Hlavní Chodit S Někým Julie Maddalena

Julie Maddalena

Julie MaddalenaVěk 57 let zvěrokruhu Rakovina

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Julie Maddalena možná svobodná.

je leslie jones ve vztahu

Vztahy

Pro Julie Maddalenu nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Julie Maddalena je členem následujících seznamů: američtí hlasoví herci, narození v roce 1963 a americké hlasové herečky.

kdo je přítelkyně Davida Blaina

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Julie Maddalena! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoJulie
PříjmeníMagdaléna
Narozeniny26. června 1963
Znamení zvěrokruhuRakovina
Text povoláníHlasová herečka
Roky aktivní1984 - dosud, 1984 - dosud

Julie Lynn Maddalena (narozená 26. června 1963) je americká hlasová herečka, která pracovala na dabování japonských anime, karikatur a videohier. Mezi její hlavní hlasové role patří Silvia Maruyama ze Síly pozemní obrany! Mao-chan, Arusu z Tweeny Witches, Hikaru Shidou z Magic Knight Rayearth, Tamaki Nakamura ze Samurai Girl: Real Bout High School, Sakuya Kumashiro z Tenchi v Tokiu a Cotton z anime filmu Oblivion Island: Haruka and the Magic Mirror. Na začátku své herecké kariéry ztvárnila Rachel ve filmové adaptaci filmu Kukuřičné děti z roku 1984. Rovněž si zopakovala roli Gracie ve hře Warriors Orochi 2 pro všechny konzole a Sanzang Fashi pouze pro verzi PSP.



