Hlavní Vztahy Leslie Jordan

Leslie Jordan

Leslie Jordan530. místo 428Věk 66 let zvěrokruhu Býk Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Leslie Jordan možná svobodná.

Vztahy

Leslie Jordan byla ve vztahu s Dannym Thomasonem.



O

Leslie Jordan je 66letý americký herec. Narodil se Leslie Allen Jordan 29. dubna 1955 v Memphisu v Tennessee v USA. Je znám pro Ugly Betty, Boston Public, Hearts Afire. Jeho znamení zvěrokruhu je Býk.

Leslie Jordan je členem následujících seznamů: držitelé cen Emmy, američtí filmoví herci a američtí televizní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Leslie Jordan! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým1---
Celkový1--

Detaily

JménoLeslie
Prostřední jménoKaždý
PříjmeníJordán
Celé jméno při narozeníLeslie Allen Jordan
Stáří66 let
Narozeniny29. dubna 1955
RodištěMemphis, Tennessee, USA
Výška4 '11' (150 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíLíska
Barva vlasůŠedá
Výrazná vlastnostDivný hlas
Znamení zvěrokruhuBýk
SexualitaGay
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec, spisovatel
obsazeníHerec
Získejte slávuOšklivá Betty, Boston Public, Hearts Afire
Roky aktivní1986 – dosud
Oficiální webové stránkywww.thelesliejordan.com/

Leslie Allen Jordan (narozený 29 dubna 1955) je americký herec a spisovatel. On je nejlépe známý pro jeho role jako Lonnie Garr v Hearts Afire (1993–1995), Beverly Leslie ve filmu Will & Grace (2001–2006, 2017–2020), několik postav ve franšíze American Horror Story (2011 – současnost) a Sid in The Cool Kids (2018–2019). Jedním z jeho nejznámějších představení na jevišti byl film Sordid Lives, kde hrál Earla „Brother Boy“ Ingrama.

Více o Leslie Jordan Méně o Leslie Jordan

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Danny ThomasonNeznámý -
Danny Thomason #1

Danny Thomason

Danny Thomason a Leslie Jordan byli v re ...[zobrazit pár] #1

Danny Thomason

Danny Thomason a Leslie Jordan měli vztah.

zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Leslie Jordan66 BýkHerec
americký
Danny Thomason- Herec
americký

FOTOGALERIE

Reba - Steve Howey Reba - Reba McEntire Reba - Leslie Jordan Will & Grace - Megan Mullally Will & Grace - Megan Mullally Will & Grace - Leslie Jordan Will & Grace - Leslie Jordan Nápověda - Leslie Jordan Nápověda - Leslie Jordan Nápověda - Leslie Jordan Nápověda - Leslie Jordan Nápověda - Leslie Jordan

