Hlavní Vztahy Kate Capshaw

Kate Capshaw

Kate Capshaw ŽenatýVěk 67 let zvěrokruhu Štír Vztahy celkem 3 Děti
4 děti

S kým právě teď chodí?

Kate Capshaw a Steven SpielbergSteven Spielberg a Kate Capshaw jsou od 12. října 1991 manželé 29 let. zobrazit vztah

Vztahy

Kate Capshaw byla dříve vdaná za Roberta Capshawa(1976-1980).

Kate Capshaw byla ve vztahu s Armyanem Bernsteinem(1982).



O

Kate Capshaw je 67letá americká herečka. Kathleen Sue Nail, která se narodila 3. listopadu 1953 ve Fort Worth v Texasu v USA. Je známá kariérou Indiany Jones a Temple of Doom v letech 1981–2001. Její znamení zvěrokruhu je Štír.

Kate Capshaw byla v 10 zápasech na obrazovce, včetně Davida Arquette v Alarmista (1997), Dennis Quaid dovnitř Dreamscape (1984), Dudley Moore dovnitř Nejlepší obrana (1984)Harrison Ford v Indiana Jones a chrám zkázy (1984)a John Shea dovnitř Větrné město (1984).

Kate Capshaw je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí Židé.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Kate Capshaw! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva33 let, 4 měsíce19 let, 2 měsíce5 let
Chodit s někým12 měsíce, 1 den--
Celkový333 let, 4 měsíce12 let, 10 měsíců2 měsíce, 1 den

Detaily

JménoKate
Prostřední jménoSvé
PříjmeníCapshaw
Celé jméno při narozeníKathleen žalovat nehty
Alternativní jménoKathleen Capshaw Spielberg, Kate Spielberg
Stáří67 let
Narozeniny3. listopadu 1953
RodištěFort Worth, Texas, USA
Výška5 '7' (170 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
Náboženstvížidovský
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaHazelwood Senior High School, Florissant, Missouri, USA
UniverzitaBA History Education, University of Missouri, Columbia, Missouri, USA, MA Special Education, University of Missouri, Columbia, Missouri, USA
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuIndiana Jones a chrám zkázy
Roky aktivní1981–2003, 1981–2001

Kathleen Sue Spielberg (rozená Nail, narozen 3. listopadu 1953), známá profesionálně jako Kate Capshaw, je americká herečka v důchodu, známá především ztvárněním Willieho Scotta, amerického zpěváka a umělce v nočním klubu Indiana Jones a Temple of Doom ( 1984), režírovaný případným manželem Stevenem Spielbergem. Od té doby si zahrála ve filmech Dreamscape (1984), Power (1986), Black Rain (1989), Love Affair (1994), Just Cause (1995) a The Love Letter (1999).

Více o Kate Capshaw Méně o Kate Capshaw

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Steven SpielbergŽenatý1988současnost, dárek33 let
dvaArmyan bernsteinVztahZáří 1982Listopad 19822 měsíce
1Robert CapshawŽenatý197519805 let
Steven Spielberg #3

Steven Spielberg

1988

Steven Spielberg a Kate Capshaw byli m ...[zobrazit pár] Armyan bernstein #dva

Armyan bernstein

1982

Armyan Bernstein a Kate Capshaw se rozešli ...[zobrazit pár] #1

Robert Capshaw

1975-1980

Robert Capshaw a Kate Capshaw se rozvedli ...[zobrazit pár] #3

Steven Spielberg

1988

Steven Spielberg a Kate Capshaw jsou manželé 29 let. Chodili spolu 3 roky poté, co se dali dohromady v roce 1988, a vzali se 12. října 1991.



Vztah 33 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh40%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 51% Děti 3 děti zobrazit vztah #dva

Armyan bernstein

1982

Armyan Bernstein a Kate Capshaw se datují od září do listopadu 1982.

Vztah 2 měsíce zobrazit vztah #1

Robert Capshaw

1975-1980

Robert Capshaw a Kate Capshaw se rozvedli po čtyřletém manželství. Měli 1 dítě.

Vztah 5 let Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Kate Capshaw67 ŠtírHerečka
americký
Steven Spielberg74 StřelecFilmový režisér
americký
Armyan bernstein- Filmový / televizní producent
Robert Capshaw-

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Jessicaženský9. srpna 197644 let Robert Capshaw
Sashaženský14. května 199031 let Steven Spielberg
Sawyermužský10. března 199229 let Steven Spielberg
Destry Allynženský1. prosince 199624 let Steven Spielberg

FOTOGALERIE

Kate Capshaw - nakupování cukrovinek ve Vivienne Westwood v londýnském Mayfair Kate Capshaw - nakupování cukrovinek ve Vivienne Westwood v londýnském Mayfair Kate Capshaw - nakupování cukrovinek ve Vivienne Westwood v londýnském Mayfair Kate Capshaw - nakupování cukrovinek ve Vivienne Westwood v londýnském Mayfair Kate Capshaw - nakupování cukrovinek ve Vivienne Westwood v londýnském Mayfair Kate Capshaw - nakupování cukrovinek ve Vivienne Westwood v londýnském Mayfair Kate Capshaw - nakupování cukrovinek ve Vivienne Westwood v londýnském Mayfair Kate Capshaw - nakupování cukrovinek ve Vivienne Westwood v londýnském Mayfair Kate Capshaw - nakupování cukrovinek ve Vivienne Westwood v londýnském Mayfair Kate Capshaw - nakupování cukrovinek ve Vivienne Westwood v londýnském Mayfair Kate Capshaw - nakupování cukrovinek ve Vivienne Westwood v londýnském Mayfair Kate Capshaw - nakupování cukrovinek ve Vivienne Westwood v londýnském Mayfair

