Hlavní Vztahy Kelly Hu |

Kelly Hu |

Kelly Hu | SinglPořadí 1676 500Věk 53 let zvěrokruhu Vodnář Vztahy celkem 3

S kým právě teď chodí?

Kelly Hu je aktuálně svobodná.

kdo je přítel Serena Williams

Vztahy

Kelly Hu byla ve vztazích s Mitchem Allanem(2004 - 2016)Gordon Gilbertson(1999-2000)a Ahmad Ali Moussaui(1996 - 1998).



O

Kelly Hu je 53letá americká herečka. Kelly Kelly se narodila 13. února 1968 v Honolulu na Havaji v USA. Je známá filmem Cradle 2 the Grave, Marial Law. Její znamení zvěrokruhu je Vodnář.

Kelly Hu byla ve 2 zápasech na obrazovce, včetně Dwayna Johnsona Král Scorpion (2002)a Timothy Adams dovnitř Pláž při západu slunce (1997).

kdo je jantarový lancaster zasnoubený

Kelly Hu je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí herci hlasu.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Kelly Hu! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým311 let, 9 měsíců4 roky, 11 měsíců1 rok
Celkový311 let, 9 měsíců4 roky, 11 měsíců1 rok

Detaily

JménoKelly
Prostřední jménoAnn
PříjmeníHu
Celé jméno při narozeníKelly Ann Hu
Alternativní jménoKelly Hu, Kelly Ann Hu, Kelly Hu, Kelly Hu
Stáří53 let
Narozeniny13. února 1968
RodištěHonolulu, Havaj, USA
Výška5 '5' (165 cm)
Hmotnost122 liber (55 kg)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostEtnická příslušnost: smíšené rasy (především asijské)
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaRovný
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostamerický
Střední školaStřední škola Kamehameha, HI
UniverzitaPepperdine University
Text povoláníHerečka, hlasová umělkyně, hráčka pokeru, bývalá modelka Fashon, královna krásy
obsazeníHerečka
Získejte slávuCradle 2 the Grave, Marial Law
Roky aktivní1987 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Don Buchwald & Associates (LA)
Schválení značkyReklama na viagru [2015], televizní reklama: Mary Kay Cosmetics, televizní reklama: hamburgerový řetězec Jack in the Box, televizní reklama: Clothestime, televizní reklama: pivo Bud Light, televizní reklama: Ricoh Cameras, televizní reklama: Ivory Soap, televizní reklama: Krémový sýr Philadelphia, televizní reklama: Dole Pineapple, televizní reklama: výrobky na péči o vlasy Vidal Sassoon, televizní reklama: Thrifty Car Rental, televizní reklama: Clothestirr Cameras, televizní reklama (PSA): Produkce a účinkování v MTV Choose or Lose 'The Least Pravděpodobně
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuB
Pas (palce)24
Boky (palce)3. 4
Velikost oblečení6
Velikost boty7
Oficiální webové stránkywww.facebook.com/TheKellyHu/, twitter.com/KellyHu, http://kellyhu.com/, www.instagram.com/kellyhu/?hl=cs, www.rottentomatoes.com/celebrity/kelly_hu, www.allmovie .com / artist / kelly-hu-p33663, www.allmovie.com/artist/kelly-hu-p33663

Kelly Ann Hu (narozená 13. února 1968 ve zjednodušené čínštině: 胡凯丽; tradiční čínština: 胡凱麗; pchin-jin: Hú Kǎilì) je americká herečka, hlasová umělkyně, bývalá modelka a královna krásy, která byla Miss Teen USA 1985 a Miss Hawaii USA 1993. Hu hrál jako Dr. Rae Chang v americké televizní telenovele Sunset Beach a jako Michelle Chan v americkém televizním policejním dramatickém seriálu Nash Bridges. Hrála také v mnoha filmech, včetně Krále Štíra (2002) jako Cassandra, Cradle 2 the Grave (2003) jako Sona, X2 jako Yuriko Oyama / Lady Deathstrike (2003), The Tournament (2009) jako Lai Lai Zhen a White Žába (2012).

Více informací o Kelly Hu Méně o Kelly Hu

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Mitch AllanVztahDubna 2004Leden 201611 let
dvaGordon GilbertsonVztah199920001 rok
1Ahmad Ali MoussauiVztahdevatenáctset devadesát šest19982 roky
Mitch Allan #3

Mitch Allan

2004 - 2016

Mitch Allan a Kelly Hu se rozvedli v roce 2016 ...[zobrazit pár] Gordon Gilbertson #dva

Gordon Gilbertson

1999-2000

Kelly Hu a Gordon Gilbertson se rozešli ve 2 ...[zobrazit pár] #1

Ahmad Ali Moussaui

1996 - 1998

Kelly Hu a Ahmad Ali Moussaui jsou odděleni ...[zobrazit pár] #3

Mitch Allan

2004 - 2016

Mitch Allan a Kelly Hu se datují od roku 2010 do ledna 2016.



