Hlavní Vztahy Karen Gillan

Karen Gillan

Karen Gillan SinglPořadí 375 -14Věk 33 let zvěrokruhu Střelec Vztahy celkem 3

S kým právě teď chodí?

Karen Gillan je aktuálně svobodná.

Vztahy

Karen Gillan byla ve vztahu s Patrickem Greenem(2006 - 2012).



Karen Gillan se setkala s Andrewem Brooke(2012).

Karen Gillan se říká, že se spojila s Mattem Smithem(2012).

O

Karen Gillan je 33letá britská herečka. Karen Sheila Martha Gillan se narodila 28. listopadu 1987 v Inverness ve Skotsku ve Velké Británii a je známá pro Amy Pond ve filmu Doctor Who, Martha / Ruby Roundhouse v Jumanji: Welcome to the Jungle. Její znamení zvěrokruhu je Střelec.



Karen Gillan byla v 7 zápasech na obrazovce, včetně Dwayne Johnson v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), John Cho dovnitř Selfie (2014), Aneurin Barnard v Vezmeme Manhattan (2012), Arthur Darvill dovnitř Doktor kdo (2005)a Giacomo Gianniotti v Selfie (2014).

Karen Gillan je členem následujících seznamů: narození v roce 1987, skotští filmoví herci a skotští televizní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Karen Gillan! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým16 let--
Setkání19 let, 2 měsíce--
Říká se19 let, 2 měsíce--
Celkový39 let, 2 měsíce8 let, 1 měsíc6 let

Detaily

JménoKaren
Prostřední jménoSheila
PříjmeníGillan
Celé jméno při narozeníKaren Sheila Martha Gillan
Alternativní jménoKaz, Karen Sheila Gillan, Karen Gillan, Karen
Stáří33 let
Narozeniny28. listopadu 1987
RodištěInverness, Skotsko, Velká Británie
Výška5 '11' (180 cm)
Hmotnost58 kg
StavětŠtíhlý
Barva očíLíska
Barva vlasůSíť
Výrazná vlastnostZrzavé vlasy, dlouhé nohy, pihy
Znamení zvěrokruhuStřelec
SexualitaRovný
NáboženstvíAteista
Etnický původBílý
Státní příslušnostbritský
Střední školaCharleston Academy, Inverness
UniverzitaItalia Conti Academy of Theatre Arts for a BA in Acting, Telford College, Edinburgh
Text povoláníHerečka, režisérka, spisovatelka, modelka
obsazeníHerečka
Získejte slávuAmy Pond na Doctor Who, Martha / Ruby Roundhouse v Jumanji: Vítejte v džungli
Roky aktivní2006 – současnost
Talent Agency (např. Modeling)United Talent Agency, Troika Talent Agency
Schválení značky(2013) TV reklama pro eHarmony - Voice, (2014) TV reklama pro Warburtons - Voice, (2014) TV reklama pro Royal Bank of Scotland (RSB) - Voice
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuB
Pas (palce)26
Boky (palce)3. 4
Velikost oblečení4
Velikost boty9 (USA), 41,5 (EU), 7,5 (UK), 260 (J)
Oficiální webové stránkytwitter.com/karengillan?lang=en, www.behindthevoiceactors.com/Karen-Gillan/, www.biography.com/people/karen-gillan-21129685, www.nndb.com/people/451/000348404/, www. facebook.com/Karen-Gillan-34345753966/, www.instagram.com/karengillanofficial/?hl=cs
OtecRaymond
MatkaMarie
Rodinný příslušníkCaitlin Blackwood (bratranec)

Karen Sheila Gillan (narozen 28. listopadu 1987) je skotská herečka a filmařka. Nejprve začala hrát s hostujícími rolemi v televizi, poté získala uznání za ztvárnění Amy Pondové, hlavní společníky jedenáctého doktora, v seriálu BBC One Doctor Who (2010–2013), za který získala ohlas u kritiků a získala několik ceny a nominace, včetně získání národní televizní ceny. Mezi rané filmové role Gillana patří horor Vyvrženec (2010) a romantická komedie Ne další šťastný konec (2013).

Více o Karen Gillan Méně o Karen Gillan

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Matt SmithSetkání R Únor 2012Únor 2012-
dvaAndrew BrookeSetkáníÚnor 2012Únor 2012-
1Patrick GreenVztah200620126 let
Matt Smith #3Pověst

Matt Smith

2012

Karen Gillan a Matt Smith se říkalo, že ...[zobrazit pár] Andrew Brooke #dva

Andrew Brooke

2012

Karen Gillan a Andrew Brooke byli v rela ...[zobrazit pár] Patrick Green #1

Patrick Green

2006 - 2012

Patrick Green a Karen Gillan se rozešli ve 2 ...[zobrazit pár] #3

Matt Smith

2012 (fáma)

Karen Gillan se říká, že se spojila s Mattem Smithem v březnu 2012.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 67% zobrazit vztah #dva

Andrew Brooke

2012

Karen Gillan a Andrew Brooke se setkali v březnu 2012.

zobrazit vztah #1

Patrick Green

2006 - 2012

Patrick Green a Karen Gillan pocházejí z let 2006 až 2012.

