Hlavní Chodit S Někým Lisa Foiles

Lisa Foiles

Lisa FoilesVěk 34 let zvěrokruhu Váhy

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Lisa Foiles možná svobodná.

Vztahy

Pro Lisu Foiles nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Lisa Foiles je 34letá americká herečka. Narodila se jako Lisa Renee Foiles 29. září 1986 ve Spokane ve Washingtonu v USA. Je známá filmem All That v kariéře od roku 2001 do současnosti. Její znamení zvěrokruhu je Váhy.

Lisa Foiles je členem následujících seznamů: američtí televizní herci, američtí dětští herci a narození v roce 1986.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Lisa Foiles! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoLisa
PříjmeníFólie
Celé jméno při narozeníLisa Renee fólie
Stáří34 let
Narozeniny29. září 1986
RodištěSpokane, Washington, USA
Výška5 '7' (170 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuVáhy
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka / novinářka z videohry
obsazeníHerečka
Získejte slávuVšechno
Roky aktivní2001 - současnost, 2001 – současnost
Oficiální webové stránkywww.lisafoiles.com/, http://www.lisafoiles.com

Lisa Renee Foiles Cloninger (narozená 29. září 1986) je americká herečka, moderátorka, novinářka ve videohrách, modelka a autorka, která se poprvé objevila jako členka obsazení v seriálu Nickelodeon All That.

Více o Lisa Foiles Méně o Lisa Foiles

FOTOGALERIE

Lisa Foiles - 11. výroční cena World Mixed Martial Arts Awards v Las Vegas Lisa Foiles - 11. výroční ocenění World Mixed Martial Arts Awards v Las Vegas Lisa Foiles - 11. výroční ocenění World Mixed Martial Arts Awards v Las Vegas Lisa Foiles - 11. výroční ocenění World Mixed Martial Arts Awards v Las Vegas Lisa Foiles - 11. výroční ocenění World Mixed Martial Arts Awards v Las Vegas Lisa Foiles - 11. výroční ocenění World Mixed Martial Arts Awards v Las Vegas Lisa Foiles - 11. výroční ocenění World Mixed Martial Arts Awards v Las Vegas Lisa Foiles - 11. výroční ocenění World Mixed Martial Arts Awards v Las Vegas Lisa Foiles - 11. výroční ocenění World Mixed Martial Arts Awards v Las Vegas Lisa Foiles - 11. výroční ocenění World Mixed Martial Arts Awards v Las Vegas Lisa Foiles - 11. výroční cena World Mixed Martial Arts Awards v Las Vegas Lisa Foiles - 11. výroční ocenění World Mixed Martial Arts Awards v Las Vegas

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Všechno2019Joyce Byers, mami, různéTelevizní show
Nejhorší navíc vůbec2016Beatrix GoldenslaughTelevizní show
Hra Shakers2015.UčitelTelevizní show
Uvnitř studia Extras2015.Beatrix GoldenslaughTelevizní show
Spider-Man: The Lost Avenger2015.ReportérKrátký film
Průmysl2015.Jocelyn, jáTelevizní show
Pracovní stůl SMRTELNÉ BATTLE2015.Jocelyn InternTelevizní show
Vaši přátelé se zavřou2013AileenFilm
Deska se životem2013DokumentaristaTelevizní show
Zachvění2012JenniferFilm
Street Fighter2011velbloudiTelevizní show
Liga S.T.E.A.M.2010Shelly the MermaidTelevizní show
Vliv2008TrinaTelevizní show
Pán přestrojení2002Lisa (uncredited)Film
Malcolm uprostřed2000MalloryTelevizní show
Dokonce i Stevens1999CarloTelevizní show
Všechno1994Performer, Regular Performer, VariousTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Michelle Face
Michelle Face
28. května 2021 ... Zprávy Michelle Visage, drby, fotky Michelle Visage, životopis, seznam přátel Michelle Visage 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Michelle Visage. Historie datování Michelle Visage, 2021, 2020, seznam vztahů Michelle Visage.
Marion Maréchal-Le Pen
Marion Maréchal-Le Pen
28. května 2021 ... Novinky Marion Maréchal-Le Pen, drby, fotografie Marion Maréchal-Le Pen, životopis, seznam přátel Marion Maréchal-Le Pen 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Marion Maréchal-Le Pen. Marion Maréchal-Le Pen datování historie, 2021, 2020, seznam vztahů Marion Maréchal-Le Pen.
Manny Pacquiao a Krista Ranillo
Manny Pacquiao a Krista Ranillo
28. května 2021 ... Manny Pacquiao a Krista Ranillo fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Carin C. Tietze
Carin C. Tietze
28. května 2021 ... Zprávy Carin C. Tietze, drby, fotografie Carin C. Tietze, životopis, seznam přátel Carin C. Tietze 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Carin C. Tietze. Carin C. Tietze seznamovací historie, 2021, 2020, seznam vztahů Carin C. Tietze.
Irene Papas
Irene Papas
28. května 2021 ... Novinky Irene Papas, drby, fotky Irene Papas, životopis, seznam přátel Irene Papas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Irene Papas. Irene Papas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Irene Papas.
LeAnn Rimes
LeAnn Rimes
28. května 2021 ... Zprávy LeAnn Rimes, drby, fotky LeAnn Rimes, biografie, seznam přátel LeAnn Rimes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů LeAnn Rimes. Historie datování LeAnn Rimes, 2021, 2020, seznam vztahů LeAnn Rimes.
Dave Mustaine
Dave Mustaine
28. května 2021 ... Dave Mustaine novinky, drby, fotky Dave Mustaine, životopis, seznam přítelkyní Dave Mustaine 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dave Mustaine. Dave Mustaine seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dave Mustaine.