Hlavní Chodit S Někým Keith Ferguson

Keith Ferguson

Keith FergusonVěk 49 let zvěrokruhu Ryba

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Keith Ferguson možná svobodný.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Keith Ferguson! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

Keith James Ferguson (narozený 26 února 1972) je americký herec hlasu. Snad je nejlépe známý pro své role jako Bloo z Fosterova domu pro imaginární přátele, Basch fon Ronsenburg z Final Fantasy XII, Marluxia z Kingdom Hearts, Lord Hater z Wander Over Yonder, Lord Saladin z Destiny a Destiny 2 a Reaper z Overwatch. Poskytuje také řadu zvukově podobných portrétů, včetně Han Solo Harrisona Forda a Indiana Jones ve Robot Chicken a Lightning McQueen ve videohrách a šortkách Cars, který nahradil Owena Wilsona.

Více o Keithovi Fergusonovi Méně o Keithovi Fergusonovi

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Justice Society: World War II2021Dr. Fate (hlas)Film
This Duckburg Life2021Řidič obrněného vozu, Flintheart Glomgold, Pirate 2Televizní show
Animaniacs2020Dr. GrantTelevizní show
Kid Cosmic2020Alien Robot, Carl, Papa G.Televizní show
Soví dům2020Další hlasyTelevizní show
We Bare Bears: The Movie2020Další hlasy (hlas), důstojník MurphyTV film
Lego Star Wars: The Skywalker Saga2020Han Solo (hlas, říkalo se)Film
Mocní2020Ant 23, Ant 5, Ant 72Televizní show
Scooby-Doo a hádejte kdo?2019Režisér, Hyde Monster, spisovatelTelevizní show
Looney Tunes Kreslené2019Cecil Turtle, ChampTelevizní show
Obojživelníci2019Další hlasy, Judro HasselbackTelevizní show
DC Super Hero Girls: Super šortky2019Boxovací pytel klaun, pane O'Shaugnessy, PunkTelevizní show
Infinity Train2019Grace's Father, Horace, Parka Denizen 3Televizní show
DC Super Hero Girls2019Bruce Wayne, Jeremiah Danvers, RobinTelevizní show
DC Super Hero Girls: Sweet Justice2019Demo-Bot Foreman (hlas), Jeremiah DanversTV film
Victor a Valentino2019Další hlasy, TeoTelevizní show
Sgt. Skála2019Poručík Shrieve (hlas)Krátký film
Ostrov letního tábora2018Další hlasy, FM pesTelevizní show
Zelení velkého města2018Další hlasy, TuckTelevizní show
Elena z Avaloru: Trénink žezla se Zuzou2018ZuzoTelevizní show
Dewey Dew-Night!2018Flintheart GlomgoldFilm
Rapunzel's Tangled Adventure2017.Další hlasyTelevizní show
Film Emoji2017.Další hlasy (hlas)Film
Jeff a někteří mimozemšťané2017.Bezdomovec, moderátor zprávTelevizní show
DuckTales2017.Flintheart Glomgold, Johnny, RandyTelevizní show
Superduper Podzemní léto Billyho Dilleye2017.Další hlasy, stráž # 2Televizní show
Unikitty!2017.OrelTelevizní show
Upírka2017.Zpívající květinaTelevizní show
Žádná aktivita2017.Televizní show
Click, Clack, Moo: Christmas at the Farm2017.Koza, mužský zákazník (hlas)TV film
Nobunaga no yabou: Taishi2017.Film
Overwatch šortky2017.Žací strojFilm
Chuck2016Fight Announcer (hlas)Film
Norma severu2016Human Tourist (hlas)Film
Lady Dynamite2016Britský hlasatelTelevizní show
Elena z Avaloru2016Další hlasy, ZuzoTelevizní show
Hlasitý dům2016Dunk Tank Attendant, High Roller Attendant, vypravěčTelevizní show
Ranč2016DražitelTelevizní show
Voltron: Legendary Defender2016Další hlasy, King Alfor, ProrokTelevizní show
Král Julien vstát2016Král JulienTelevizní show
Overwatch: Infiltrace2016Reaper (hlas)Krátký film
Overwatch: Připomeňme2016Reaper (hlas)Krátký film
Apple a cibule2016Káva, sendvič, plechovka od limonádyTelevizní show
Přisluhovači2015.Další hlasy (hlas)Film
Naruby2015.Další hlasy (hlas)Film
