Hlavní Vztahy Katherine McNamara

Katherine McNamara

Katherine McNamara SinglPořadí 585 43Věk 25 let zvěrokruhu Štír Vztahy celkem 2

S kým právě teď chodí?

Katherine McNamara je aktuálně svobodná.






Vztahy

Katherine McNamara byla ve vztazích s Pierson Fode(2016)a Joel Courtney(2011).



O

Katherine McNamara je 25letá americká herečka. Narodila se Katherine Grace McNamara 21. listopadu 1995 v Kansas City, Missouri, USA. Je známá pro Silvestra, Dívka vs. netvor, Maze Runner, Lovci stínů, Šipky. Její znamení zvěrokruhu je Štír.






Katherine McNamara je členem následujících seznamů: narození v roce 1995, absolventi Drexel University a People from Kansas City, Missouri.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Katherine McNamara! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Oliver Phelps a Katy Humpage

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někýmdva10 let, 4 měsíce5 let, 2 měsíce-
Celkovýdva10 let, 4 měsíce5 let, 2 měsíce-

Detaily

JménoKateřina
Prostřední jménoMilost
PříjmeníMcNamara
Celé jméno při narozeníKatherine Grace McNamara
Alternativní jménoKat McNamara, Kat, Katie Mac, Katherine Grace McNamara, Katherine McNamara
Stáří25 let
Narozeniny21. listopadu 1995
RodištěKansas City, Missouri, USA
Výška5 '4½' (164 cm)
Hmotnost115 liber (52 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíZelená
Barva vlasůObarvená blondýnka
Výrazná vlastnostzrzavé vlasy
Znamení zvěrokruhuŠtír
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaKeystone High, HS Diploma, PA, 2010 s vyznamenáním (věk 14)
UniverzitaUniversity of North Carolina - Chapel Hill Kenan-Flagler School of Business, MBA - Investment Management, Chapel Hill, NC, (2013) (age 17), Drexel University, BS in Business / Fiance, Philadelphia, PA, 2013 Absolvent Summa Cum Laude (2013), University of Missouri - Kansas City, Musical Theatre, Kansas City, MO, (2010), Johns Hopkins University, Baltimore, MD
Text povoláníHerečka, zpěvačka, modelka, skladatelka, hlasová umělkyně
obsazeníHerečka
Získejte slávuSilvestr, Dívka vs. netvor, Běžec bludiště, Lovci stínů, Šipka
Roky aktivní2007 – současnost
Talent Agency (např. Modeling)United Talent Agency (LA), CESD Talent Agency (LA)
Schválení značkySun Trust Commercial, Belfonte Yogurt Commercial
Poprsí (palce)35
Velikost šálkuC
Pas (palce)25
Boky (palce)33
Velikost oblečení6
Velikost boty5.5
Oficiální webové stránkywww.katmcnamara.com/html/home.html, www.behindthevoiceactors.com/Katherine-McNamara/, twitter.com/Kat_McNamara, www.instagram.com/kat.mcnamara/?hl=cs, www.facebook.com/ OficiálníKatherineMcNamara, kat-mcnamara.com/, shadowhunters.wikia.com/wiki/Katherine_McNamara
OtecEvan McNamara
MatkaUrsula McNamara
Rodinný příslušníkNickole (babička)
PříteliGregg Sulkin, Olivia Holt, Bianca A. Santos, Shane Harper, Cameron Moulène, Ryan Rottman, Dylan O'Brien, Dominic Sherwood, Alberto Rosende, Emeraude Toubia, Matthew Daddario, Harry Shum Jr., Isaiah Mustafa
Oblíbení lidéWilliam Shakespeare (autor), Cassandra Clare (autor), Tom Stoppard (dramatik), David O. Russell (filmový režisér)
Oblíbené filmyPrincezna nevěsta
Oblíbené televizní pořadyPretty Little Liars, Game of Thrones, The Walking Dead, Nereálné
Oblíbené kapelyMaroon 5
Oblíbené knihyNástroje smrtelníků
Oblíbená jídlaGiordanova pizza v Chicagu, zmrzlina Cookie Dough
Oblíbené barvyModrý

Katherine Grace McNamara (narozena 22. listopadu 1995) je americká herečka. Ona je známá pro její hlavní roli jako Clary Fray na 2016-2019 Freeform fantasy série Shadowhunters. V roce 2018 se McNamara připojil k obsazení Arrow již sedmé sezóny a hrál Mia Smoak, dceru Olivera Queen a Felicity Smoaka.



Více o Katherine McNamarové Méně o Katherine McNamarové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaPierson FodeVztah R Prosince 2016Prosince 2016-
1Joel CourtneyVztah20112011-
Pierson Fode #dvaPověst

Pierson Fode

2016

Říká se, že Pierson Fode chodí s Katherinem ...[zobrazit pár] Joel Courtney #1

Joel Courtney

2011

Joel Courtney a Katherine McNamara byli v ...[zobrazit pár] #dva

Pierson Fode

2016 (fáma)

Říká se, že Pierson Fode se v prosinci 2016 spojil s Katherine McNamarou.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Výška91%Stáří72%'> Kompatibilita 66% zobrazit vztah #1

Joel Courtney

2011

Joel Courtney a Katherine McNamara měli vztah od roku 2011 do roku 2011.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 68% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Katherine McNamara25 ŠtírHerečka
americký
Pierson Fode30 ŠtírHerec
americký
Joel Courtney25 VodnářHerec
americký

