Hlavní Vztahy Madison Ivy

Madison Ivy

Madison Ivy SinglVěk 31 let Zvěrokruh Blíženci Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Madison Ivy je aktuálně svobodná.

je leslie jones ve vztahu

Vztahy

Madison Ivy byla ve vztahu s Janie Summersovou.



O

Madison Ivy je 31letá americká pornohvězda. Narodila se Clorisa Caroline Briggs dne 14. června 1989 v Mnichově v západním Německu. Je známá pro This Ain’t Two and a Half Men XXX, No Way Out, This Ain’t Beverly Hills 90210 XXX, They Come In Peace. Její znamení zvěrokruhu je Blíženci.

melanie příkop a ian hecox

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Madison Ivy! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým1---
Celkový1--

Detaily

JménoClorisa
Prostřední jménoCaroline
PříjmeníBriggs
Celé jméno při narozeníClorisa Caroline Briggs
Alternativní jménoIvy, Madison Ivy, Clorisa Briggs
Stáří31 let
Narozeniny14. června 1989
RodištěMnichov, západní Německo
Výška4 '11' (150 cm)
Hmotnost88 liber (40 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Výrazná vlastnostJejí sexy tělo, nízká výška, ladná postava
Znamení zvěrokruhuBlíženci
SexualitaBisexuální
Náboženstvíkřesťan
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Text povoláníPornografická filmová herečka, modelka
obsazeníPornohvězda
Získejte slávuThis Ain’t Two and a Half Men XXX, No Way Out, This Ain’t Beverly Hills 90210 XXX, They Come In Peace
Roky aktivní2008 – současnost
Talent Agency (např. Modeling)ATM Louisiana
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuDD
Pas (palce)24
Boky (palce)3. 4
Velikost oblečení3
Velikost boty6
Oficiální webové stránkymadisonivy.com, http://www.clubmadisonivy.com/, www.rottentomatoes.com/celebrity/madison_ivy, www.facebook.com/madisonivy1981/, twitter.com/Madison420Ivy, www.instagram.com/420madisonivy/
Oblíbení lidéLisa Ann
Oblíbené filmySex ve městě
Oblíbené televizní pořadySex ve městě
Oblíbené kapelyBackstreet Boys
Oblíbené písněSex 101 - Jay Sean
Oblíbené knihyKamasutra
Oblíbená místaAmerika
Oblíbená jídlaČokoláda
Oblíbené barvyBílý
Oblíbené příslušenstvíPodpatky
Více o Madison Ivy Méně o Madison Ivy

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Janie SummersováNeznámý -
Janie Summersová #1

Janie Summersová

Janie Summers a Madison Ivy byli v relativním ...[zobrazit pár] #1

Janie Summersová

Janie Summers a Madison Ivy měli vztah.



OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh1%Výška19%Stáří98%'> Kompatibilita 30% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Madison Ivy31 BlíženciPornohvězda
americký
Janie Summersová31 LevPornohvězda
americký

FOTOGALERIE

Madison Ivy Madison Ivy Madison Ivy Madison Ivy Madison Ivy Madison Ivy Madison Ivy Madison Ivy Madison Ivy Madison Ivy Madison Ivy Madison Ivy

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Xanderovo světové turné2018Televizní show
RK Prime2016Televizní show
Lékař2015MadisonTelevizní show
Po půlnoci2014Sasha (uncredited)Film
Toužit2014Televizní show
Prsatá přítelkyně mé přítelkyně2012Televizní show
Špinavý masér2011Televizní show
Brazzers navíc2010Televizní show
Velká klobásová pizza2010Televizní show
Žhavý a zlý2009Televizní show
Masáž všech dívek2009Masérka # 1, Klient, MasérkaTelevizní show
Naughty Rich Girls2009Televizní show
Seru na tým pět2008Televizní show
Teens to má rád2008Madison IvyTelevizní show
Skutečné příběhy manželky2008Televizní show
Může skórovat?2008Televizní show
Velká prsa ve škole2007Televizní show
Čistý 182007Televizní show
Pornohvězdám se to líbí2007Televizní show
Velká prsa v práci2006Televizní show
Innocent High2005Televizní show
Baby Got Boobs2004Televizní show
Doctor Adventures2004Televizní show
Nezbedná kancelář2004Televizní show
Cum Fiesta2001Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.