Hlavní Chodit S Někým Louie Anderson

Louie Anderson

Louie AndersonVěk 68 let zvěrokruhu Beran

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Louie Anderson možná svobodný.

Vztahy

Pro Louie Anderson nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Louie Anderson je 67letý americký herec. Louie Perry Anderson se narodil 24. března 1953 v Minneapolis, MN, USA a je známý pro Life with Louie. Jeho znamení zvěrokruhu je Beran.

Louie Anderson je členem následujících seznamů: Family Feud, účastníci amerických televizních seriálů reality show a američtí komici.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Louie Anderson! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoLouie
Prostřední jménoPerry
PříjmeníAnderson
Celé jméno při narozeníLouie Perry Anderson
Stáří68 let
Narozeniny24. března 1953
RodištěMinneapolis, MN, USA
Výška5 '7' (170 cm)
StavětVelký
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostMezera mezi jeho předními zuby, široký, podsaditý rám
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaGay
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerec, komik, hostitel herní show, autor, producent
obsazeníHerec
Získejte slávuŽivot s Louie
Hudební žánr (text)Pozorovací komedie
Roky aktivní1984 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Gersh Agency, Inc (LA)
Schválení značkyTelevizní reklama pro Mall of America (s Loni Anderson) (1997)
Oficiální webové stránkywww.facebook.com/LouieAnderson, http://www.louieanderson.com, http://louieanderson.com, www.instagram.com/louieanderson/, www.reddit.com/r/IAmA/comments/46gnby/hi_im_louie_anderson_comedian_actor_dancer_ama /, www.youtube.com/channel/UCeuNyMZr2H5FtqdYzQMOgEw

Louis Perry Anderson (narozený 24 března 1953) je americký stand-up komik, herec, autor a hostitel herních show. Anderson vytvořil komiksový seriál Život s Louiem a napsal čtyři knihy, mimo jiné Hey Mom: Stories for My Mother, But You Can Read Them Too, která vyšla v roce 2018. Byl počátečním hostitelem třetího oživení herní show Family Spor od roku 1999 do roku 2002.

Více informací o Louie Anderson Méně o Louie Anderson

FOTOGALERIE

Den volna Ferris Buellera - Louie Anderson Den volna Ferrise Buellera - Jeffrey Jones Louie Anderson Louie Anderson Louie Anderson Louie Anderson Louie Anderson Louie Anderson Louie Anderson Louie Anderson Louie Anderson Louie Anderson

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Coming 2 America2021MauriciusFilm
Cook-Off!2017Major Doug HalversonFilm
Sandy Wexler2017SvědectvíFilm
Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special2017Louie AndersonTelevizní show
Mladý Sheldon2017RalphTelevizní show
Koše2016Christine Baskets, paní BasketsTelevizní show
Hledat večírek2016BobTelevizní show
Lák a arašídy2015Gory AgnesTelevizní show
Popová hvězda štěně2014Moudrý mužFilm
Opilá historie2013Winston ChurchillTelevizní show
Pětky2011Ulysses HamiltonTelevizní show
Pozdní pozdní show s Craigem Fergusonem2005Geoff PetersonTelevizní show
Joey2004Louie AndersonTelevizní show
Tom jde k starostovi2004Těžařský tým Louie AndersonsTelevizní show
Občan Tony2003Tony Strudel (hlas)Televizní show
Zpátky o půlnoci2002Hostitel herní showFilm
Udělejte to pro strýce Mannyho2002Řidič odtahovkyFilm
Půl na půl2002LouieTelevizní show
Křoviny2001Louie AndersonTelevizní show
Grim Adventures of Billy & Mandy2001BurteTelevizní show
V.I.P.1998BezdomovecTelevizní show
Ally McBeal1997TerapeutTelevizní show
Pro nadějidevatenáctset devadesát šestDatum # 3 (uncredited)TV film
Nashovy mostydevatenáctset devadesát šestRichard ReynoldsTelevizní show
Louie Showdevatenáctset devadesát šestLouie LundgrenTelevizní show
Život s Louiedevatenáct devadesát pětAndy Anderson (táta), Little Louie, vypravěčTelevizní show
Chicago Hope1994Louie LickmanTelevizní show
Dotkl se anděla1994Strýček DudleyTelevizní show
Grace Under Fire1993Dr. Andy LewinsonTelevizní show
Baby's Kids1992Security Guard # 1 (voice)Film
Láska a válka1992James the CatTelevizní show
Přijíždíme do Ameriky1988MauriciusFilm
Špatní kluci1988LouieFilm
Zkuste časy1987StuTelevizní show
Den volna Ferrise Buellera1986Doručovatel květinFilm
Rtuť1986Tiny (jako Louis Anderson)Film
Ratboy1986Omer MorrisonFilm
Dokonalí cizinci1986Lou AppletonTelevizní show
Plášť a dýka1984Taxikář # 2Film
Remington Steele1982Bingham 'Bing' PerretTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.