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
USA vs. Billie Holiday2021Reginald Lord DevineFilm
Říkej mi Kat2021PhilTelevizní show
Hank Cowdog2020Pete the Barn Cat, Pete the BarncatTelevizní show
Skvělé děti2018SidTelevizní show
Poslední Sharknado: Je čas2018Benjamin FranklinTV film
Dokud se znovu nesetkáme2017AndělFilm
Žít sen2017AideneTelevizní show
Ale ona je můj nejlepší přítel2017Televizní show
Stále král2016Major TedTelevizní show
Fear, Inc.2016JudsonFilm
DogGone It!2016LeslieTelevizní show
K.C. V utajení2015Cecil B. DevilleTelevizní show
Život v kusech2015NeilsTelevizní show
S člověkem2015„Curley“, Leslie JordanTelevizní show
Cizinci ve zvláštní zemi2015GentlemanFilm
Partneři2014Marion PhillipsTelevizní show
Šťastný pes2014Pane KaufmaneFilm
Pravá strana / slepá strana2014mluvčíKrátký film
Southern Baptist Sissies2013ArašídFilm
Whoa!2013Theodore Willinghouse IIIFilm
WHOA! Krátká komedie2013Theodore Willinghouse, IIIKrátký film
Baby Daddy2012EdwinTelevizní show
Sousedi2012CarloTelevizní show
Yahoo! Novinky / Funny or Die GOP Prezidentská online internetová debata o internetu2012Ron PaulKrátký film
DTLA2012HaroldTelevizní show
Pomoc2011Pane BlacklyFilm
Mangusi!2011Bruce JacksonFilm
The Exes2011PercyTelevizní show
americký hororový příběh2011Courtney, kriket Marlowe, Quentin FlemingTelevizní show
Love Ranch2010Martin HainsworthFilm
Rostoucí naděje2010Reverend BobTelevizní show
Na parket2010Theodore Van GloriousTelevizní show
Alligator Point2009TV film
Glenn Martin DDS2009Televizní show
Stravování: Vše, co můžete jíst2009HarryFilm
Sordid Lives: Série2008Hrabě „Brother Boy“ IngramTelevizní show
The Secret Life of the American Teenager2008Televizní show
Výsadní2008Dale DartTelevizní show
Undead or Alive: A Zombedy2007TátoFilm
12 Miles of Bad Road2007Kenny KingmanTelevizní show
Benidorm2007Buck A RooTelevizní show
Skryté dlaně2007Jesse JoTelevizní show
Sledujte a učte se2007MartinKrátký film
Hra2006Donatella SweetescottTelevizní show
Ošklivá Betty2006Quincy CombsTelevizní show
Sissy Frenchfry2005Hlavní principKrátký film
Pronásledování Vánoc2005MinulostTV film
Americký táta!2005Pane BeauregardeTelevizní show
Nadpřirozený2005YorkieTelevizní show
Home on the Range2004Další hlas (hlas)Film
Blázinec2004Dr. MortonFilm
Boston Legal2004Bernard FerrionTelevizní show
Zoufalé manželky2004Felix BergmanTelevizní show
Stěhování Alana2003ArturFilm
Farm Sluts2003KoronerKrátký film
Tracey Ullman v Příběhy přívěsu2003Rog MonroeTV film
George Lopez2002DoktorTelevizní show
Mnich2002Městský úředníkTelevizní show
Reba2001Klenotník, TerryTelevizní show
The Gristle2001Jake BennettFilm
Ztracen v hotelu Pershing Point2000VypravěčFilm
Sordid Lives2000Hrabě „Brother Boy“ IngramFilm
Boston Public2000Dr. Benjamin HarrisTelevizní show
FreakyLinks2000Hotel ClerkTelevizní show
Syn pláže2000JordánTelevizní show
Vrátím se2000Všichni DixonFilm
Jezte své srdce1999ředitelFilm
Soudě Amy1999Reginald HoytTelevizní show
Proužek1999GastonTelevizní show
Sbohem miláčku1998HomereFilm
Každý den1998Nejvyšší policejní důstojníkTelevizní show
Buddy Lighthouse1998Frankie DelgadoTelevizní show
Stanné právo1998Horatio HawkinsTelevizní show
Maximálně Bob1998Cletus HuntleyTelevizní show
Will & Grace1998Beverley LeslieTelevizní show
Hamburger pomocník1998Larry LewisKrátký film
Ally McBeal1997Dr. Benjamin HarrisTelevizní show
Dharma a Greg1997KennyTelevizní show
Dva týdny od neděle1997Krátký film
Zastřelte Měsícdevatenáctset devadesát šestFilm
Arli $$devatenáctset devadesát šestPřeskočit LloydaTelevizní show
Pan a paní Smithovidevatenáctset devadesát šestHrabě BordenTelevizní show
Nashovy mostydevatenáctset devadesát šestWalter MarleyTelevizní show
Pacific Bluedevatenáctset devadesát šestBo NybyTelevizní show
Sabrina, mladá čarodějnicedevatenáctset devadesát šestChuckTelevizní show
Uchazečdevatenáctset devadesát šestPatTelevizní show
Černý sametový kostýmdevatenáct devadesát pětErnieFilm
Caroline in the Citydevatenáct devadesát pětDr. LeslieTelevizní show
Charlie Gracedevatenáct devadesát pětDarnell SimsTelevizní show
Souddevatenáct devadesát pětPane BarnesiTelevizní show
Star Trek: Voyagerdevatenáct devadesát pětPlk.Televizní show
Proti1994Špičkový vedoucí studiaTelevizní show
Divná věda1994Boyd ButayneTelevizní show
Jason jde do pekla: Poslední pátek1993ShelbyFilm
Začínáme1993Pane BergnereTelevizní show
Lois & Clark: Nová dobrodružství nadčlověka1993Alan Morris, zářivý muž, William Wallace Webster WalldeckerTelevizní show
Hrdina1992Soudní úředníkFilm
Chybějící kousky1992KrauseFilm
Subjekty dokazování1992Lemar SamuelsTelevizní show
Hearts Afire1992Lonnie GarrTelevizní show
Zdravotní sestry1991Pan Cooley čekáTelevizní show
Přiměřené pochybnosti1991Asst. Veřejný ochránce Clifford Sizemore, Marvin SizemoreTelevizní show
Nový WKRP v Cincinnati1991WallyTelevizní show
Začátek hromady1991Emmet LefebvreTelevizní show
Ski Patrol1990MurrayFilm
Babes1990ClemTelevizní show
Křídla1990Teddy KolbTelevizní show
Americký snílek1990KrátkýTelevizní show
Cukr a koření1990Pane JacquesiTelevizní show
The Road Raiders1989Bič (uncredited)TV film
Trenér1989listTelevizní show
Lidé od vedle1989Truman FippsTelevizní show
Frankenstein General Hospital1988IggyFilm
Stěhování1988Customer ve společnosti BarFilm
Půlnoční volající1988Malý Bob JohnsonTelevizní show
Murphy Brown1988KyleTelevizní show
Annie McGuire1988KájaTelevizní show
CBS Summer Playhouse1987ČervTelevizní show
Pee-wee's Playhouse1986Kožešinová čepiceTelevizní show
Dokonalí cizinci1986Rob Bob PhillipsTelevizní show
Čaroděj1986JimmyTelevizní show
Noční dvůr1984IrwinTelevizní show
Newhart1982L. GardnerTelevizní show
Pádový chlapdevatenáct osmdesát jednaMaloneTelevizní show
Velmi špinavá svatbaHrabě „Brother Boy“ IngramFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...