Hlavní Vztahy Kevin G. Schmidt

Kevin G. Schmidt

Kevin G. SchmidtVěk 32 let zvěrokruhu Lev Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Kevin G. Schmidt možná svobodný.

Vztahy

Kevin G. Schmidt byl ve vztahu s Kimberly Wyattovou(2009 - 2012).



O

Kevin G. Schmidt je 32letý americký herec. Narodil se Kevin Gerard Schmidt 16. srpna 1988 v Andoveru v Kansasu. Známý pro Levnějšího v desítkách 1 a 2. Jeho znamení zvěrokruhu je Lev.

Kevin G. Schmidt byl ve 2 zápasech na obrazovce, včetně Vanessy Marano Mladí a neklidní (1973)a Erin Sandersová Mladí a neklidní (1973).

Kevin G. Schmidt je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí dětští herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Kevin G. Schmidt! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým13 roky--
Celkový13 roky--

Detaily

JménoKevine
Prostřední jménoG.
PříjmeníSchmidt
Celé jméno při narozeníKevin Gerard Schmidt
Stáří32 let
Narozeniny16. srpna 1988
RodištěAndover, Kansas
Výška5 '8' (173 cm)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuLev
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuLevnější o tucet 1 a 2
Roky aktivní2000 – dosud
BratrKenneth Schmidt, Kendall Schmidt

Kevin Gerard Schmidt (narozený 16 srpna 1988) je americký herec, který je nejlépe známý svou rolí Henryho Bakera ve filmu Levnější podle tuctu a jeho pokračování a jako Noah Newman ve filmu Mladí a neklidní. Schmidt také hrál na Cartoon Network je první živě-akční scénář televizní seriál, Nepřirozená historie. Schmidt také spoluvytvářel, hrál, produkoval a režíroval kultovní webovou sérii Chudák Paul. Schmidt nadále píše, režíruje a jedná a také se účastnil humanitárních organizací. Schmidt je prezidentem Conscious Human Initiative, neziskového subjektu, který má v úmyslu zmírnit podvýživu po celém světě. Hrál Ryana ve filmu Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel.

Více o Kevinovi G. Schmidtovi Méně o Kevinovi G. Schmidtovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Kimberly WyattVztah200920123 roky
Kimberly Wyatt #1

Kimberly Wyatt

2009 - 2012

Kevin G. Schmidt a Kimberly Wyatt jsou odděleni ...[zobrazit pár] #1

Kimberly Wyatt

2009 - 2012

Kevin G. Schmidt a Kimberly Wyatt měli vztah od roku 2009 do roku 2012.



Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 3,4% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Kevin G. Schmidt32 LevHerec
americký
Kimberly Wyatt39 VodnářZpěvák
americký

FOTOGALERIE

Kevin G. Schmidt Kevin G. Schmidt Kevin G. Schmidt Kevin G. Schmidt Kevin Schmidt a Kimberly Wyatt Kevin Schmidt a Kimberly Wyatt Kevin Schmidt a Kimberly Wyatt Kevin G. Schmidt Kevin G. Schmidt Kevin G. Schmidt Kevin G. Schmidt Kevin G. Schmidt

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Randyho plátno2017ClintonFilm
Hapbee Company: Board Meeting Commercial2017Krátký film
Milovat2016INZERÁT.Televizní show
American Wrestler: The Wizard2016Rowan KnoxFilm
čas2016John (jako Kevin Schmidt)Krátký film
Moře ohně2014Xander HarperTV film
Hra na lince2014Jeff GloverKrátký film
Nepřirozená historie2010Henry GriffinTelevizní show
Program Ochrany Princezen2009BýkTV film
Alvin a Chipmunkové: Squeakquel2009RyaneFilm
Bez názvu Dave Caplan Pilot2008DanieliTV film
Chudák Paul2008Pravěk J, zástupce Justina, JustineTelevizní show
Vzkříšení, Mary2007Jeff PryceFilm
Levnější o tucet 22005Henry BakerFilm
Kosti2005Davey BensonTelevizní show
Numb3rs2005Steven WexfordTelevizní show
Chyťte to dítě2004PřeskočitFilm
Motýlí efekt2004Lenny ve 13Film
Klubovna2004Brad SaminskiTelevizní show
CSI: NY2004Tyler BennetTelevizní show
Levnější Po tuctu2003Henry BakerFilm
Oliver Beene2003Murray brillcottTelevizní show
Mullets2003Televizní show
Pitts2003KevineTelevizní show
Mnich2002LevTelevizní show
Přijato2002Mladý Tom ClarkeTelevizní show
Bez stopy2002Mason BynumTelevizní show
Uzemněný pro život2001KyleTelevizní show
Divize2001Předplatitel č. 2, TeenTelevizní show
Downerův kanál2001TimmyTelevizní show
Opatrovník2001Ted HubertyTelevizní show
Mírni svoje nadšení2000Thor Kid # 2Televizní show
Okres2000GeraldeTelevizní show
Mind Rage2000Mladý Michael Reid (jako Kevin Schmidt)Film
Soudě Amy1999LewisTelevizní show
Prozřetelnost1999Dítě v tanciTelevizní show
Král královen1998SkitchTelevizní show
devatenáct devadesát pětBillyTelevizní show
Mladí a neklidní1973Noah NewmanTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Kevin G. Schmidt a Vanessa MaranoVanessa Marano
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]
  • Erin Sanders
    • Mladí a neklidní
      1973
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články