Vztah 11 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Stáří33%'> Kompatibilita 33% zobrazit vztah #dva

Gordon Gilbertson

1999-2000

Kelly Hu a Gordon Gilbertson pocházejí z let 1999 až 2000.

kdo je Kristen wiig seznamka
Vztah 1 rok zobrazit vztah #1

Ahmad Ali Moussaui

1996 - 1998

Kelly Hu a Ahmad Ali Moussaui se datují od roku 1996 do roku 1998.

Vztah 2 roky zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Kelly Hu |53 VodnářHerečka
americký
Mitch Allan49 BýkZpěvák
americký
Gordon Gilbertson- Výrobce
americký
Ahmad Ali Moussaui- Obchodní

FOTOGALERIE

Kelly Hu - nezapomenutelné slavnosti 2019 v Beverly Hills Kelly Hu - nezapomenutelné slavnosti 2019 v Beverly Hills Kelly Hu - nezapomenutelné slavnosti 2019 v Beverly Hills Kelly Hu - nezapomenutelné slavnosti 2019 v Beverly Hills Kelly Hu - nezapomenutelné slavnosti 2019 v Beverly Hills Kelly Hu - nezapomenutelné slavnosti 2019 v Beverly Hills Kelly Hu - nezapomenutelná slavnost 2018 v Los Angeles Kelly Hu - nezapomenutelná slavnost 2018 v Los Angeles Kelly Hu - nezapomenutelná slavnost 2018 v Los Angeles Kelly Hu - nezapomenutelná slavnost 2018 v Los Angeles Kelly Hu - nezapomenutelná slavnost 2018 v Los Angeles Kelly Hu - nezapomenutelná slavnost 2018 v Los Angeles