FOTOGALERIE

Katherine McNamara - Caliwater Escape at the Mojave Moon Ranch in Joshua Tree Katherine McNamara - Caliwater Escape at the Mojave Moon Ranch in Joshua Tree Katherine McNamara - Caliwater Escape at the Mojave Moon Ranch in Joshua Tree The E! People's Choice Awards - Katherine McNamara - ženská televizní hvězda roku 2018 The E! Ceny People's Choice Awards - Katherine McNamara Stánek - Katherine McNamara Stánek - Katherine McNamara Stánek - Katherine McNamara Stánek - Katherine McNamara Katherine McNamara - sociální fotografie Katherine McNamara - sociální fotografie Katherine McNamara - sociální fotografie

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Důvěra2021AmyFilm
Nalezení2021Taylor RisdaleFilm
Stojan2020Julie LawryTelevizní show
Jednat pro věc2020Lydia BennetTelevizní show
Den za dnem2020ZoeTelevizní show
Kappa Kappa Die2020ChariseFilm
Asimilovat2019HannahFilm
Batwoman2019Mia SmoakTelevizní show
Maze Runner: The Death Cure2018SonyaFilm
Spolu šťastní2018SáraTelevizní show
The Adventures of Bunny Bravo2018KočkaFilm
Charlotte2017Mary (část „Vypadni z mé verandy“)Film
Malí divoši2016TiffanyFilm
Netaktnost2016Lizzy SimonTV film
Je to zbraň v kapse?2016Sandy KeelyFilm
Přírodní výběr2016Paige ThomasFilm
Lovci stínů2016Clary FrayTelevizní show
Nějaký návrat domů2015.Rosa ContiFilm
Super holka2015.Zelená šipka, Mia SmoakTelevizní show
Maze Runner: The Scorch Trials2015.SonyaFilm
R.L. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls2015.LilithTV film
Bruska2015.ZrzavýTelevizní show
Beyond the Shadows: The Making of Shadowhunters2015.Clary FrayTelevizní show
Tom Sawyer & Huckleberry Finn2014Becky ThatcherováFilm
Šťastná země2014Harper MunroeTelevizní show
Blesk2014Mia SmoakTelevizní show
Manželka noční můra2014JackieTV film
Soutěž2013Sarah O'MalleyFilm
The Fosters2013KatTelevizní show
The Thundermans2013Tara CampbellTelevizní show
Generální chirurg2013Lily ShermanTV film
Dotek2012Evie WoodsováTelevizní show
Madison High2012Cherri O'KeefeTV film
Šipka2012Zelená šipka, Maya, Mia SmoakTelevizní show
Poslední unce odvahy2012CarolerFilm
Dívka vs. Netvor2012Myra SantelliTV film
Povrchní2012DuhovkaTelevizní show
Poslední vůle2011Svatební hostFilm
Sam Steele a křišťálový kalich2011Emma MarshFilm
Nový Rok2011Lily Bowman (segment „Matka a dcera“)Film
Workoholici2011HaleyTelevizní show
Kickin 'It2011ClaireTelevizní show
Nezapomenutelný2011Mladá Carrie WellsováTelevizní show
Jessie2011Bryn BreitbartTelevizní show
Transformers: Rescue Bots2011Priscilla PynchTelevizní show
R.L. Stine's The Haunting Hour2010JodannaTelevizní show
Vypadni z mé verandy2010MaryKrátký film
Jaderný standard2010PennyKrátký film
Drop Dead Diva2009Ann LoganTelevizní show
Veselí2009Bunhead # 1Televizní show
Sam Steele a Junior Detective Agency2009Emma MarshFilm
Všechny cesty vedou domů2008Fair Goer (neoficiálně)Film
Dohazovačka Mary2008Mary CarverováFilm
Nevěsta a ženich2007Svatební hostKrátký film
30 Rock2006MeaganTelevizní show
CSI: Crime Scene Investigation2000Angela Ward, mandarinkaTelevizní show
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999JasmínTelevizní show
BlázenTerryFilm
Městská legendaFilm
Hororový film bez názvu (UHM)ChrissyFilm
Zobrazit více Ukaž méně





Zajímavé Články

Redakce Choice

Sarah Sutherland
Sarah Sutherland
28. května 2021 ... zprávy Sarah Sutherlandové, drby, fotky Sarah Sutherlandové, životopis, seznam přátel Sarah Sutherlandové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sarah Sutherlandové. Sarah Sutherland seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sarah Sutherland.
Conor Maynard
Conor Maynard
28. května 2021 ... Zprávy Conora Maynarda, drby, fotografie Conora Maynarda, životopis, seznam přítelkyň Conora Maynarda 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Conora Maynarda. Conor Maynard seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Conora Maynarda.
Virgil van Dijk a Rike Nooitgedagt
Virgil van Dijk a Rike Nooitgedagt
28. května 2021 ... Virgil van Dijk a Rike Nooitgedagt fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
30 obrázků mladé Reese Witherspoon
30 obrázků mladé Reese Witherspoon
Tato galerie obsahuje krásnou mladou Reese Witherspoonovou, včetně jejích fotografií, když byla ještě dítě, a jejích dospívání a počátku 20. let ...
Junjie Qin
Junjie Qin
28. května 2021 ... Zprávy Junjie Qin, drby, fotky Junjie Qin, životopis, seznam přítelkyň Junjie Qin 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Junjie Qin. Seznamka Junjie Qin, 2021, 2020, seznam vztahů Junjie Qin.
Ida Kitaeva a Stan Laurel
Ida Kitaeva a Stan Laurel
28. května 2021 ... Ida Kitaeva a Stan Laurel fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Všechny šílené a děsivé scény v „Beetlejuice“, kterým nebylo rozumět jako dítěti
Všechny šílené a děsivé scény v „Beetlejuice“, kterým nebylo rozumět jako dítěti
Beetlejuice je jedním z těch vzácných filmů, které milují děti i dospělí. Ale existují scény z Beetlejuice, které jste možná nikdy nepoznali ...