Hlavní Chodit S Někým Kavan Smith

Kavan Smith

Kavan SmithVěk 51 let zvěrokruhu Býk

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Kavan Smith možná svobodný.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích pro Kavana Smitha.



O

Kavan Smith je 51letý kanadský herec. Kavan Joel Smith se narodil 6. května 1970 v Edmontonu v Albertě v Kanadě a je známý hvězdnou bránou Atlantis. Jeho znamení zvěrokruhu je Býk.

Kavan Smith byl ve 2 zápasech na obrazovce, včetně Danice McKellar Svatební zvony (2016)a Shannen Doherty Pěstování velkého (2010).

kdo je Rose Leslie chodit s někým

Kavan Smith je členem následujících seznamů: narození v roce 1970, kanadští televizní herci a kanadští hlasoví herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Kavan Smith! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoKavan
PříjmeníKovář
Celé jméno při narozeníKavan Joel Smith
Stáří51 let
Narozeniny6. května 1970
RodištěEdmonton, Alberta, Kanada
Výška5 '9' (175 cm)
StavětAtletický
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBýk
Etnický původBílý
Státní příslušnostkanadský
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuHvězdná brána Atlantis
Roky aktivní1993 – dosud

Kavan Joel Smith (narozen 6. května 1970) je kanadský herec známý pro hraní majora Evana Lorna ve Stargate Atlantis a Stargate SG-1, jako agenta Jed Garrity ve filmu 4400 a jako Leland Coulter ve filmu When Calls the Heart.

Více o Kavanovi Smithovi Méně o Kavanovi Smithovi

FOTOGALERIE

Kavan Smith Kavan Smith Kavan Smith Kavan Smith Kavan Smith Kavan Smith Kavan Smith Kavan Smith Kavan Smith Kavan Smith Kavan Smith Kavan Smith

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Když naděje volá2019Leland 'Lee' CoulterTelevizní show
Láska v nabídce2019PřadenoTV film
Dokonalá nevěsta2018Nick DysonTelevizní show
Holistická detektivní agentura Dirka Gentlyho2016NathaneTelevizní show
Svatební zvony2016Nick TurnerTV film
Neodolatelná borůvková farma2016Hayden CroftTV film
Ahoj, to jsem já2015.JamesTV film
Když volá srdce2014Leland CoulterTelevizní show
Dětský tábor2014ScottTV film
Paní2013EllisTelevizní show
Darebák2013Tom TravisTelevizní show
důvod2013Keith CarsonTelevizní show
Skoro člověk2013A.D.A. OrtegaTelevizní show
Tajemství prodeje garáží2013Alan Bernard, Derrick BrooksTelevizní show
Poměrně legální2011JesseTelevizní show
Železný Golem2011JakuTV film
The Killing Game2011OznačitTV film
Lidský cíl2010NathaneTelevizní show
Pěstování velkého2010Seth CullenTV film
Rozbitý2010Gordon BannerTelevizní show
Červená: Lovec vlkodlaků2010Nathan KesslerTV film
Kult2010SimoneTV film
Nightmare at the End of the Hall2008BrettTV film
Svatyně2008Det. Joe Cavanaugh, detektiv Joe KavanaughTelevizní show
Stráž2008JoeTelevizní show
Svatyně2007Detektiv Joe KavanaughTelevizní show
Časový tunel2006FlynnTV film
Čepel: Série2006AlexiTelevizní show
Heuréka2006Zástupce Andy, zástupce Andy 2.0Televizní show
Godiva2005ZachTelevizní show
Zabijácký instinkt2005Jonas MentzelTelevizní show
Shledání2005Dr. David KingTelevizní show
Nadpřirozený2005Cuthbert Sinclair, oběť Gym ClubTelevizní show
Slečno Texas2005Kovboj EricTV film
Eviny Vánoce2004Neil Barlow (jako Kazan Smith)TV film
Battlestar Galactica2004Poručík Richard 'Buster' BaierTelevizní show
Hvězdná brána: Atlantis2004Maj. Evan Lorne, major Evan LorneTelevizní show
44002004Jed GarrityTelevizní show
Date with Darkness: The Trial and Capture of Andrew Luster2003Anthony WoldTV film
Tru Calling2003Mark EvansTelevizní show
Stark Raving Mad2002Michael FrakesFilm
Na východ2002Stephen DuganTV film
Život s mrtvými2002MattTV film
Jeremiáš2002VincentTelevizní show
Zóna soumraku2002Matthew ForsenthTelevizní show
Viz bodový běh2001RickyFilm
Noční vidění2001Dante (segment 'Reunion')Televizní show
Smallville2001Wade MahaneyTelevizní show
Mise na Mars2000Nicholas WillisFilm
Velký zvuk2000jsouTelevizní show
Útěk z Marsu1999Sergei Andropov, Misson BiogeochemistTV film
Nebojácný1999Reese GodellTV film
Hope Island1999Peter GibsonTelevizní show
Cold Squad1998Televizní show
První vlna1998Tommy CranstonTelevizní show
Vrána: Schodiště do nebe1998Frank MoranTelevizní show
Alibi1997ÚtesTV film
Intenzita1997Jack TempletonTV film
Buffy, přemožitelka upírů1997MužTelevizní show
Gun mrtvého muže1997Pane SmithTelevizní show
Hvězdná brána SG-11997Major Evan LorneTelevizní show
Generace Xdevatenáctset devadesát šestKopíTV film
Titánskýdevatenáctset devadesát šestPátý důstojník Harold LoweTelevizní show
Strážnýdevatenáctset devadesát šestQuinneTelevizní show
Sen si přeje, aby se vaše srdce stalo: Příběh Annette Funicellodevatenáct devadesát pětMladý Dick ClarkTV film
Smíšená požehnánídevatenáct devadesát pětTommyTV film
The Other Mother: A Moment of Truth Moviedevatenáct devadesát pětChrisiTV film
Vnější mezedevatenáct devadesát pětAllan, Dominic Langton, poručík O'NeillTelevizní show
Destiny Ridge1993Clay RobertsTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Kavan Smith a Danica McKellarDanica McKellar
    • Svatební zvony
      2016
    [zobrazit shodu]
  • Shannen Doherty a Kavan SmithShannen Doherty
    • Pěstování velkého
      2010
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články