Hlavní Chodit S Někým Lindsay Pulsipher

Lindsay Pulsipher

Lindsay PulsipherVěk 39 let zvěrokruhu Býk

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Lindsay Pulsipher možná svobodná.

Vztahy

Pro Lindsay Pulsipher nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Lindsay Pulsipher je 39letá americká herečka. Narodila se 6. května 1982 v Salt Lake City v Utahu v USA. Je známá pro True Blood, The Beast (2009) v kariéře od roku 2001 do současnosti. Její znamení zvěrokruhu je Býk.

Lindsay Pulsipher byl ve 3 zápasech na obrazovce, včetně Theis Weckessera Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (1999), Matt Barr dovnitř Hatfields & McCoys (2012)a Ryan Kwanten Pravá krev (2008).

Lindsay Pulsipher je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, narození v roce 1982 a herci z Utahu.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Lindsay Pulsipher! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoLindsay
PříjmeníPulsipher
Celé jméno při narozeníLindsay Pulsipher
Stáří39 let
Narozeniny6. května 1982
RodištěSalt Lake City, Utah, USA
Výška5 '5' (165 cm)
Hmotnost106 liber (48 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíZelená
Barva vlasůBlondýnka
Výrazná vlastnostOči, lícní kosti
Znamení zvěrokruhuBýk
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuTrue Blood, The Beast (2009)
Roky aktivní2001 - současnost, 2001 – současnost
Talent Agency (např. Modeling)Mathews Management, ICM Partners (LA)
Poprsí (palce)32
Velikost šálkuNA
Pas (palce)2. 3
Boky (palce)33
Oficiální webové stránkytwitter.com/lindspulsipher?lang=en, www.instagram.com/lindsaypulsipher/, oprávněné.wikia.com/wiki/Lindsay_Pulsipher, www.facebook.com/lpulsipher
Oblíbení lidéJulie Christie, Audrey Hepburn

Lindsay Pulsipher je americká herečka. Měla několik rolí ve filmu a televizi a je známá svou pravidelnou rolí Rose Lawrence v seriálu The Beast (2009) A&E Network. Vstoupila do třetí sezóny HBO True Blood (2010), kde hrála panterku Crystal Norris a milovala Jasona Stackhouse. Hostovala jako problémová sestra detektiva Amandy Rollins, Kim, v oddělení Zákon a pořádek NBC: Útvar pro zvláštní oběti.

Více o Lindsay Pulsipher Méně o Lindsay Pulsipher

FOTOGALERIE

Lindsay Pulsipher Lindsay Pulsipher Lindsay Pulsipher Lindsay Pulsipher Lindsay Pulsipher Lindsay Pulsipher Lindsay Pulsipher Lindsay Pulsipher Lindsay Pulsipher Lindsay Pulsipher Lindsay Pulsipher Lindsay Pulsipher

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
9-1-1: Lone Star2020Christian SmartTelevizní show
Once Upon a River2019LuanneFilm
Železo a špína2019JejíFilm
Bůh žehnej rozbité cestě2018Amber HillFilm
Přenocování2018CarolineKrátký film
Poslední žádosti2017.NancyKrátký film
Střelec2016June SwaggerTelevizní show
Důstojník Downe2016TygrFilm
19852016TammyKrátký film
se bojí chodící mrtvoly2015.Charlene DaleyTelevizní show
jehněčí2015.RoztomilýFilm
Pryč: VR 3602015.Meredith CloverFilm
Třepetání2014JoLynnFilm
Noční směna2014RenéTelevizní show
Štír2014Michelle BannisterTelevizní show
NCIS: New Orleans2014KellyTelevizní show
Pervitinová hlava2013JudithFilm
Rambler2013DívkaFilm
Jak jasně mluvit2013Honey BakerKrátký film
Vnímání2012Kendra MurphyTelevizní show
Hatfields & McCoys2012Roseanna McCoyTelevizní show
Oregonský2011OregonskýFilm
americký hororový příběh2011Tina BlackTelevizní show
Oprávněné2010Cassie St. CyrTelevizní show
Honit2010Melanie RobbinsTelevizní show
Zvíře2009Rose LawrenceTelevizní show
flashforward2009Dospělý Charlie BenfordTelevizní show
Hadová hora Colada2009Matka poušťKrátký film
Rambler2008Vědecká dceraKrátký film
Jedenáctá hodina2008Kelly FrostTelevizní show
Pravá krev2008Crystal NorrisTelevizní show
Říkám ne, Ali2008The Puking GirlKrátký film
Červen a červenec2006NoraFilm
Malá farma2006LisaKrátký film
Myšlenky zločince2005Estelle cosgroveTelevizní show
Masters of Horror2005TaraTelevizní show
Piledriver2005MichelleKrátký film
CSI: NY2004Cheryl Miller, VenušeTelevizní show
Dům M.D.2004Spoluhráč # 1Televizní show
Letní slunovrat2003MickiFilm
NCIS2003Tina EllisTelevizní show
CSI: Miami2002Tara WarnerováTelevizní show
Skákání pro radost2002Bobbie DeanFilm
Cover Me: Based on the True Life of a FBI Family2000Alison DennyTelevizní show
CSI: Crime Scene Investigation2000Sally RandováTelevizní show
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Kim RollinsTelevizní show
Dotkl se anděla1994Heather, Jane, Teen LucyTelevizní show
NerušitBrenda (segment 'Rocketman')Film
Umyj mě v řeceJessFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Theis wake-up jedlík
    • Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti
      1999
    [zobrazit shodu]
  • Matt Barr a Lindsay PulsipherMatt Barr
    • Hatfields & McCoys
      2012
    [zobrazit shodu]
  • Ryan Kwanten a Lindsay PulsipherRyan Kwanten
    • Pravá krev
      2008
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.