Hlavní Vztahy Larry Fine

Larry Fine

Larry Fine 1902-1975Věk 72 po smrti zvěrokruhu Váhy Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

Vztahy

Larry Fine byl dříve ženatý s Mabel Fine(1926-1967).



O

Americký herec Larry Fine se narodil jako Louis Feinberg 5. října 1902 ve Filadelfii v Pensylvánii v USA a zemřel 24. ledna 1975 ve Woodland Hills v Los Angeles v Kalifornii ve věku 72 let. Nejpamátnější je pro film The Three Stooges. Jeho znamení zvěrokruhu je Váhy.

Larry Fine je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí Židé.

taissa farmiga a evan peters

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Larry Fine! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý141 let, 4 měsíce--
Celkový141 let, 4 měsíce--

Detaily

JménoLarry
PříjmeníPokuta
Celé jméno při narozeníLouis Feinberg
Alternativní jménoDikobraz, Larry Fine, Louis Feinberg
Stáří72 (věk smrti) let
Narozeniny5. října 1902
RodištěPhiladelphia, Pensylvánie, USA
Zemřel24. ledna 1975
Místo smrtiWoodland Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA
Příčina smrtiMasivní mrtvice
PohřbenForest Lawn Memorial Park
Výška163 cm
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůSíť
Znamení zvěrokruhuVáhy
SexualitaRovný
Náboženstvížidovský
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuTři loutky
Roky aktivní1923–1970
Rodinný příslušníkPhyllis Fine (dcera)
PříteliMoe Howard, Joe DeRita, Curly Howard

Louis Feinberg (5. října 1902 - 24. ledna 1975), známý profesionálně jako Larry Fine, byl americký herec, komik, houslista a boxer, který je nejlépe známý jako člen komediální hry Tři loutky.

Více o Larry Fine Méně o Larry Fine

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Mabel v pořádkuŽenatýLedna 1926Květen 196741 let
#1

Mabel v pořádku

1926-1967

Mabel Fine a Larry Fine se vzali 41 let ...[zobrazit pár] #1

Mabel v pořádku

1926-1967

Mabel Fine a Larry Fine byli manželé 41 let, než Mabel Fine zemřela ve věku 63 let.

Vztah 41 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh80%Stáří84%'> Kompatibilita 51% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Larry Fine72 VáhyHerec
americký
Mabel v pořádku63 BýkHerečka

FOTOGALERIE

Žena nenávidí - Moe Howard Marjorie White - Žena nenávidí The Three Stooges Meet Hercules Moe Howard, Curly Howard, Larry Fine Larry Fine Larry Fine Larry Fine Larry Fine Larry Fine Larry Fine Larry Fine Larry Fine

