Hlavní Vztahy Lesley-Ann Brandt

Lesley-Ann Brandt

Lesley-Ann Brandt ŽenatýVěk 39 let zvěrokruhu Střelec Vztahy 1 celkem Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Lesley-Ann Brandt a Chris Payne GilbertLesley-Ann Brandt a Chris Payne Gilbert jsou od 5. září 2015 manželé 5 let. zobrazit vztah

Vztahy

Lesley-Ann Brandtová neměla žádné další vztahy, o kterých víme.

O

Lesley-Ann Brandt je 39letá jihoafrická herečka. Narodila se 2. prosince 1981 v Kapském Městě v Jižní Africe a je známá díky Naevii ve Spartaku: Krev a písek, Mazikeenovi v Luciferovi. Její znamení zvěrokruhu je Střelec.



Lesley-Ann Brandt byla ve 3 zápasech na obrazovce, včetně D.B. Woodside dovnitř Lucifer (2015), Manu Bennett dovnitř Spartakus (2010)a Rachael Harris v Lucifer (2015).

Lesley-Ann Brandt je členem následujících seznamů: narození 1981, novozélandští filmoví herci a jihoafrickí herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Lesley-Ann Brandt! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým19 let, 2 měsíce--
Celkový19 let, 2 měsíce--

Detaily

JménoLesley-Ann
PříjmeníBrandt
Celé jméno při narozeníLesley-Ann Brandt
Stáří39 let
Narozeniny2. prosince 1981
RodištěCape Town, Jižní Afrika
Výška5 '7' (170 cm)
Hmotnost60 kg
StavětAtletický
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuStřelec
SexualitaRovný
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostJihoafričan
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuNaevia ve Spartaku: Krev a písek, Mazikeen v Luciferovi
Roky aktivní2007 – současnost
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuC
Pas (palce)25
Boky (palce)35
Velikost boty9 (USA), 41,5 (EU), 7,5 (UK), 260 (J)
Oficiální webové stránkyhttp://www.lesley-annbrandt.com/
OtecGerry Brandt
MatkaCharmaine Brandt
PříteliLeToya Luckett, Craig Parker
Přidružené osobyTom Ellis
Domácí mazlíčciEli (pes - husky)
Oblíbené kapelyDítě osudu

Lesley-Ann Brandt (narozen 2. prosince 1981) je jihoafrický herečka. Brandt účinkovala v řadě novozélandských televizních seriálů a poprvé se dostala do mezinárodního povědomí díky své roli otrokyně Naevie v seriálu Spartakus: Krev a písek. Od ledna 2016 hrála roli Maze (Mazikeen) v televizním seriálu Lucifer.

Více informací o Lesley-Ann Brandt Méně o Lesley-Ann Brandt

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Chris Payne GilbertVztah2012současnost, dárek9 let
Chris Payne Gilbert #1

Chris Payne Gilbert

2012

Lesley-Ann Brandt a Chris Payne Gilbert mají ...[zobrazit pár] #1

Chris Payne Gilbert

2012

Lesley-Ann Brandt a Chris Payne Gilbert jsou manželé 5 let. Chodili spolu 3 roky poté, co se dali dohromady v roce 2012, a vzali se 5. září 2015.

Vztah 9 let OpatřeníVýsledekVýška55%'> Kompatibilita 14% Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Lesley-Ann Brandt39 StřelecHerečka
Jihoafričan
Chris Payne Gilbert- Herec
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Kingston Paynemužský18. července 20173 roky starý Chris Payne Gilbert

FOTOGALERIE

Gotham (2014) Lesley-Ann Brandt - časopis Imagista (srpen 2019) Lesley-Ann Brandt - časopis Imagista (srpen 2019) Lesley-Ann Brandt - časopis Imagista (srpen 2019) Lesley-Ann Brandt - časopis Imagista (srpen 2019) Lesley-Ann Brandt - časopis Imagista (srpen 2019) Lesley-Ann Brandt - časopis Imagista (srpen 2019) Lesley-Ann Brandt - časopis Imagista (srpen 2019) Lesley-Ann Brandt - časopis Imagista (srpen 2019) Lesley-Ann Brandt - časopis Imagista (srpen 2019) Lesley-Ann Brandt - Oslava 50. výročí AFoCG v Beverly Hills Lesley-Ann Brandt - Oslava 50. výročí AFoCG v Beverly Hills

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Noc dospělých2020LeslieKrátký film
podle2018fialovýFilm
Zabíjení Winstona Jonese2018Virginia CarverováFilm
Heartlock2018Tera SharpeFilm
Kat boj!2016STelevizní show
Léky proti bolesti2015VnitřnostiFilm
Lucifer2015Lilith, MazikeenTelevizní show
Zabijáky2014Amber FlynnTelevizní show
Knihovníci2014LamiaTelevizní show
Gotham2014Larissa DiazTelevizní show
Drift2013Minulý rokFilm
Být Mary Jane2013Tamiko RobertsTelevizní show
Krásná duše2012Angela BarryFilm
Nezadané slečny2011Naomi CoxTelevizní show
Porozumění2011Valerie KhouryFilm
Spartakus: Bohové arény2011NaeviaTelevizní show
Zombie apokalypsa2011CassieTV film
Spartakus2010NaeviaTelevizní show
Memphis Beat2010AdrianaTelevizní show
The Hopes & Dreams of Gazza Snell2010SharonFilm
To není můj život2010Hine, WAI Field Reporter, WAI tv reportérTelevizní show
Diplomatická imunita2009Leilani podvodTelevizní show
Legenda o hledači2008Sestra TheaTelevizní show
Chuck2007Fatima TaziTelevizní show
CSI: NY2004Camille JordansonTelevizní show
Shortland Street1992SoniaTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • D.B. Woodside a Lesley-Ann BrandtD.B. Woodside
    • Lucifer
      2015
    [zobrazit shodu]
  • Manu Bennett a Lesley-ann BrandtManu Bennett
    • Spartakus
      2010
    [zobrazit shodu]
  • Rachael Harris
    • Lucifer
      2015
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...