Hlavní Chodit S Někým Katharina Boehm

Katharina Boehm

Katharina BoehmVěk 56 let zvěrokruhu Štír

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Katharina Böhm možná svobodná.

Vztahy

Pro Katharinu Böhm nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Katharina Böhm je 56letá rakouská herečka narozená 20. listopadu 1964 ve švýcarském Luganu. Její znamení zvěrokruhu je Štír

kdo je Kendall Schmidt ženatý

Katharina Böhm je členem následujících seznamů: narození v roce 1964, rakouští herci a rakouští televizní herci.

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Katharina Böhm! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoKateřina
PříjmeníBohm
Stáří56 let
Narozeniny20. listopadu 1964
RodištěLugano, Švýcarsko
Výška5 '5¾' (167 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostrakouský
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
OtecKarlheinz Bohm
MatkaBarbara Kwiatkowska-Lass

Katharina Böhm (narozená 20. listopadu 1964) je švýcarská rakouská herečka. V letech 1999 až 2002 hrála roli Livie Burlando v italském televizním seriálu Il commissario Montalbano na základě postavy Salva Montalbana z románů vytvořených Andrea Camilleri.

kdo má avan jogia ze dne
Více informací o Katharina Böhm Méně o Katharině Böhmové

FOTOGALERIE

Katharina Bohm Katharina Bohm Katharina Bohm Katharina Bohm Katharina Bohm Katharina Bohm Katharina Bohm Katharina Bohm Katharina Bohm Katharina Bohm Katharina Bohm

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Na konci lži2013Susanne ScheureggerTV film
Ruská ruleta2012Katherina WagnerTelevizní show
Každý den se počítá2012Emma SandováTV film
Mrtvá žena bez alibi2012Marion andergastTV film
Šéf2012Vera Lanz, Vera LenzTelevizní show
Vražda v nejlepší rodině2011Katrin LorenzTV film
Zahraniční domov2010Doris SchauttnerTV film
Dokud jsi spal2010Teresa BrandtTV film
Šest dní strachu2010Dr. Katja SchillingTV film
Přes tuto noc2009Karla KelmTV film
Vesnice mlčí2009Johanna DaweTV film
Do limitu2009Eva SchillerTV film
Naštěstí2008Sabine HeitmannTV film
Datum 100 milionů dolarů2007Nika BerndssenTV film
Alma vyšetřuje - Tango a smrt2007Laura ErdmannTV film
Významná záležitost2007Andrea SöderTV film
Uvidíme se ve Veroně2007Julia LichtenbergTV film
čas žít2007Rieke WaldheimTV film
Příliš krásné pro mě2007Karin WiemannTV film
Druhá polovina štěstí, The2007Lena BreuerTV film
Stolberg2006Dr. Maren RöberTelevizní show
Hodina rozhodnutí2006Karen BenderTV film
Vina a pomsta2006Corinna StaamannTV film
Vyměňte dítě za kariéru2005SarahTV film
Jaký krásný den2005Lara vykreslujeTV film
Nebezpečné pocity2003Andrea BergerTV film
Noční směna2003Paula BloomTelevizní show
Desáté léto2003Dětské hřiště ElviraFilm
Pak jsi přišel2003CorinnaTV film
Čas s tebou2002Carla MattisTV film
Přítel dřív2002DuhovkaTV film
vždy budu s tebou2002Anna MartensTV film
Nevěsta mého přítele2001Lena SternTV film
Letní sen2001Dorothea StraubTV film
Běhejte, jak můžete2001Emma BrennerováTV film
Noc andělů2000ChristineTV film
Mezi láskou a vášní2000Claudia fuchsTV film
Inspektor Montalbano1999Livia škádleníTelevizní show
Paul a Clara - láska nikdy nezmizí1999PrůhlednáTV film
Cti Strizzis, The1999Amelie GriemannTV film
Living Dead1998NoraKrátký film
Siska1998Helene Pohl, Karla ReinholdTelevizní show
Můj přítel 21998Dr. Angela MancinelliTelevizní show
Gigolo - Láska, když zavoláte1998Kim ClausenTV film
Milovaní protivníci1998Amelie GriemannTV film
Nerozlučný1997Charly HöppnerTelevizní show
Velký smích1997Katharina BoehmKrátký film
Konverzace se zvířetemdevatenáctset devadesát šestHortenseFilm
Na riziko láskydevatenáctset devadesát šestGiannaTV film
Kolem 30devatenáct devadesát pětTelevizní show
svázatdevatenáct devadesát pětHannaTV film
Vánoce a pozdějidevatenáct devadesát pětMariaTV film
Král1994Sylvia BachschusterTelevizní show
Všechno kromě vraždy!1994Evelyn StrattmannTelevizní show
Můj přítel1993Dr. Angela MancinelliTelevizní show
Wolffův trávník1992Ella BischoffTelevizní show
Magdaléna1988HelgaFilm
Dědictví Guldenburgů1987Susanne von GuldenburgTelevizní show
Čisté krve1986Ursula SchillerTV film
Tarot1986OttilieFilm
Chladná horečka1984Film
Stále existují keře lískových oříšků1983NathalieTV film
Pouzdro pro dvadevatenáct osmdesát jednaDr. Theresa HirschTelevizní show
Loď snůdevatenáct osmdesát jednaLisaTelevizní show
Vpády St. Clare1980Klara (jako Kati Böhm)TV film
Šťastná hvězda1979Kathi (jako Kathi Böhm)Film
Heidi1978PrůhlednáTelevizní show
Starý1977Anna Seebauer, Hedwig Lenhard, Ines OstermannTelevizní show
Policie volá 1101971Dr. Alma VossTelevizní show
místo činu1970Angelika BojahnTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Cariba Heine
Cariba Heine
28. května 2021 ... Zprávy Cariba Heine, drby, fotky Cariba Heine, životopis, seznam přátel Cariba Heine 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cariba Heine. Cariba Heine seznamovací historie, 2021, 2020, seznam vztahů Cariba Heine.
Kristian Nairn
Kristian Nairn
28. května 2021 ... Zprávy Kristiana Nairna, drby, fotky Kristiana Nairna, životopis, seznam přátel Kristiana Nairna 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kristiana Nairna. Kristian Nairn seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kristian Nairn.
Všech 10 starých her pro Microsoft Windows z 90. let, hodnocení
Všech 10 starých her pro Microsoft Windows z 90. let, hodnocení
Lze s jistotou říci, že většina z nás vyrostla na počítači, na kterém běží nějaká verze klasického softwaru pro domácí počítače od společnosti Microsoft, a protože jste pravděpodobně nebyli dítě ...
Nejlepší černé thrillery
Nejlepší černé thrillery
Nejlepší černé thrillery vás udrží na hraně sedadla s většinou černými herci. Ale který je nejlepší thriller? V procesu rozhodování můžete mít slovo.
Existují obří pavouci tkaních koulí a jsou děsiví
Existují obří pavouci tkaních koulí a jsou děsiví
Jako by svět už nebyl dost děsivý, přichází další znepokojující pavouk, který se přidá do seznamu fobií. Obří pavouci tkaních koulí lze najít všude ...
Nejlepší citáty filmu „Život Briana“
Nejlepší citáty filmu „Život Briana“
Pro všechny fanoušky Monty Python jsou zde nejlepší citáty z Life of Brian, seřazené podle fanoušků, jako jste vy. The Life of Brian is a Monty Python production from ...
Role bojových umění Nora Miao
Role bojových umění Nora Miao
Filmy / filmy s vystoupením herečky / herečky Nory Miao v žánru bojových umění. Vedoucí role, podpora, portréty. Abecedně, podle ...