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Sbírka Tři loutky2007Televizní show
Kook's Tour1970Larry (jako Tři loutky)Film
Star Spangled Salesman1968Larry (jako Tři loutky)Krátký film
Vypnuto, abyste viděli průvodce1967Tři muži ve vaněTelevizní show
Psanci přicházejí1965Larry (jako Tři loutky)Film
Nové 3 loutky1965Drinky Poo, Frizzle-Top Freddy, LarryTelevizní show
Danny Thomas se setká s komiksy1965LarryTV film
4 pro Texas1963Larry (neoficiálně)Film
Je to šílený šílený šílený šílený svět1963Hasič (uncredited)Film
Tři loutky obcházejí svět jako omámený1963Larry (jako Tři loutky)Film
Scrapbook Tři loutky1963LarryKrátký film
Tři loutky na oběžné dráze1962Larry (jako Tři loutky)Film
The Three Stooges Meet Hercules1962LarryFilm
Sněhurka a tři loutky1961Larry (jako Tři loutky)Film
Have Rocket - Will Travel1959Larry (jako Tři loutky)Film
Tři loutky Fun-O-Rama1959LarryFilm
Sappy Bull Fighters1959Larry (jako Larry)Krátký film
Trojitý kříž1959Larry (jako Larry)Krátký film
Fifi fouká její vrchol1958Larry Fine (jako Larry)Krátký film
Létající talíř Daffy1958Larry (jako Larry)Krátký film
Ropná studna, která končí dobře1958Larry (jako Larry)Krátký film
Sladké a horké1958Larry, strýc Louis (jako Larry)Krátký film
Koláče a kluci1958Larry (jako Larry)Krátký film
Kvíz Whiz1958Larry (jako Larry)Krátký film
Zbraně A-Poppin1957Larry (jako Larry)Krátký film
Kopyta a kopyta1957Larry (jako Larry)Krátký film
Jezdit dokola na koni1957Larry (jako Larry)Krátký film
Muscle Up trochu blíž1957Larry (jako Larry)Krátký film
Vesmírní nervozita1957Larry, Larry's Son (jako Larry)Krátký film
Rusty Romeos1957Larry (jako Larry)Krátký film
Vesmírná loď Sappy1957Larry (jako Larry)Krátký film
Veselé mixování1957Larry, Louie, Luke (jako Larry)Krátký film
Plazí se1956Larry, Larry's Son (jako Larry)Krátký film
Rozruch v oceánu1956Larry (jako Larry)Krátký film
Střešní stožáry1956Larry (jako Larry)Krátký film
Hot Stuff1956Larry (jako Larry)Krátký film
Manželé pozor1956Larry (jako Larry)Krátký film
Pro Crimin 'Out Loud1956Larry (jako Larry)Krátký film
Rumpus v harému1956Larry (jako Larry)Krátký film
Naplánovali plánovače1956Larry (jako Larry)Krátký film
Blunder Boys1955Tarraday (jako Larry)Krátký film
Eddie Cantor Comedy Theatre1955LevičákTelevizní show
Horký led1955Larry (jako Larry)Krátký film
Cash and Hash1955Larry (jako Larry)Krátký film
Bedlam v ráji1955Larry (jako Larry)Krátký film
Fling in the Ring1955Larry (jako Larry)Krátký film
Gypped v Penthouse1955Larry (jako Larry)Krátký film
Doba kamenná Romeos1955Larry (jako Larry)Krátký film
Wham-Bam-Slam!1955Larry (jako Larry)Krátký film
Příjemná daň z příjmu1954Larry (jako Larry)Krátký film
Knutzy Knights1954Larry (jako Larry)Krátký film
Zastřelen na hranici1954Larry (jako Larry)Krátký film
Zatuchlí mušketýři1954Larryeth (jako Larry)Krátký film
Pals and Gals1954Larry (jako Larry)Krátký film
Skotské ve Skotsku1954McLarry (jako Larry)Krátký film
Kořist a zvíře1953Larry (jako Larry)Krátký film
Bubble Trouble1953Larry (jako Larry)Krátký film
Goof on the Roof1953Larry (jako Larry)Krátký film
Pardon My Backfire1953Larry (jako Larry)Krátký film
Strašidla!1953Larry (jako Larry)Krátký film
Loot Loot1953Larry (jako Larry)Krátký film
Ripujte, šijte a sešívejte1953Larry (jako Larry)Krátký film
Tricky Dicks1953Larry (jako Larry)Krátký film
Nahoře v Daisy's Penthouse1953Larry (jako Larry)Krátký film
Kukačka na Choo Choo1952Larry (jako Larry)Krátký film
Corny Casanovas1952Larry (jako Larry)Krátký film
