Hlavní Vztahy Judy Geeson

Judy Geeson

Judy GeesonVěk 72 let zvěrokruhu Panna Vztahy celkem 2

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Judy Geeson možná svobodná.

Vztahy

Judy Geeson se dříve provdala za Kristoffera Taboriho(1984-1989)a Sean Kenny.



O

Judy Geeson je 72letá britská herečka. Narodila se Judith Amanda Geesonová 10. září 1948 v Arundelu v Sussexu v Anglii. Je známá filmem To Sir, s láskou v kariéře od roku 1962 do současnosti. Její znamení zvěrokruhu je Panna.

Judy Geeson byla ve 2 zápasech na obrazovce, včetně Jacka Bannona To je vražda, napsala (1984)a Steve Forrest v To je vražda, napsala (1984).

Judy Geeson je členem následujících seznamů: anglické filmové herce, anglické televizní herce a anglické divadelní herce.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Judy Geeson! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva5 let4 roky, 6 měsíců4 roky
Celkovýdva5 let4 roky, 6 měsíců4 roky

Detaily

JménoJitka
PříjmeníGeeson
Celé jméno při narozeníJudith Amanda Geeson
Stáří72 let
Narozeniny10. září 1948
RodištěArundel, Sussex, Anglie
Výška163 cm
StavětŠtíhlý
Barva očíZelená
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostbritský
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuPane, s láskou
Roky aktivní1963 – současnost, 1962 – současnost
SestraSally Geeson (sestra) (herečka)

Judith Amanda Geeson (narozen 10. září 1948) je anglická filmová, divadelní a televizní herečka. Svou kariéru zahájila především prací na britských televizních seriálech, s hlavní rolí v The Newcomers od roku 1965 do roku 1967, poté debutovala ve filmu To Sir, with Love (To Sir, with Love, 1967). V 70. letech hrála v řadě filmů, od kriminálních snímků až po thrillery a horory, včetně filmů Kat (1970), Strach z noci (1972), Brannigan (1975) a Orel přistál (1976).

Více o Judy Geeson Méně o Judy Geeson

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaKristoffer TaboriŽenatý198419895 let
1Sean KennyŽenatý196919734 roky
Kristoffer Tabori #dva

Kristoffer Tabori

1984 - 1989

Kristoffer Tabori a Judy Geeson se rozvedli ...[zobrazit pár] Sean Kenny #1

Sean Kenny

1969-1973

...[zobrazit pár] #dva

Kristoffer Tabori

1984 - 1989

Kristoffer Tabori a Judy Geeson se rozvedly po pětiletém manželství.



Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří33%'> Kompatibilita 52% zobrazit vztah #1

Sean Kenny

1969-1973

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh60%Stáří13%'> Kompatibilita 2. 3% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Judy Geeson72 PannaHerečka
britský
Kristoffer Tabori68 PannaHerec
americký
Sean Kenny43 KozorohNávrhář
irština

FOTOGALERIE

Orel přistál (1976) - Judy Geeson Orel přistál (1976) Judy Geeson Judy Geeson Kat (1970) Judy Geeson Judy Geeson Judy Geeson Judy Geeson Judy Geeson Judy Geeson Judy Geeson