Vztah 6 let OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruhdvacet%Stáří98%'> Kompatibilita 30% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Karen Gillan33 StřelecHerečka
britský
Matt Smith38 ŠtírHerec
britský
Andrew Brooke- Herec
britský
Patrick Green3. 4 Fotograf
britský

FOTOGALERIE

Mary Poppins se vrací (2018) Mary Poppins se vrací (2018) Mary Poppins se vrací (2018) Mary Poppins se vrací (2018) Mary Poppins se vrací (2018) Karen Gillan - Guardians of the Galaxy Vol. 2 Karen Gillan - premiéra filmu „Volání divočiny“ v Los Angeles Karen Gillan - premiéra filmu „Volání divočiny“ v Los Angeles Karen Gillan - premiéra filmu „Volání divočiny“ v Los Angeles Karen Gillan - premiéra filmu „Volání divočiny“ v Los Angeles Karen Gillan - premiéra filmu „Volání divočiny“ v Los Angeles Karen Gillan - premiéra filmu „Volání divočiny“ v Los Angeles

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Thor: Láska a hrom2022MlhovinaFilm
Střešní prachový koktejl2021PředvečerFilm
Co když...? (TV seriál)2021MlhovinaTelevizní show
Dvojí2021SarahFilm
Volání divočiny2020MercedesFilm
Hromadění2020NadějeKrátký film
Avengers: Endgame2019MlhovinaFilm
Špioni v přestrojení2019Oči (hlas)Film
Stuber2019Sara MorrisFilm
Jumanji: The Next Level2019RubínFilm
Neurotica.2019ChloeTelevizní show
Avengers: Infinity War2018MlhovinaFilm
Všechna stvoření zde níže2018RubínFilm
Strana právě začíná2018LouiseFilm
Jumanji: Vítejte v džungli2017MarthaFilm
Alex & The List2017LilieFilm
Guardians of the Galaxy Vol. 22017MlhovinaFilm
Kruh2017AnnieFilm
V údolí násilí2016ProtiFilm
Velký krátký2015EvieFilm
7 dní v pekle2015Lily AllsworthTV film
Ďábel, kterého znáš2015Jane vrátnáTelevizní show
Fun Size Horror: Volume Two2015Rachel (část „Konvenční“)Film
Konvenční2015RachelKrátký film
Strážci galaxie2014MlhovinaFilm
Směřující k velikosti2014Maeve MacDonoughKrátký film
Selfie2014Eliza DooleyTelevizní show
Varovné štítky2014MindyKrátký film
Televize v rádiu: Happy Idiot2014JenniferKrátký film
Není to další šťastný konec2013Jane LockhartFilm
oko2013Kaylie RussellFilm
Emo táta2013JessicaTelevizní show
Vezmeme Manhattan2012Jean ShrimptonTV film
Život rybníka2012Amy rybníkTelevizní show
Doctor Who: Dobrý jako zlato2012Amy rybníkTelevizní show
In Love with Coward2012LauraTelevizní show
Dotek látky2012Kerry NewbloodTelevizní show
Doctor Who: Prostor a čas2011Amy rybníkTelevizní show
NTSF: SD: SUV2011SedmikráskaTelevizní show
Noc a doktor2011Amy rybníkTelevizní show
Vyvrženec2010SpojenecFilm
Studna2009SbTelevizní show
Zabijáci Nového Města2008Mladá dívka na autobusovém nádražíFilm
Harley Street2008CesmínaTelevizní show
Kevin Bishop Show2008Alex Drake, Různé, Různé postavyTelevizní show
Skládaný2008Ginny TurnerTV film
Doktor kdo2005Amy Pond, věštecTelevizní show
Robot kuře2005Anastasia Steele, Elizabeth Proctor, Susanna WalcottTelevizní show
Přichází2003AnnaTelevizní show
záležitosti2000Teri CotterTelevizní show
Guardians of the Galaxy Vol. 3MlhovinaFilm
BublinaFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Dwayne Johnson a Karen GillanDwayne Johnson
    • Jumanji: Vítejte v džungli
      2017
    [zobrazit shodu]
  • John Cho a Karen GillanJohn Cho
    • Selfie
      2014
    [zobrazit shodu]
  • Karen Gillan a Aneurin BarnardAneurin Barnard
    • Vezmeme Manhattan
      2012
    [zobrazit shodu]
  • Karen Gillan a Arthur DarvillArthur Darvill
    • Doktor kdo
      2005
    [zobrazit shodu]
  • Karen Gillan a Giacomo GianniottiGiacomo Gianniotti
    • Selfie
      2014
    [zobrazit shodu]
  • Karen Gillan a Stanley WeberStanley Weber
    • Není to další šťastný konec
      2013
    [zobrazit shodu]
  • Matt Smith a Karen GillanMatt Smith
    • Doktor kdo
      2005
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...