Hlavní Vztahy Kendra Lust

Kendra Lust

Kendra Lust SinglVěk 42 let zvěrokruhu Panna Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Kendra Lust je aktuálně svobodná.

jamie smith jackson a michael ontkean

Vztahy

Kendra Lust byla ve vztahu s Johnem Cena.



O

Kendra Lust je 42letá americká pornohvězda. Narodila se Michele Anne Mason 18. září 1978 v Madison Heights, Michigan, USA. Je známá pro Lust Army Productions. Její znamení zvěrokruhu je Panna.

Kendra Lust je členem následujících seznamů: narození v roce 1978, americké zdravotní sestry a americké erotické tanečnice.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Kendra Lust! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



kdo je přítelkyně ryana higy

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým1---
Celkový1--

Detaily

JménoKendro
PříjmeníChtíč
Celé jméno při narozeníMichele Anne Mason
Alternativní jménoMichelle, Michele Anne Mason, Kendra Lust
Stáří42 let
Narozeniny18. září 1978
RodištěMadison Heights, Michigan, USA
Výška163 cm
Hmotnost118 liber (54 kg)
StavětSmyslný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuPanna
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníPornografická herečka a režisérka
obsazeníPornohvězda
Získejte slávuLust Army Productions
Roky aktivní2012 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Society Fifteen (LA)
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuDD
Pas (palce)26
Boky (palce)35
Oficiální webové stránkyhttp://kendralust.com, twitter.com/kendralust?lang=cs, www.adultfilmdatabase.com/actor/kendra-lust-63869/

Michele Anne Mason, známá profesionálně jako Kendra Lust, je americká pornografická herečka a režisérka. Začala jako modelka webové kamery a do průmyslu dospělých vstoupila počátkem roku 2012. Lust dvakrát vyhrál cenu XBIZ pro MILF Performer roku. V roce 2013 fanoušci hlasovali na Twitteru, aby jí dali titul „nejžhavější MILF“ slečny BangBros.

Více o Kendra Lust Méně o Kendra Lust

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1John CenaNeznámý R -
John Cena #1Pověst

John Cena

Kendra Lust a John Cena jsou odděleni ...[zobrazit pár] #1

John Cena

(Pověst)

Kendra Lust se říká, že se spojil s Johnem Cena.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh40%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 73% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Kendra Lust42 PannaPornohvězda
americký
John Cena44 BýkZápas
americký

FOTOGALERIE

Název: Booty Lust 3 People: Kendra Lust, Luna Star, Mandy Muse, Richelle Ryan, Danny Mountain, Juan El Caballo Loco, Markus Dupree, Zach Wild Kendra Lust - Publicita Kendra Lust - Publicita Kendra Lust - Publicita Kendra Lust - Publicita Kendra Lust - Publicita Kendra Lust - Publicita Kendra Lust - Publicita Kendra Lust - Publicita Kendra Lust - Publicita Kendra Lust - Publicita Kendra Lust - Publicita

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Nejlepší sex: Ceny AVN 20182018Televizní show
Večeře s Dani2018HostTelevizní show
Nejlepší sex: Ceny AVN 20172017Televizní show
Holly Randall nefiltrovaná2017Televizní show
Nejlepší sex: 2016 AVN Awards2016SebeTelevizní show
Nejlepší sex: Ceny AVN 20152015.SebeTelevizní show
Maminky lízají dospívající2015.Televizní show
Tushy2015.Televizní show
Téměř chycen2015.Televizní show
Maminky pod kontrolou2014Televizní show
Mommy's Girl2014Televizní show
Maminky Bang dospívající2012Televizní show
Kolej Invasion2012Televizní show
Špinavý masér2011Televizní show
Brazzers navíc2010Televizní show
Žhavý a zlý2009Televizní show
Skutečné příběhy manželky2008Televizní show
Tajemství CFNM2008Televizní show
Velká prsa ve škole2007Televizní show
Monster Curves2007Televizní show
Milf Polévka2007Televizní show
Velká prsa v práci2006Televizní show
Skvělý2006Televizní show
Máma má prsa2005Televizní show
Doctor Adventures2004Televizní show
Ass Parade2004Televizní show
Mého kamaráda pěkná máma2004Televizní show
Můj první učitel sexu2003Televizní show
Milf Hunter2000Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články