Hlavní Chodit S Někým Kate Smith

Kate Smith

Kate Smith 1907-1986Věk 79 po smrti zvěrokruhu Býk

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Maria Fernanda Yepes a Arap Bethke 2012

Vztahy

Pro Kate Smith nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Americká zpěvačka Kate Smith se narodila Kathryn Elizabeth Smithová 1. května 1907 v Greenville ve Virginii a zemřela 17. června 1986 ve Raleighu ve věku 79 let. Nejvíce si ji pamatuje pro God Bless America. Její znamení zvěrokruhu je Býk.

Kate Smith je členem následujících seznamů: americké rozhlasové programy ze 40. let, americké rozhlasové programy z 50. let a americké koncerty.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Kate Smith! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



macaulay culkin a mila kunis 2013

Detaily

JménoKate
Prostřední jménoElizabeth
PříjmeníKovář
Celé jméno při narozeníKathryn Elizabeth Smith
Alternativní jménoPrvní dáma rádia, Pěvec z jihu
Stáří79 (věk úmrtí) let
Narozeniny1. května 1907
RodištěGreenville, VA
Zemřel17. června 1986
Místo smrtiRaleigh, NC
Příčina smrtiCukrovka
PohřbenHřbitov sv. Anežky, Lake Placid, okres Essex, New York, USA
Výška5 '10' (178 cm)
StavětVelký
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBýk
SexualitaRovný
Náboženstvířímský katolík
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníZpěvák
obsazeníZpěvák
Získejte slávuBůh žehnej Americe
Hudební žánrHlasitý
Roky aktivní1926–1976
Hudební stylShow Tunes, Cast Recordings, Stage & Screen, Traditional Pop
Hudební náladaVážný, letní, sebevědomý, rafinovaný / vychovaný, vzrušující, energický
NástrojZpěv
Nástroj (text)Zpěv
Nahrávací společnostRCA Victor, Savoy Records

Kathryn Elizabeth Smith (1. května 1907 - 17. června 1986), známá profesionálně jako Kate Smith a První dáma rádia, byla americká zpěvačka známá pro své ztvárnění filmu „God Bless America“ od Irvinga Berlina. Měla rozhlasovou, televizní a nahrávací kariéru trvající pět desetiletí, která dosáhla svého vrcholu ve 40. letech. Smith se stal známým jako The Songbird of the South po své trvalé popularitě během druhé světové války.

Více o Kate Smith Méně o Kate Smith

FOTOGALERIE

Kate Smith Kate Smith Kate Smith Vánoce s Kate Smith Kate Smith Kate Smith Kate Smith, Arthur Fiedler Rca Victor Kate Smith Kate Smith Kate Smith Kate Smith Kate Smith

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Laugh-In1967Hostující umělecTelevizní show
Byl jednou jeden vánoční strom1959BethTV film
Malý1952TV film
Nebezpečí1950Televizní show
Toto je armáda1943Kate SmithFilm
Amerika zpívá s Kate Smith1942Kate SmithKrátký film
Ahoj všichni!1933Kate SmithFilm
Velké vysílání1932Kate SmithFilm
Rambling 'Round Radio Row # 11932Kate Smith (uncredited)Krátký film

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.