září 1970) je americký herec a amatérský hudebník. Hopkins se narodil v Lexingtonu v Kentucky. Podílel se na mnoha televizních seriálech a filmech. Je autorem a performerem písně Feigning Interest, vtipného hudebního videa o randění, které se stalo populárním v roce 2007. V roce 2015 si zahrál v ABC thrilleru Quantico jako Liam O'Connor.

Více o Joshovi Hopkinsovi Méně o Joshovi Hopkinsovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
4Cheryl BurkeVztahÚnora 2014Červenec 20145 měsíců
3Erin AndrewsVztahČerven 2011Prosinec 20116 měsíců
dvaCourteney CoxVztah R 29. března 2011Květen 20111 měsíc
1Octavia SpencerNeznámý R -
Cheryl Burke #4

Cheryl Burke

2014

Josh Hopkins a Cheryl Burke se rozešli v Ju ...[zobrazit pár] Erin Andrews #3

Erin Andrews

2011

Josh Hopkins a Erin Andrews jsou odděleni ...[zobrazit pár] Courteney Cox #dvaPověst

Courteney Cox

2011

Josh Hopkins a Courteney Cox jsou odděleni ...[zobrazit pár] Octavia Spencer #1Pověst

Octavia Spencer

Říkalo se, že Octavia Spencer a Josh Hopkins ...[zobrazit pár] #4

Cheryl Burke

2014

Josh Hopkins a Cheryl Burke se datují od února do července 2014.



Vztah 5 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 74% zobrazit vztah #3

Erin Andrews

2011

Josh Hopkins a Erin Andrews měli vztah od června 2011 do prosince 2011.

Vztah 6 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 61% zobrazit vztah #dva

Courteney Cox

2011 (fáma)

Říká se, že Josh Hopkins se 29. března 2011 připojil k Courteney Coxové.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 24% zobrazit vztah #1

Octavia Spencer

(Pověst)

Říká se, že Octavia Spencer se spojila s Joshem Hopkinsem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška91%Stáří98%'> Kompatibilita 57% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Josh Hopkinspadesátka PannaHerec
americký
Cheryl Burke37 BýkTanečník
americký
Erin Andrews43 BýkOsobnost televize
americký
Courteney Cox56 BlíženciHerečka
americký
Octavia Spencer51 BlíženciHerečka
americký

FOTOGALERIE

Docela oškliví lidé - Josh Hopkins Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Crown Vic2019Jack VanZandtFilm
Whisky Cavalier2019Ray PrinceTelevizní show
Zásilkové zásilky2018Roy PepperFilm
Jen ti stateční2017.California Hot Shot SupervisorFilm
Automobilové psy2016Mike ReynoldsFilm
Quantico2015.Liam O'ConnorTelevizní show
Skutečný detektiv2014Jim DobkinsTelevizní show
Nedatovatelný2014JuliusTelevizní show
Opačné pohlaví2014KennyFilm
Kelly & Cal2014Josh, Kellyho manželFilm
Jděte nahoru2014Ralph BassFilm
Severní pól2014Ryan WilsonTV film
Game Set Match2012Owen MatchFilm
Seznam klientů2012DylanTelevizní show
Muži v práci2012RyaneTelevizní show
Lady Friends2012Rob LambertTV film
Libanon, Pa.2010VůleFilm
Horko v Clevelandu2010ČíšníkTelevizní show
hrad2009DůstojníkTelevizní show
Cougar Town2009Grayson EllisTelevizní show
12 mužů Vánoc2009Will AlbrechtTV film
Jerry2009Jerryho přítel # 1Krátký film
Docela oškliví lidé2008JiříFilm
V dohledu2008KennyTelevizní show
Swingtown2008Roger ThompsonTelevizní show
Soukromá praxe2007Dr. Noah BarnesTelevizní show
Tlačení sedmikrásky2007Shane TrickleTelevizní show
Neukojitelný2006ChetFilm
Covert One: The Hades Factor2006Bill GriffinTelevizní show
Vzdejte se, Dorothy2006PetrTV film
Bratři a sestry2006Warren SalterTelevizní show
Pepř Dennis2006Charlie BabcockTelevizní show
Zmizel2006Peter ManningTelevizní show
Globální frekvence2005Sean FlynnTV film
Kosti2005Michael StiresTelevizní show
posel ztracených duší2005Shane CarsonTelevizní show
Ukažte a řekněte2005Důstojník HendersonKrátký film
NYPD 20692004Alex Bolander, Alex FrancoTV film
Severní pobřeží2004Morgan HoltTelevizní show
Kuřecí večírek2003Herec, policistaKrátký film
L.A. Důvěrné2003Důstojník Bud WhiteTV film
Odložený případ2003ADA Jason KiteTelevizní show
CSI: Miami2002Mark GantryTelevizní show
Bez stopy2002Eric KellerTelevizní show
Jednooký král2001ChuckFilm
Kate Brasher2001Důstojník Tony GiordanoTelevizní show
Fling2001Genové řekyTelevizní show
Láska a sex2000Joey SantinoFilm
Dokonalá bouře2000Kapitán Darryl EnnisFilm
Auto motivy2000NigeliKrátký film
Piráti ze Silicon Valley1999Paul AllenTV film
Jack & Jill1999Matt ProrokTelevizní show
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Tim DonovanTelevizní show
Partneři1999PetrTelevizní show
Umlčení Mary1998Clay RobertsTV film
G.I. Jane1997BlechaFilm
Ally McBeal1997Raymond MillburyTelevizní show
Nalepit1997krokKrátký film
Pauliedevatenáctset devadesát šestJeffeKrátký film
Parallel Sonsdevatenáct devadesát pětMartyFilm
New York Undercover1994The. Alec StoneTelevizní show
Zákon a pořádek1990Ken SoamesTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Calista Flockhart a Josh HopkinsCalista Flockhart
    • Bratři a sestry
      2006
    [zobrazit shodu]
  • Courteney Cox a Josh HopkinsCourteney Cox
    • Cougar Town
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Kathryn Morris a Josh HopkinsKathryn Morris
    • Odložený případ
      2003
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.