Více o Julie Maddaleně Méně o Julie Maddaleně

FOTOGALERIE

Kukuřičné děti - Julie Maddalena Kukuřičné děti - Julie Maddalena

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Jelení oddíl2021Profesor ScratchTelevizní show
Ni no Kuni2019Dandy (anglická verze, hlas)Film
Marseilles2016ŠajimaTelevizní show
Coconut Hut2016RůžeTelevizní show
Monster High: Vítejte v Monster High2016Sekretářka (hlas)Film
Ever After High: Epická zima2016Blondie Lockes, Cheshire Cat, Jillian Beanstalk (hlas)TV film
Ever After High: Way Too Wonderland2015.Cheshire Cat (hlas, jako Julie Kliewer)TV film
Ever After High: Dragon Games2015.Blondie Lockes (hlas)TV film
Charlotte2015.Další hlasyTelevizní show
Monster High: Frights, Camera, Action!2014Maid # 2 (voice, as Julie Maddalena Kliewer), Robecca Steam, Venus McFlytrapTV film
Ever After High: True Hearts Day2014Blondie Locks (hlas, jako Julie Maddalena Kliewer)TV film
Monster High: Freaky Fusion2014Robecca Steam, Venus McFlytrap (hlas, jako Julie Maddalena Kliewer)TV film
Ai Tenchi Muyo!2014Momo Kawanagare, Mowo KawanagareFilm
Ever After High: Thronecoming2014Blondie Lockes (hlas)TV film
Monster High: 13 přání2013Robecca Steam (hlas)TV film
Ever After High-Legacy Day: A Tale of Two Tales2013Blondie Locks (hlas, jako Julie Maddalena Kliewer)TV film
Monster High-Scaris: City of Frights2013Robecca Steam, Venus McFlytrap (hlas, jako Julie Maddalena Kliewer)TV film
Ever After High2013Blondie LockesTelevizní show
Monster High: Vládnou vlkodlaci!2012Robecca Steam, Venus McFlytrap (hlas, jako Julie Maddalena Kliewer)TV film
Berserk: The Golden Age Arc II - The Battle for Doldrey2012Maid (anglická verze, hlas)Film
Monster High: Friday Night Frights2012Robecca Steam, Venus McFlytrap (hlas, jako Julie Maddalena Kliewer)Krátký film
Lék2011HlasatelKrátký film
Klub tajných milionářů2011ElenaTelevizní show
Hottarake no shima - Haruka to maho no kagami2009Bavlna (anglická verze, hlas)Film
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex2006Tachikoma (anglická verze, hlas)Televizní show
Bugtime Adventures2006MeganTelevizní show
IGPX: Immortal Grand Prix2005Jesse MartinTelevizní show
Bojovník hraček2005Princess Sherbet (hlas)Film
Onegai Twins2003Yuka (anglická verze, hlas)Televizní show
vlčí déšť2003PelicháníTelevizní show
Jednoho dne snílci2003Charity Kid 1, Kid, hlasatel obchoduTelevizní show
Tweeny čarodějnice2003ArusuTelevizní show
Nesmrtelná Grand Prix2003LucaTelevizní show
Shin Chan2003Mitsy Nohara (2003) (hlas)Televizní show
WXIII: Patlabor the Movie 32002Hitomi Misaki (anglická verze, hlas)Film
Chobits2002Yumi (anglická verze, hlas)Televizní show
Tenchi Muyô! GXP2002Hakuren, paní Yamada, vědecTelevizní show
Dvanáct království2002Syoushun (anglická verze, hlas)Televizní show
Lovec čarodějnic Robin2002Young Methuselah (anglická verze, hlas)Televizní show
Zase miluj Hinu2002Dívka, Sarah MacDougalTelevizní show
Pozemní obranné síly Mao-chan2002Slyvia Maruyama (anglická verze, hlas)Televizní show
Heat Guy J2002Princess (anglická verze, hlas)Televizní show
Overman King-Gainer2002Cona Madaya (anglická verze, hlas)Televizní show
The Night Before Christmas: A Mouse Tale2002TV film
Cyborg 0092001CynthiaTelevizní show
Chovatelé brány2001Kazu (anglická verze, hlas)Televizní show
Miluj Hinu2001Sarah McDougalTelevizní show
Samurai Girl: Real Bout High School2001Student With Rice Ball, Tamaki Nakamura (2001) (anglická verze, hlas)Televizní show
Figyua 17 Tsubasa & Hikaru2001Sakura Ibaragi (anglická verze, hlas)Televizní show
Milujte jarní speciál Hina2001Sarah McDougal, School Girl (anglická verze, hlas)TV film
Cardcaptor Sakura: Uzavřená karta2000Meilin Li (anglická verze, hlas)Film
Vandread2000denTelevizní show
Dejimon adobenchâ 022000Satoe TachikawaTelevizní show
Love Hina Christmas Special: Silent Eve2000Sarah McDougal, School Girl, Additional Voices (anglická verze, hlas)TV film
Kero-chan ni omakase!2000Meilin Li (anglická verze, hlas)Krátký film
Digimon: Digitální příšery1999Satoe TachikawaTelevizní show
Power Rangers Lost Galaxy1999DEKA.Televizní show
Wild ARMs: Twilight Venom1999Mirabelle Graceland (anglická verze, hlas)Televizní show
Rusty: A Dog's Tale1998Další hlasy (hlas)Film
Cowboy Bebop1998Hologram (anglická verze, hlas)Televizní show
Nightwalker: Půlnoční detektiv1998Yuki's FriendTelevizní show
Strážci Vesmíru1998D.E.C.A, D.E.C.A.Televizní show
Sériové experimenty Lain1998Další hlasy, dítě, Shou MasatsuguTelevizní show
Trigun1998Jessica (anglicky dub) (anglická verze, hlas)Televizní show
Tenchi Muyô! Manatsu no Eve1998Mayuka (hlas)Film
El Hazard: Alternativní svět1998Ura (anglická verze, hlas)Televizní show
Vítězství bitevních sportovců1997Tanya Natdhipytadd (anglická verze, hlas)Televizní show
Sabre Marionette J Again1997LimetkaTelevizní show
Black Jack: The Moviedevatenáctset devadesát šestPinoko (anglická verze, hlas, jako Julie Kliewer)Film
Orlí jezdcidevatenáctset devadesát šestDalší hlasy (hlas, uncredited)Televizní show
Rodina Why Whydevatenáctset devadesát šestVítězTelevizní show
El Hazard: The Magnificent Worlddevatenáct devadesát pětUra (anglická verze, hlas, jako Julie Kliewer)Televizní show
Maskovaný jezdecdevatenáct devadesát pětSkutečnostTelevizní show
The Hazard: Wanderersdevatenáct devadesát pětUra (hlas)Televizní show
3x3 Eyes: Legend of the Divine Demondevatenáct devadesát pětKen-Ken (anglická verze, hlas)Televizní show
Black Jackdevatenáct devadesát pětPinokoTelevizní show
Teknomandevatenáct devadesát pětTina Corman (1995) (hlas)Televizní show
Street Fighter II: Animovaný film1994Girl (anglická verze, hlas, uncredited)Film
Aaah !!! Skutečné příšery1994Sbor č. 3, děvče, matkaTelevizní show
Duckman: Private Dick / Family Man1994Televizní show
Kouzelný rytíř Rayearth1994Hikaru Shidou (anglická verze, hlas)Televizní show
Tonde Buurinová1994Kassie Carlen, super praseTelevizní show
Mighty Morphin Power Rangers1993Arachnofiend, faktTelevizní show
Yu Yu Hakusho: The Movie1993Koashuhara (Media Blasters dub) (anglická verze, hlas, jako Julie Kliewer)Krátký film
Tenchi Muyô!1992Matori, Sakuya KumashiroTelevizní show
Dinosauři1991Pravěkova ženaTelevizní show
Giant Robo: The Animation1991Sunny kouzelníkTelevizní show
Mobilní oblek Gundam F911991Reese Arno (anglická verze, hlas)Film
Taste of Hemlock1989Volající (hlas)Film
Zemřít pro1988Paula HigginsFilm
Grimmovo mistrovské divadlo1987SněhurkaTelevizní show
Kukuřičné děti1984RachelFilm
Lupin třetí1977Další hlasyTelevizní show
Panda Kopanda deštivý den cirkus1973Mimiko (anglická verze, hlas)Krátký film
Panda! Jdi Panda!1973Mimiko (anglická verze, hlas)Krátký film
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...