Hvězda vs. síly zla2015.Další hlasy, ChetTelevizní show
Miles z Tomorrowland2015.Káva Kitumba, Nemetron, ZeebTelevizní show
F je pro rodinu2015.Další hlasy, lékaři, hasičiTelevizní show
Ztracen v Oz2015.Fling, Green Trooper Nome, ReighTelevizní show
Fresh Beat Band of Spies2015.Hráči basketbalu, fanoušek, lemur lemurTelevizní show
Nové Looney Tunes2015.Princ, Victor, ViktorTelevizní show
Nebezpečí a vejce2015.BL1P, sušenkyTelevizní show
Procházejte se tam a tam2015.Lord Hater (hlas)Film
Armored Warfare2015.Film
Lego film2014Han Solo (hlas)Film
Hungry Hungry Hippos: By Sock Puppet Sitcom Theatre2014... (hlas), Peter Melbourne, POTUS, generálKrátký film
Overwatch: Výstava2014Reaper (hlas)Krátký film
Blaze and the Monster Machines2014Poštovní přepravce 2, Pizza Man, SpeedrickTelevizní show
Holí medvědi2014Další hlasy, hlasatel, MartinezTelevizní show
Legends of Oz: Dorothy's Return2013Další hlasy (hlas)Film
Univerzita pro příšerky2013Další hlasy (hlas)Film
Sofie první2013Další hlasy, Praline, seržant FizzTelevizní show
Projděte se támhle2013Další hlasy, pokladní, Lord HaterTelevizní show
Ametyst, princezna z Gemworld2013Princ Topaz, kostraTelevizní show
Dipperův průvodce nevysvětlitelnými2013Náměstek DurlandFilm
Příběhy z Radiator Springs2013Blesk McQueenTelevizní show
Gravitace padá2012Další hlasy, zástupce Durlanda, TestosterauerTelevizní show
Randy Cunningham: Ninja 9. třídy2012GregTelevizní show
Super nejlepší přátelé navždy2012Solomon Grundy, SupermanTelevizní show
Podvodníci z Gotham City2012Film
Mluvící přátelé2012PierreTelevizní show
Larry a Lydia2011LarryKrátký film
Mstitelé: nejmocnější hrdinové Země2010Policista, generál 'Thunderbolt' RossTelevizní show
G.I. Joe: Odpadlíci2010Heavy Duty, Hershel DaltonTelevizní show
Dobrodružství2010Plukovník Candy Corn, Dr. Donut, princ GumballTelevizní show
Robot Chicken: Star Wars III2010Han Solo (hlas)TV film
Šílený2010Hlasatel, Bilbo Pytlík, Han SoloTelevizní show
Krátké filmy Pixar2009Lightning McQueen (hlas)TV film
Robot Chicken: Star Wars Episode II2008Generál Veers (hlas), Han SoloTV film
Mater's Tall Tales2008Blesk McQueenTelevizní show
Foster's Home for Imaginary Friends: Destination Imagination2008Blooregard, kapitán, Francis (hlas)TV film
Bratz Girlz Opravdu rock2008Cade (hlas)Film
Robot Chicken: Star Wars2007C-3PO (Empire On Ice), Han Solo, Imperial Probe Droid (hlas)TV film
Phineas a Ferb2007Další hlasyTelevizní show
Slacker Cats2007Televizní show
Legie super hrdinů2006Karate Kid, Nemesis KidTelevizní show
Čtyři oči!2006Syler (hlas)Televizní show
Robot kuře2005Indiana Jones, Jaqen H'Gar, Veloci-RapperTelevizní show
Fosterův domov pro imaginární přátele2004Bloo, Blooregard, Blooregard 'Bloo' Q. KazooTelevizní show
Cartoon Network City2004Bloo (hlas)Film
Smrt Batmana2003Hlasové komentáře (hlas)Krátký film
Občan Tony2003Zákazník, rapper (hlas)Televizní show
Codename: Kids Next Door2002Numbuh 1-LáskaTelevizní show
Grim Adventures of Billy & Mandy2001H20, Hip-Hop-Itmus-Prime, Thug # 1Televizní show
Harvey Birdman, advokát2000Bill Ken SebbenTelevizní show
BlooJ's Foster's Home for Imaginary Friends2000BlooTelevizní show
Rodinný typ1999Jimmy Smits, RůznéTelevizní show
Gaai tau saat saudevatenáctset devadesát šestFilm
Dong fang san xia1993Film
Projekt A 21987Daily Star Reporter # 2 (hlas)Film
Zelená vejce a šunka (TV seriál)Carney, Crony 3, News AnchorTelevizní show
Televizní show Untitled CarsBlesk McQueenFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...