Pánové v džemu1952Larry (jako Larry)Krátký film
Vařil svou husu1952Larry (jako Larry)Krátký film
Poslouchejte, soudce1952Larry (jako Larry)Krátký film
Zmeškané štěstí1952Larry (jako Larry)Krátký film
Tři temní koně1952Larry (jako Larry)Krátký film
Zlatí lupiči19513 loutky - LarryFilm
Nehazuj ten nůž1951Larry (jako Larry)Krátký film
Zuby zmizí1951Larry (jako Larry)Krátký film
Tři arabské ořechy1951Larry (jako Larry)Krátký film
Hlídání dětí1951Larry (jako Larry)Krátký film
Hula-La-La1951Larry (jako Larry)Krátký film
Merry Mavericks1951Larry (jako Larry)Krátký film
Pest Man vyhrává1951Larry (jako Larry)Krátký film
Míchaný mozek1951Larry (jako Larry)Krátký film
Frank Sinatra Show1950SlužebníkTelevizní show
Láska na první kousnutí1950Larry (jako Larry)Krátký film
Dopey Dicks1950Larry (jako Larry)Krátký film
Objetí a hrnky1950Larry (jako Larry)Krátký film
Punchy Cowpunchers1950Larry (jako Larry)Krátký film
Self Made služky1950Larraine (jako Larry), LarryKrátký film
Slaphappy Sleuths1950Larry (jako Larry)Krátký film
Zlatonka v čase1950Larry (jako Larry)Krátký film
Studio Stoops1950Larry (jako Larry)Krátký film
Tři šunky na žitě1950LarryKrátký film
Malice v paláci1949Larry (jako Larry)Krátký film
Kdo to udělal? (1949 film)1949Larry (jako Larry)Krátký film
Ed Wynn Show1949Pan BTelevizní show
Dunked in the Deep1949Larry (jako Larry)Krátký film
Fueling 'Around1949Larry (jako Larry)Krátký film
Hokus Pokus1949Larry (jako Larry)Krátký film
Duch mluví1949Larry (jako Larry)Krátký film
Blbec všech obchodů1949Larry (jako Tři loutky)Televizní show
Mokasíny Vagabond1949Larry (jako Larry)Krátký film
Ed Sullivan Show1948LarryTelevizní show
Zločin na jejich rukou1948Larry (jako Larry)Krátký film
Šumařové tři1948Larry (jako Larry)Krátký film
Jsem opičí strýc1948Larry (jako Larry)Krátký film
Chvějící se Sherlocks1948Larry Fine (jako Larry)Krátký film
Čtverce kulatého stolu1948Larry (jako Larry)Krátký film
Horkí Skoti1948Larry (jako Larry)Krátký film
Nebeský Daze1948Larry (jako Larry)Krátký film
Mumie's Dummies1948Larry (jako Larry)Krátký film
Pardon My Clutch1948Larry (jako Larry)Krátký film
Brideless Groom1947Larry (jako Larry)Krátký film
Noc děsu1947Larry (jako Larry)Krátký film
Prázdniny na půl rozumu1947Larry (jako Larry)Krátký film
Držte toho lva!1947Larry (jako Larry)Krátký film
Zpívejte píseň šesti kalhot1947Larry (jako Larry)Krátký film
Všichni Gummed Up1947Larry (jako Larry)Krátký film
Out West1947Larry (jako Larry)Krátký film
Swing Parade z roku 19461946LarryFilm
Tři malí piráti1946Larry (jako Larry)Krátký film
G.I. Wanna Home1946Larry (jako Larry)Krátký film
Opičí podnikatelé1946Larry (jako Larry)Krátký film
Rytmus a pláč1946Larry (jako Larry)Krátký film
Tři Troubledoers1946Larry (jako Larry)Krátký film
Tři zapůjčení vlci1946Larry (jako Larry)Krátký film
Válka necivilních ptáků1946Larry (jako Larry)Krátký film
Pivní sudocats1946Larry (jako Larry)Krátký film
Pták v hlavě1946Larry (jako Larry)Krátký film
Mikrofonie1945Larry (jako Larry)Krátký film
Rockin 'in the Rockies1945Larry (jako Tři loutky)Film
Booby Dupes1945Larry (jako Larry)Krátký film
Idioti Deluxe1945Larry (jako Larry)Krátký film
Pokud se tělo setká s tělem1945Larry Mink (jako Larry)Krátký film
Tři škůdci v nepořádku1945Larry (jako Larry)Krátký film
Crash Goes the Hash1944Larry (jako Larry)Krátký film
Pánové bez centů1944Larry (jako Larry)Krátký film
Žádní kluci z těsta1944Larry (jako Larry)Krátký film
Jho je na mně1944Larry (jako Larry)Krátký film