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Probuzení mrtvý2020ŠeříkFilm
Špatný manžel2019Madame BriggsFilm
312016Sestra dračeFilm
Babička2015FrancescaFilm
Páni ze Salemu2012Lacy DoyleFilm
Španělská muška2003Slečno AnglieFilm
Všechno dohromady2000Angieina matkaFilm
Alien Fury: Countdown to Invasion2000Alien (hlas)TV film
Gilmorova děvčata2000Natalie SwopeTelevizní show
Vévoda1999Lady FautblossomFilm
Láska a peníze1999EmmaTelevizní show
Houdini1998Lady DoyleTV film
Čarodějky1998Ruth CobbTelevizní show
Love Boat: The Next Wave1998ChloeTelevizní show
Vystřelil1997Alissa LeedsTelevizní show
George a Leo1997TashaTelevizní show
Pane, s láskou IIdevatenáctset devadesát šestPamela DareTV film
Tracey na sebe bere ...devatenáctset devadesát šestDorothy Appleton, Elsie Ayliss, hostTelevizní show
Baywatch Nightsdevatenáct devadesát pětGrace MorrowTelevizní show
NewsRadiodevatenáct devadesát pětDražitelTelevizní show
Sherman Oaksdevatenáct devadesát pětLeni LemoyneTelevizní show
Star Trek: Voyagerdevatenáct devadesát pětSandrineTelevizní show
Dotkl se anděla1994Pookie Longfellow-SmithTelevizní show
Mladý Goodman Brown1993Bridget BishopFilm
Mad About You1992Maggie ConwayTelevizní show
Monstra1988AnnaTelevizní show
Tajný život Kathy McCormickové1988MiminkaTV film
Cena života1987AntheaKrátký film
Dobrodiní1986Jolene MarshallTelevizní show
MacGyver1985Liane AuberTelevizní show
To je vražda, napsala1984Elaine McComber, sestra Ruth FargoTelevizní show
hotel1983Pat MagnusonTelevizní show
A-tým1983Marlena StrasserTelevizní show
Morové psy1982Pekingese (hlas)Film
Thriller sobotní noci1982AngieTelevizní show
Hororová planetadevatenáct osmdesát jednaSandyFilm
Televizní show Kenny Everettdevatenáct osmdesát jednaRozličnýTelevizní show
Americké divadlo1980AntheaTelevizní show
Breakaway1980Becky RoyceTelevizní show
Směrem k ránu1980Krátký film
Dominika1979Marjorie CravenFilm
Nebezpečí UXB1979SusanTelevizní show
Příběhy neočekávaných1979Mary, SandraTelevizní show
Návrat svatého1978Selma MorellTelevizní show
Televizní klub1978Shirley BrentTelevizní show
Nováčci1977Maria CooperTelevizní show
Dobrodružství taxikáře1976NikkiFilm
Pokračujte v Anglii1976Seržant Tilly WillingFilm
Orel přistál1976PamelaFilm
Hvězdné panny1976FulviaTelevizní show
Krátké konce1976ClaudineKrátký film
Circasia1976KlaunKrátký film
Brannigan1975JenniferFilm
Diagnóza: Vražda1975HelenFilm
Poldark1975Caroline Enys, Caroline PenvenenTelevizní show
Vesmír: 19991975Regina KesslannTelevizní show
Nejde o velikost, která se počítá1974Dr. FairweatherFilm
Sedm tváří ženy1974KoledaTelevizní show
Dejte se na mé místo1974Joan, paní BlakeováKrátký film
Stalo se to v Nightmare Inn1973Laura BarkleyováFilm
Thriller1973Helen MarlowTelevizní show
Doomwatch1972Victoria BrownFilm
Strach v noci1972Peggy HellerFilm
korunní soud1972Annette SandersonTelevizní show
Dobrodruh1972Suzy DolmanTelevizní show
10 Rillington Place1971Beryl EvansFilm
Soupeři Sherlocka Holmese1971Polly BurtonTelevizní show
Náhodná nehoda1971Susanne StraussFilm
Kdo zabil tajemného pana Fostera?1971Jody KenyonTV film
Sbohem Gemini1970Jacki, sestroFilm
Kat1970Polly BendelFilm
V tajné službě Jejího Veličenstva1969Alergický pacient Piz Gloria (uncredited)Film
Tři do dvou nepůjdou1969Ella PattersonFilm
Sdílení dvou pánů1969Jane ArcherováFilm
Kladivoun1968Žalovat TrentonaFilm
Tady jdeme kolem moruše Bush1968Mary GloucesterFilm
Prudence and the Pill1968Geraldine HardcastleFilm
Šílený1967Řeky AngelyFilm
Pane, s láskou1967Pamela DareFilm
ITV Playhouse1967Phoebe HardyTelevizní show
Muž v kufru1967Žalovat MandelTelevizní show
Pane Rose1967ShirleyTelevizní show
Mickey Dunne1967Sasha NewmanTelevizní show
Paní čtvrtek1966Brenda ScottTelevizní show
BBC hra měsíce1965Chloe Hornblower, Lady Windermere, Lucy HoneychurchTelevizní show
Nováčci1965Maria CooperTelevizní show
Létající labuť1965Sonia DaleTelevizní show
Alexander Graham Bell1965Berta HubbardTelevizní show
Vydírání1965SarahTelevizní show
Tajný agent1964Helen CazaletTelevizní show
Středa Play1964VanellaTelevizní show
Cluff1964Joan CluffTelevizní show
Křídla tajemství1963JaneFilm
Komediální divadlo1961JillTelevizní show
Úředník dohlížející na podmínečně propuštěné1959Gwen ThomasTelevizní show
Činohra nedělní noci ITV1959Lesley WedderburnTelevizní show
Nouzové oddělení 101957Joanne PhippsTelevizní show
Křeslo divadlo1956Televizní show
Dixon of Dock Green1955Dawn Pearce, Jenny FentonTelevizní show
ITV Hra týdne1955Judith, Phoebe Simon, dívkaTelevizní show
Happy Ever AfterSusan BrownTelevizní show
Poslední hovor v Dog HouseLillyFilm
Nalezení HannahHannah 4Film
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Jack Bannon
    • To je vražda, napsala
      1984
    [zobrazit shodu]
  • Steve Forrest
    • To je vražda, napsala
      1984
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.