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Hledání 'Ohana2021LeilaniFilm
Batman: Duše draka2021Lady Shiva (hlas)Film
Film Phineas a Ferb: Candace proti vesmíru2020Stacy (hlas)Film
Nejlepší z L.A.2019Angela TurnerováTelevizní show
Vraťte se do Číny2019Května LiFilm
Malovaná krása2019CarloFilm
F.R.E.D.I.2018Dr. Andi PalmerFilm
Dietland2018Otevřete AustenTelevizní show
Lucy in the Sky2018Dr. SusanKrátký film
Vánoční říše divů2018JulieTV film
Stretch Armstrong & Flex Fighters2017Miya Kimanyan, paní Parková, Nathan's MomTelevizní show
Rapunzel's Tangled Adventure2017AdiraTelevizní show
Maximální dopad2017Katie DesmondováFilm
Orville2017Admirál OzawaTelevizní show
Mezera roku2017VanessaTelevizní show
Dívčí režim 4: Suta sutairisuto2017Film
Údolí smrti2015.Zelená uliceFilm
Keplerův sen2015.IreneFilm
1002014Callie 'Cece' CartwigTelevizní show
Držení na střední škole2014Denise BradyTV film
Beyond the Game2014čístFilm
NCIS: New Orleans2014Doktorka Anna YoonováTelevizní show
Haumana2013RoztomilýFilm
Umírají Dawn2013Polly BemisKrátký film
Být Mary Jane2013AlanaTelevizní show
Želvy Ninja2012KaraiTelevizní show
Bílá žába2012Teta MayFilm
Šipka2012Čína bíláTelevizní show
Co ženy chtějí2011Dívka v Lotto reklaměFilm
Téměř perfektní2011Vanessa LeeFilm
Poměrně legální2011LýdieTelevizní show
Breakout Kings2011Kendra ParkTelevizní show
Film Phineas a Ferb: Přes druhou dimenzi2011Stacy Hirano (hlas)TV film
Mannův svět2011OnaTV film
Mladá spravedlnost2010Cheshire, Jade Nguyen, Paula CrockTelevizní show
Hawaii Five-02010Laura HillsTelevizní show
Turnaj2009Lai Lai ZhenFilm
Sklad 132009Abigail ChowTelevizní show
hrad2009Scarlet JonesTelevizní show
Upíří deníky2009Pearl ZhuTelevizní show
NCIS: Los Angeles2009Lee Wuan KaiTelevizní show
Lukostřelec2009KrálovnaTelevizní show
Statek2008LilithFilm
Dýka2008Detektiv HanoverFilm
V dohledu2008Ahn LiTelevizní show
Velkolepý Spider-Man2008Sha Shan Nguyen, TitaniaTelevizní show
Dim Sum Funeral2008CindyFilm
Shanghai Kiss2007Micki Yang |Film
Vzduch, který dýchám2007JiyoungFilm
Afro samuraj2007OkikuTelevizní show
Oblast 572007Dr. Annabelle FermiTV film
Armádní manželky2007Jordana DavisTelevizní show
V případě nouze2007Kelly LeeTelevizní show
Phineas a Ferb2007Sova, Stacy, Stacy HiranoTelevizní show
Američan2006Brenda NishitaniFilm
Ďáblův doupě2006CaitlinFilm
Zkáza2006VeruFilm
Kniha Daniel2006Kristine HoTelevizní show
Underclassman2005Lisa BrooksFilm
Temné stíny2005Dr. Julia HoffmanTV film
Mayday2005Sharon CrandallTV film
Numb3rs2005Alice ChenTelevizní show
Robot kuře2005Dívka, právník, olivový oylTelevizní show
The Librarian: Quest for the Spear2004LanaTV film
CSI: NY2004Detektiv Kaile MakaTelevizní show
Cradle 2 the Grave2003Do konceFilm
X-Men 22003Lady Deathstrike, Yuriko OyamaFilm
Las Vegas2003Natalie KoTelevizní show
NCIS2003Lee Wuan KaiTelevizní show
Matice ohrožení2003Agentka Mia ChenTelevizní show
Král Scorpion2002ČarodějkaFilm
Boomtown2002Rachel DurrelTelevizní show
CSI: Crime Scene Investigation2000Angie SalingerTelevizní show
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Kelly SunTelevizní show
Stanné právo1998Chen Pei PeiTelevizní show
Funk ve Fakinu1997Kwee-MeFilm
Pláž při západu slunce1997Rae ChangTelevizní show
Ve složeném stavudevatenáctset devadesát šestEns. Yukiko FujisakiTV film
Malcolm a Eddiedevatenáctset devadesát šestVendulaTelevizní show
Pan a paní Smithovidevatenáctset devadesát šestPaní JonesováTelevizní show
Nashovy mostydevatenáctset devadesát šestInsp. Michelle ChanTelevizní show
Pacific Bluedevatenáctset devadesát šestWendy TrangTelevizní show
Strážnýdevatenáctset devadesát šestChristine HongTelevizní show
Žádná cesta zpětdevatenáct devadesát pětSeiko KobayashiFilm
Podivné dnydevatenáct devadesát pětKotevní ženaFilm
Možná tentokrátdevatenáct devadesát pětJenniferTelevizní show
Vraždadevatenáct devadesát pětNatalie Cheng - Richardova sekretářkaTelevizní show
LAXNÍ. 21941994TV film
Burkeův zákon1994SvítáníTelevizní show
Jeden West Waikiki1994Dr. MidoriTelevizní show
Surfujte ninjy1993Ro-květenFilm
Melrose Place1992AndreaTelevizní show
Havran1992KůžeTelevizní show
Odpadlík1992Kathy MaruyamaTelevizní show
Harley Davidson a muž Marlboro1991SuzieFilm
Dveře1991Dorothy (jako Kelly Ann Hu)Film
Pátek 13. části VIII: Jason bere Manhattan1989Eva WatanabeFilm
21 Jump Street1987Kim Van LuyTelevizní show
Odvážný a nádherný1987TrishTelevizní show
Tour of Duty1987Vietnamský DJTelevizní show
Potíže růstu1985MeliaTelevizní show
CBS Schoolbreak Special1984EmilyTelevizní show
Noční dvůr1984CystaTelevizní show
Bez názvu Jessica Gao / ABC ProjectFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Dwayne Johnson a Kelly HuDwayne Johnson
    • Král Scorpion
      2002
    [zobrazit shodu]
  • Timothy Adams
    • Pláž při západu slunce
      1997
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Veselé Vánoce, seznam herců Drake a Josh, seřazený podle abecedy s fotografiemi, jsou-li k dispozici. Tento seznam herců Veselé Vánoce, Drake a Josh zahrnuje ...
Madonna a Timor Steffens
Madonna a Timor Steffens
28. května 2021 ... Madonna a Timor Steffensové, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Už jste někdy přemýšleli o tom, kolik písní bylo napsáno se zdí v názvu? Tento seznam uvádí nejlepší skladby se jménem Wall bez ohledu na jejich ...
První Carnera
První Carnera
28. května 2021 ... Zprávy Primo Carnera, drby, fotky Primo Carnera, životopis, seznam přítelkyň Primo Carnera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Primo Carnera. Seznamovací historie Primo Carnera, 2021, 2020, seznam vztahů Primo Carnera.
Hélène de Saint-Père
Hélène de Saint-Père
28. května 2021 ... Zprávy Hélène de Saint-Père, drby, fotografie Hélène de Saint-Père, životopis, seznam přátel Hélène de Saint-Père 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Hélène de Saint-Père. Seznamovací historie Hélène de Saint-Père, 2021, 2020, seznam vztahů Hélène de Saint-Père.
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
28. května 2021 ... Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Juliet Casablancas
Juliet Casablancas
28. května 2021 ... zprávy Juliet Casablancas, drby, fotky Juliet Casablancas, životopis, seznam přátel Juliet Casablancas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Julie Casablancasové. Juliet Casablancas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Juliet Casablancas.