Busy Buddies1944Larry (jako Larry)Krátký film
Hodně štěstí, pane Yatesi1943Larry (scény vymazány, jako Tři loutky)Film
Zpět zepředu1943Larry (jako Larry)Krátký film
Dizzy detektivové1943Larry (jako Larry)Krátký film
Dizzy Piloti1943Larry Wrong (jako Larry)Krátký film
Vyšší než drak1943Larry (jako Larry)Krátký film
Už se nemůžu dočkat1943Larry (jako Larry)Krátký film
Idle Roomers1943Larry (jako Larry)Krátký film
Falešný expres1943Larry (jako Larry)Krátký film
Strašidlo hlasitěji1943Larry (jako Larry)Krátký film
Stogují do Congy1943Larry (jako Larry)Krátký film
Tři malé twirpy1943Larry (jako Larry)Krátký film
Drahokam džemu1943Larry (jako Larry)Krátký film
Moje sestra Eileen1942Subway Builder (neoficiálně)Film
Co je Matador?1942Larry (jako Larry)Krátký film
Cactus je dokonalý1942Larry (jako Larry)Krátký film
Loco Boy je dobrý1942Larry (jako Larry)Krátký film
Tři chytré šťávy1942Larry (jako Larry)Krátký film
I jako já1942Larry (jako Larry)Krátký film
Matri-Phony1942Larrycus (jako Larry)Krátký film
Sock-a-Bye Baby1942Larry (jako Larry)Krátký film
Celý svět je loutka1941Larry (jako Larry)Krátký film
Už nikdy nebudu Heil1941Larry Pebble (jako Larry)Krátký film
V Sweet Pie and Pie1941Larry (jako Larry)Krátký film
Time Out for Rhythm1941Stooge LarryFilm
Bolest v každém sázce1941Larry (jako Larry)Krátký film
Dutiful But Dumb1941Clack (jako Larry)Krátký film
So Long Mr. Chumps1941Larry (jako Larry)Krátký film
Některé další ze Samoy1941Larry (jako Larry)Krátký film
Instalatérské půjdeme1940Larry (jako Larry)Krátký film
Prsa ve zbrani1940Larry (jako Larry)Krátký film
Žádné sčítání, žádné pocity1940Larry (jako Larry)Krátký film
Ty Nazty Spy!1940Larry Pebble (jako Larry)Krátký film
Cookoo Cavaliers1940Larry Hook (jako Larry)Krátký film
Od zdravotní sestry k horšímu1940Larry (jako Larry)Krátký film
Jak vysoko je?1940Larry (jako Larry)Krátký film
Ořechový, ale pěkný1940Larry (jako Larry)Krátký film
Rockin 'Thru the Rockies1940Larry (jako Larry)Krátký film
A Ducking They Did Go1939Larry (jako Larry)Krátký film
Mastné do postele, mastné do povstání1939Larry (jako Larry)Krátký film
Tři Sappy People1939Larry (jako Larry)Krátký film
Chceme naši mumii1939Larry (jako Larry)Krátký film
Volání všech Curs1939Dr. Larry (jako Larry)Krátký film
Zachráněno Belle1939Larry (jako Larry)Krátký film
Tři malé šít a šít1939Larry (jako Larry)Krátký film
Ano, nemáme žádnou Bonanzu1939Larry (jako Larry)Krátký film
Začněte fandit1938Larry - Jeden ze tří loutek (uncredited)Film
Zdravý, bohatý a němý1938Larry (jako Larry)Krátký film
Násilné je slovo pro kudrnaté1938Larry (jako Larry)Krátký film
Ploché nožní loutky1938Larry (jako Larry)Krátký film
Střapce ve vzduchu1938Larry (jako Larry)Krátký film
Termiti z roku 19381938Larry (jako Larry)Krátký film
Tři chybějící odkazy1938Larry (jako Larry)Krátký film
Wee Wee Mr.1938Larry (jako Larry)Krátký film
Mutts to You1938Larry (jako Larry)Krátký film
3 hloupé kliky1937Larry (jako Larry)Krátký film
Zpátky do lesa1937Larry (jako Larry)Krátký film
Úchopy, chrochtání a sténání1937Larry (jako Larry)Krátký film
Hotovost a Carry1937Larry (jako Larry)Krátký film
Dizzy lékaři1937Larry (jako Larry)Krátký film
Goofs a sedla1937Just Plain Bill (jako Larry)Krátký film
The Sitter Downers1937Larry (jako Larry)Krátký film
Hra na poníky1937Larry (jako Larry)Krátký film
Bolest v Pullmanovi1936Larry (jako Larry)Krátký film
Porucha u soudu1936Larry (jako Larry)Krátký film
Mravenci ve spíži1936Larry (jako Larry)Krátký film
