Hlavní Chodit S Někým Katharine Isabelle

Katharine Isabelle

Katharine Isabelle SinglVěk 39 let zvěrokruhu Štír

S kým právě teď chodí?

Katharine Isabelle je aktuálně svobodná.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích s Katharine Isabelle.



O

Katharine Isabelle je 39letá kanadská herečka. Narodila se Katharine Isobel Murray 2. listopadu 1981 ve Vancouveru v Britské Kolumbii v Kanadě. Je známá pro Ginger Snaps v kariéře od roku 1989 do současnosti. Její znamení zvěrokruhu je Štír.

Katharine Isabelle byla v zápase na obrazovce s Lee Majdoubem Viz No Evil 2 (2014).

Katharine Isabelle je členem následujících seznamů: kanadští filmoví herci, kanadští dětští herci a kanadští televizní herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Katharine Isabelle! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoKatharine
PříjmeníIsabelle
Celé jméno při narozeníKatharine Isobel Murray
Alternativní jménoKatharine Isobel Murray, Katharine Isabelle, Katharine Isobel, Katie
Stáří39 let
Narozeniny2. listopadu 1981
RodištěVancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Výška5 '6½' (169 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíZelená
Barva vlasůHnědá - Světlá
Výrazná vlastnostMalé mateřské znaménko levým okem (toto bylo zvýrazněno u „Angličanova chlapce“), oválné zeleno modré oči
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostkanadský
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuGinger Snaps
Roky aktivní1988 – dosud, 1989 – dosud
Oficiální webové stránkywww.allmovie.com/artist/katharine-isabelle-p241588, www.allmovie.com/artist/katharine-isobel-p239011, www.rottentomatoes.com/celebrity/katherine_isabelle/, www.rottentomatoes.com/celebrity/katharine_isobel
OtecGraeme Murray (produkční designér pro Akty X mimo jiné úspěchy), Graeme Murray
MatkaGail Murray (spisovatelka a producentka z Vancouveru), Gail Murray
BratrJoshua Murray (dětský herec a současný novinář (napsal pro Kuřecí polévku pro sérii Soul)), Joshua Murray
PříteliEmily Perkins, Brendan Fraser (spolupracuje s ní v Turning Paige a dalších projektech)
Domácí mazlíčciZázvor a další koně (Kůň - Katie ji nakonec prodal příteli, ale stále chová mnoho dalších koní)

Katharine Isobel Murray (narozená 2. listopadu 1981), známá profesionálně jako Katharine Isabelle, je kanadská herečka. Ona byla popisována jako křičet královna kvůli jejím rolím v různých hororových filmech. Svou hereckou kariéru zahájila v roce 1989 a hrála portrétovou roli v televizním seriálu MacGyver. Proslavila se rolí Ginger Fitzgerald ve filmech Ginger Snaps, Ginger Snaps 2: Unleashed a Ginger Snaps Back: The Beginning.

Více o Katharine Isabelle Méně o Katharine Isabelle

FOTOGALERIE

Katharine Isabelle - „Objednávka“ Photocall na Comic Con San Diego 2019 Katharine Isabelle - „Objednávka“ Photocall na Comic Con San Diego 2019 Katharine Isabelle - „Objednávka“ Photocall na Comic Con San Diego 2019 Katharine Isabelle - „Objednávka“ Photocall na Comic Con San Diego 2019 Katharine Isabelle - „Objednávka“ Photocall na Comic Con San Diego 2019 Katharine Isabelle - „Objednávka“ Photocall na Comic Con San Diego 2019 Katharine Isabelle - „Objednávka“ Photocall na Comic Con San Diego 2019 Katharine Isabelle - „Objednávka“ Photocall na Comic Con San Diego 2019 Katharine Isabelle - „Objednávka“ Photocall na Comic Con San Diego 2019 Katharine Isabelle - „Objednávka“ Photocall na Comic Con San Diego 2019 Katharine Isabelle - „Objednávka“ Photocall na Comic Con San Diego 2019 Katharine Isabelle - „Objednávka“ Photocall na Comic Con San Diego 2019