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Na východ2002Becky PurdueTV film
Dívka věc2001Casey MontgomeryTV film
Milostný dopis1999HelenFilm
Alarmista1997Gale AnconaFilm
Kobylky1997Paní PottsováFilm
Vévoda z Groovedevatenáctset devadesát šestRebeckaTV film
Zákaz vstupu psůdevatenáctset devadesát šestKrátký film
Jak si vyrobit americkou přikrývkudevatenáct devadesát pětVýpadFilm
Jen protodevatenáct devadesát pětLaurie Prentiss ArmstrongFilm
Milostná aféra1994Lynn WeaverFilm
Další dveře1994Karen ColerTV film
Black Tie Affair1993Margo CodyTelevizní show
Moji hrdinové byli vždy kovbojové1991krásnáFilm
Láska zeširoka1990Paní Ellen McGrawováFilm
Černý déšť1989JoyceFilm
Vnitřní záležitosti1988Joanna GatesTV film
Soukromé záležitosti1988BrunetaFilm
Její tajný život1987AnnieTV film
Rychlí a mrtví1987Susanna McKaskelTV film
Napájení1986Sydney BettermanFilm
SpaceCamp1986AndieFilm
Nejlepší obrana1984Laura CooperFilm
Dreamscape1984Jane DeVriesFilm
Indiana Jones a chrám zkázy1984Willie ScottFilm
Větrné město1984Emily ReubensFilm
Malý sex1982KateřinaFilm
Missing Children: A Mother's Story1982Elaine RogersováTV film
The Edge of Night1956Jinx Avery # 1Televizní show
Čtyři příběhy dvou městRebecka (segment 'Duke of Groove')Film
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • David Arquette a Kate CapshawDavid Arquette
    • Alarmista
      1997
    [zobrazit shodu]
  • Dennis Quaid a Kate CapshawDennis Quaid
    • Dreamscape
      1984
    [zobrazit shodu]
  • Dudley Moore a Kate CapshawDudley Moore
    • Nejlepší obrana
      1984
    [zobrazit shodu]
  • Harrison Ford a Kate CapshawHarrison Ford
    • Indiana Jones a chrám zkázy
      1984
    [zobrazit shodu]
  • Kate Capshaw a John SheaJohn Shea
    • Větrné město
      1984
    [zobrazit shodu]
  • Kate Capshaw a Sean ConnerySean Connery
    • Jen proto
      devatenáct devadesát pět
    [zobrazit shodu]
  • Michael Douglas a Kate CapshawMichael Douglas
    • Černý déšť
      1989
    [zobrazit shodu]
  • Richard Gere a Kate CapshawRichard Gere
    • Napájení
      1986
    [zobrazit shodu]
  • Tim Matheson a Kate CapshawTim Matheson
    • Malý sex
      1982
    [zobrazit shodu]
  • Tom Everett Scott a Kate CapshawTom Everett Scott
    • Milostný dopis
      1999
    [zobrazit shodu]
Více zápasů na obrazovce Kate Capshaw Méně zápasů Kate Capshaw na obrazovce

Zajímavé Články

Redakce Choice

Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Veselé Vánoce, seznam herců Drake a Josh, seřazený podle abecedy s fotografiemi, jsou-li k dispozici. Tento seznam herců Veselé Vánoce, Drake a Josh zahrnuje ...
Madonna a Timor Steffens
Madonna a Timor Steffens
28. května 2021 ... Madonna a Timor Steffensové, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Už jste někdy přemýšleli o tom, kolik písní bylo napsáno se zdí v názvu? Tento seznam uvádí nejlepší skladby se jménem Wall bez ohledu na jejich ...
První Carnera
První Carnera
28. května 2021 ... Zprávy Primo Carnera, drby, fotky Primo Carnera, životopis, seznam přítelkyň Primo Carnera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Primo Carnera. Seznamovací historie Primo Carnera, 2021, 2020, seznam vztahů Primo Carnera.
Hélène de Saint-Père
Hélène de Saint-Père
28. května 2021 ... Zprávy Hélène de Saint-Père, drby, fotografie Hélène de Saint-Père, životopis, seznam přátel Hélène de Saint-Père 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Hélène de Saint-Père. Seznamovací historie Hélène de Saint-Père, 2021, 2020, seznam vztahů Hélène de Saint-Père.
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
28. května 2021 ... Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Juliet Casablancas
Juliet Casablancas
28. května 2021 ... zprávy Juliet Casablancas, drby, fotky Juliet Casablancas, životopis, seznam přátel Juliet Casablancas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Julie Casablancasové. Juliet Casablancas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Juliet Casablancas.