Falešné poplachy1936Larry (jako Larry)Krátký film
Střelci na poloviční ránu1936Larry (jako Larry)Krátký film
Filmové maniaci1936Larry (jako Larry)Krátký film
Kluzké hedvábí1936Larry (jako Larry)Krátký film
Jejda, jsem Ind!1936Larry (jako Larry)Krátký film
Hoi Polloi1935Larry (jako Larry)Krátký film
Konské obojky1935Larry (jako Larry)Krátký film
Pardon My Scotch1935Larry (jako Larry)Krátký film
Pop Goes the Easel1935Larry (jako Larry)Krátký film
Tři malá piva1935Larry (jako Larry)Krátký film
Necivilní válečníci1935Poručík Duck (jako Larry), operátor 12Krátký film
Neklidní rytíři1935Vévoda z Durhamu (jako Larry)Krátký film
Hollywoodská párty1934Hledač autogramů (uncredited)Film
Kapitán nenávidí moře1934Orchestr Pianista (jako Tři loutky)Film
Muži v černém1934Dr. Larry Fine (jako Larry)Krátký film
Punch Drunks1934Larry (jako Larry)Krátký film
Tři malá prasátka1934Larry (jako Larry)Krátký film
Žena nenávidí1934Jim (jako Larry)Krátký film
Uprchlí milenci1934Jeden ze tří JuliánůFilm
Velká myšlenka1934Healy's Stooge (as Fine)Krátký film
Hollywood na přehlídce č. B-91934LarryKrátký film
Tančící paní1933Harry - pianistaFilm
Seznamte se s baronem1933StoogeFilm
Jevištní matka1933Zákazník hudebního obchodu (uncredited)Film
Pivo a preclíky1933Larry (jako fajn)Krátký film
Mink Rhymes1933Boy (as Fine)Krátký film
Myrt a Marge1933Mullins 'Helper (jako Fine)Film
Otočte zpět hodiny1933Wedding Singer (neoficiálně)Film
Ahoj pop!1933Syn (jako Howard Fine a Howard)Krátký film
Plane Nuts1933Larry (jako fajn)Krátký film
Polévka na ořechy1930HasičFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Christina Milian
Christina Milian
28. května 2021 ... zprávy Christiny Milianové, drby, fotky Christiny Milianové, životopis, seznam přátel Christiny Milianové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Christiny Milian. Christina Milian seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Christina Milian.
Patricia aulitzky
Patricia aulitzky
28. května 2021 ... Zprávy Patricie Aulitzky, drby, fotky Patricie Aulitzky, životopis, seznam přátel Patricie Aulitzky 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Patricie Aulitzky. Patricia Aulitzky seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Patricia Aulitzky.
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Jsou náramky Jelly Sex opravdu věcí? Nebo se rodiče bezdůvodně vyděsili?
Pokud jste nebyli ve škole na počátku dvacátých let, možná neznáte příběh za trendem želé sexuálních náramků, který mnozí rodiče a ...
Maureen O'Hara
Maureen O'Hara
28. května 2021 ... zprávy Maureen O'Hara, drby, fotky Maureen O'Hary, životopis, seznam přátel Maureen O'Hara 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maureen O'Hara. Historie seznamování Maureen O'Hara, 2021, 2020, seznam vztahů Maureen O'Hara.
David Berry a Kristina Tesic
David Berry a Kristina Tesic
28. května 2021 ... David Berry a Kristina Tesic fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nora Forster
Nora Forster
28. května 2021 ... Zprávy Nory Forsterové, drby, fotky Nory Forsterové, životopis, seznam přátel Nory Forsterové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Nora Forsterovou. Seznamovací historie Nory Forsterové, 2021, 2020, seznam vztahů Nory Forsterové.
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Nejlepší Frieza citáty z DBZ
Toto jsou nejlepší citáty Frieza, jaké kdy byly, včetně divokých popálenin na Podravce, které bodají víc, než by jakýkoli fyzický útok mohl.