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Sériový vrah na Long Islandu: Hon na matku za spravedlností2021ShannanTV film
Objednávka2019Vera StoneTelevizní show
Kde zmizíme2019LubovFilm
Špatné časy v El Royale2018Teta Ruth PughFilm
Povozník2018Willow HarlowTelevizní show
Malý pes2018Ginny RossTelevizní show
Uspořádání2017Doufám, naděje DeclaneTelevizní show
Tajný anděl2017Robin BladenTV film
A.R.C.H.I.E.2016BrookeFilm
Odpočítávání2016Julia BakerFilm
Iterace 12016AnnaKrátký film
882015.GwenFilm
Jak naplánovat orgii v malém městě2015.Alice SolomonFilm
Dívka na fotografiích2015.JanetFilm
Palisandr2015.Naomi BauerTelevizní show
Hlavní2014AndreaFilm
Viz No Evil 22014TamaraFilm
13 Děsivý2013MeganFilm
Předvečer zkázy2013Drž hubuTelevizní show
Hannibal2013Margot VergerTelevizní show
Cinemanovels2013CharlotteFilm
důvod2013LeanneTelevizní show
Lawrence & Holloman2013ZooeyFilm
Duchová hra2013Kate FoxKrátký film
Oběti2013LindsayFilm
Trápení2013Sarah MorganFilm
Cedar Cove2013Cecilia RendallTelevizní show
Americká Mary2012Mary MasonFilm
Náhodné skutky romantiky2012NabídkaFilm
Film venku2012DanielleFilm
Upír2011LazuritFilm
Být člověkem2011Suzanna WaiteTelevizní show
Konec hry2011PoškozeníTelevizní show
Výhody zdraví2011JenniferTelevizní show
Dobrou noc pro spravedlnost2011Lucy TruffautTelevizní show
Frankie a Alice2010stranaFilm
Rookie Blue2010Detektiv Frankie AndersonTelevizní show
Hříchy matky2010BřečťanTV film
Kouřová clona2010ManželkaTV film
Asistenti2009Paulette ReubinováTelevizní show
Dobrá manželka2009Cindy LewisTelevizní show
Nepřátelský člověk2009Cherise SmithsonianTV film
Killer Hair2009CheriseTV film
Za Sherwoodským lesem2009ulehčitTV film
Řádění2009Kosmetický štáb # 2Film
Seznam oblíbených lidí2009Denise MoynahanKrátký film
Zlobr2008JessicaTV film
Angličanův chlapec2008Norma CarlyleTelevizní show
Bod vzplanutí2008Madeleine 'Maddie' SullivanTelevizní show
Svatyně2008SophieTelevizní show
Zásilková nevěsta2008JenTV film
Srdce2007Mindy FanshawTelevizní show
Všechno je zelené2006VřesFilm
Osm dní života2006Lucinda KlunnTV film
Zasnoubený zabít2006Maddy LordTV film
Prudký požár2006JantarTV film
Psych2006Priscilla Morgenstern, SigridTelevizní show
Shledání2005CourtneyTelevizní show
Nadpřirozený2005Ava WilsonTelevizní show
Young Blades2005Celeste Le RueTelevizní show
Ginger Snaps Back: The Beginning2004ZrzavýFilm
Ginger Snaps: Unleashed2004ZrzavýFilm
Ukaž mi2004JennaFilm
Strašidelný dům2004MonaFilm
Earthsea2004ŘebříčekTelevizní show
Poslední kasino2004ElyseTV film
Život2004Amber ReillyTV film
Slovo L2004Marci SalvatoreTelevizní show
Padající andělé2003Lou FieldFilm
Freddy vs. Jason2003GibbFilm
Na rohu2003Stacey LeeFilm
Nespavost2002Zeptal se FranckeFilm
Carrie2002Tina BlakeTV film
Na východ2002RebaTV film
The Secret Life of Zoey2002KaylaTV film
John Doe2002Shayne PickfordTelevizní show
Pohřbít olovo2002BuřňákTelevizní show
Kosti2001TetaFilm
Josie a kočičky2001Smějící se dívkaFilm
Soustružení Paige2001Paige FlemingFilm
Noční vidění2001Vicki (segment „Rest Stop“)Televizní show
Smallville2001Sara ConroyTelevizní show
Chris Isaak Show2001MelissaTelevizní show
Výstřel do obličeje2001ErinFilm
Ginger Snaps2000ZrzavýFilm
Den sněhu2000MarlaFilm
Strach mysli2000Josie HoganTelevizní show
Nesmrtelný2000BýkTelevizní show
Zneklidnujici chovani1998Lindsay ClarkováFilm
Voyage of Terror1998Aly TauberTV film
Da Vinciho dotaz1998Audrey, Madeline MarquettiTelevizní show
První vlna1998Denise, ElizabethTelevizní show
Mentoři1998Anne SullivanTelevizní show
Síť1998MalikaTelevizní show
Oženil se s cizincem1997Lacey Potter (jako Katharine Isobel)TV film
Hvězdná brána SG-11997ValencieTelevizní show
Los slanýdevatenáctset devadesát šestJosephine 'Jo' Parnell (jako Katharine Isobel)Film
Vězeň Zendy, Inc.devatenáctset devadesát šestFiona (jako Katherine Isobel)TV film
Titánskýdevatenáctset devadesát šestOphelia JackTelevizní show
Děti prachudevatenáct devadesát pětMladá RachelTelevizní show
Husí kůžedevatenáct devadesát pětKat MertonTelevizní show
Vnější mezedevatenáct devadesát pětTammy SinclairTelevizní show
Lonesome Dove: The Series1994Francis MaitlandTelevizní show
Madison1993Allysia Long, Allyssia LongTelevizní show
Akta X1993Lisa BaiocchiTelevizní show
Rytíř se pohybuje1992Erica Sanderson (jako Katherine Isobel)Film
Ano, Virginie, je tu Santa Claus1991Virginia O'Hanlon (jako Katherine Isobel)TV film
Hořící mosty1990Emily Morgan (jako Katie Murray)TV film
Studená fronta1989Katie McKenzie (jako Katie Murray)Film
Bratranci1989Chloe - dcera Toma a Marie (jako Katie Murray)Film
Nejbližší příbuzní1989Oslavenkyně Carrie (jako Katie Murray)Film
Poslední zima1989Winnie Jamison (jako Kate Murray)Film
Neon Rider1989Maxine 'Max' ForrestTelevizní show
Poslední vlak domů1989Sarah Bradshaw (jako Katie Murray)TV film
MacGyver1985fialovýTelevizní show
Ray Bradbury Theatre1985NorekTelevizní show
Zelené mořeSimoneFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Lee Majdoub
    • Viz No Evil 2
      2014
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.