Hlavní Vztahy Lamorne Morris

Lamorne Morris

Lamorne MorrisPořadí 1902 287Věk 37 let Zvěrokruh Lev Vztahy celkem 2

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Lamorne Morris možná svobodný.

Vztahy

Lamorne Morrisová byla ve vztazích s Erin Lim(2017-2019)a Nasim Pedrad.



O

Lamorne Morris je 37letý americký herec. Narodil se 14. srpna 1983 v Chicagu ve státě Illinois v USA. Proslavil ho Winston Bishop ve hře New Girl. Jeho znamení zvěrokruhu je Lev.

jak starý je John kopřivy

Lamorne Morris byl v zápase na obrazovce s Nasimem Pedradem Nová holka (2011).

Lamorne Morris je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a americké televizní osobnosti.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Lamorne Morris! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

steven r. mcqueen manželka

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někýmdva2 roky1 rok-
Celkovýdva2 roky1 rok-

Detaily

JménoLamorne
PříjmeníMorris
Alternativní jménoLamorne Morris
Stáří37 let
Narozeniny14. srpna 1983
RodištěChicago, Illinois, USA
Výška5 '10' (178 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuLev
SexualitaRovný
Etnický původČerná
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec, komik, hostitel her, televizní osobnost
obsazeníHerec
Získejte slávuWinston Bishop v Nové dívce
Roky aktivní2002 – dosud

Lamorne Morris (narozený 14 srpna 1983) je americký herec, komik a televizní osobnost. Hrál Winstona Bishopa v sitcomu Fox New Girl (2011--2018) a Darrin Morris ve filmu National Geographic Docudrama Valley of the Boom (2019). Měl také vedlejší role ve filmech Barbershop: The Next Cut (2016), Game Night (2018) a The Christmas Chronicles (2018). V současné době hraje v Hulu komedii Woke.

jak starý je tarjei sandvik moe
Více o Lamorne Morris Méně o Lamorne Morris

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaErin LimVztah2017.20192 roky
1Nasim PedradNeznámý R -
Erin Lim #dva

Erin Lim

2017-2019

Erin Lim a Lamorne Morris se rozešli v roce 2019 ...[zobrazit pár] Nasim Pedrad #1Pověst

Nasim Pedrad

Nasim Pedrad a Lamorne Morris se říkalo ...[zobrazit pár] #dva

Erin Lim

2017-2019

Erin Lim a Lamorne Morris pocházejí z let 2017 až 2019.



Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Stáří69%'> Kompatibilita 67% zobrazit vztah #1

Nasim Pedrad

(Pověst)

Říká se, že Nasim Pedrad se spojil s Lamorne Morrisovou.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří52%'> Kompatibilita 41% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Lamorne Morris37 LevHerec
americký
Erin Lim30 BeranOsobnost televize
americký
Nasim Pedrad39 ŠtírHerečka
íránský

FOTOGALERIE

Premiéra filmu „Bloodshot“ v Los Angeles (březen / 2020) New Girl (2011) New Girl (2011) New Girl (2011) New Girl (2011) New Girl (2011) New Girl (2011) New Girl (2011) New Girl (2011) New Girl (2011) New Girl (2011) New Girl (2011)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Říkej mi Kat2021DanieliTelevizní show
Jak to končí2021LarryFilm
Desperados2020SeanFilm
Krvavý výstřel2020Wilfred WigansFilm
Probudil se2020Keef KnightTelevizní show
Smrt telemarketingu2020Kasey MillerFilm
Nejlepší předsednictví vůbec2020Televizní show
Údolí boomu2019Darrin MorrisTelevizní show
Jumanji: The Next Level2019Opravář topeníFilm
Včera2019Vedoucí marketinguFilm
Lidské objevy2019TrogTelevizní show
Probuzený2019ChrisiTV film
Dopravce2019D'AndreTelevizní show
Herní noc2018KevineFilm
Vánoční kroniky2018Důstojník JamesonFilm
Squinterové2018UpřímnýTelevizní show
Crossover: Příběh Laurence Mosese Bryanta2018Laurence Moses BryantTelevizní show
Sandy Wexler2017.BlingFilm
ÚSMĚV2017.Dospělý LarryTelevizní show
Chytil sérii2017.PastýřTelevizní show
Chycen2017.PastýřTelevizní show
Žádná aktivita2017.Důstojník CooperTelevizní show
Barbershop: The Next Cut2016JerrodFilm
Čas noční můry2016GaryTV film
Hvězda vs. síly zla2015.velmistrTelevizní show
Suburban Sons2015.JaspisTelevizní show
Sex Ed2014Bobby vyhazovačFilm
Ten GPS Cray ...2014LamorneTelevizní show
Teenage Mutant Ninja Turtles Shell Shocked Rap2014Krátký film
Bílá T.2013DřevnatýFilm
Kroll Show2013Tony BellTelevizní show
Prátelská zona2013DannyFilm
Černá Rapunzel2013princFilm
Opilá historie2013Martin Luther King Jr.Televizní show
24/7 Tebow vs. Mayweather2013Mayweather, Mayweather Sr.Televizní show
Delicious Ambiguity2013JakuKrátký film
Drahý tajný Santu2013ZvedákTV film
Tvé ruce2013Mr. DreamsKrátký film
Lucas Bros Moving Co.2013CarltonTelevizní show
Král bakalářské podložky2012Lupič, Stephen, Villian LukeTelevizní show
Asistenti2011Scott SmileyTV film
Nová holka2011Winston BishopTelevizní show
Can't Wait for the Movies: Big Mommas Like Father Like Son2011Krátký film
Sexuální láska a lži2011BashKrátký film
Pravda o lžích2010CiscoKrátký film
Střed2009ProdavačTelevizní show
Mít a mít víc2009Michaelova agentkaFilm
Jedno slovo2008MarcusKrátký film
Cech2007ZbabělýTelevizní show
CollegeHumor originály2006DavideTelevizní show
Městské veverky2002Malý David (hlas)Film
Jezte pšenice!Sam HallerFilm
19 týdnůDospělý ElegbaKrátký film
Noční směnaFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Nasim Pedrad
    • Desperados
      2020
    [+1 další]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.