Hlavní Vztahy Maria Valverde

Maria Valverde

Maria Valverde ŽenatýPořadí 4166 -1060Věk 34 let zvěrokruhu Beran Vztahy celkem 2

S kým právě teď chodí?

Maria Valverde a Gustavo DudamelGustavo Dudamel a María Valverde jsou od března 2017 manželé již 4 roky. zobrazit vztah

Vztahy

María Valverde má vztah s Mario Casasem(2011-2014).

kelly o'donnell manžel j. David Ake

O

María Valverde je 34letá španělská herečka. Narodila se María Valverde Rodríguez 24. března 1987 ve španělském Madridu a je známá pro Tres metros sobre el cielo, Exodus. Její znamení zvěrokruhu je Beran.



María Valverde byla ve 2 zápasech na obrazovce, včetně Evy Green Praskliny (2009)a Mario Casas v Tři kroky nad nebem (2010).

María Valverde je členem následujících seznamů: Lidé z Madridu, španělští filmoví herci a narození v roce 1987.

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil María Valverde! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý14 roky, 2 měsíce--
Chodit s někým13 roky, 8 měsíců--
Celkovýdva4 roky, 2 měsíce3 roky, 11 měsíců3 roky, 8 měsíců

Detaily

JménoMaria
PříjmeníValverde
Jméno za svobodnaValverde Rodriguez
Celé jméno při narozeníMaria Valverde Rodriguez
Alternativní jménoMaria Valverde, Maria Valverde Rodriguez
Stáří34 let
Narozeniny24. března 1987
RodištěMadrid, Španělsko
Výška5 '4½' (164 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostšpanělština
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuTři metry nad oblohou, Exodus
Roky aktivní2003 – dosud
Oficiální webové stránkyhttp://www.mariavalverde.net/

María Valverde Rodríguez (narozená 24. března 1987) je španělská herečka.

Více informací o Maria Valverde Méně o Marii Valverde

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaGustavo DudamelŽenatýÚnora 2017současnost, dárek4 roky
1Mario CasasVztah2011Září 20143 roky
Gustavo Dudamel #dva

Gustavo Dudamel

2017

Gustavo Dudamel a María Valverde byli ...[zobrazit pár] Mario Casas #1

Mario Casas

2011-2014

Mario Casas a María Valverde se rozvedli v S ...[zobrazit pár] #dva

Gustavo Dudamel

2017

Gustavo Dudamel a María Valverde jsou manželé již 4 roky.

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Stáří69%'> Kompatibilita 38% zobrazit vztah #1

Mario Casas

2011-2014

Mario Casas a María Valverde se datují od roku 2011 do září 2014.



jean-luc bilodeau a chelsea kane
Vztah 3 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 48% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Maria Valverde3. 4 BeranHerečka
španělština
Gustavo Dudamel40 VodnářŘidič
venezuelský
Mario Casas3. 4 BlíženciHerec
španělština

FOTOGALERIE

Maria Valverde - „Spider“ premiéra na 67. filmovém festivalu v San Sebastianu Maria Valverde - „Spider“ premiéra na 67. filmovém festivalu v San Sebastianu Maria Valverde - „Spider“ premiéra na 67. filmovém festivalu v San Sebastianu Maria Valverde - „Spider“ premiéra na 67. filmovém festivalu v San Sebastianu Maria Valverde - „Spider“ premiéra na 67. filmovém festivalu v San Sebastianu Maria Valverde - „Spider“ premiéra na 67. filmovém festivalu v San Sebastianu Maria Valverde - „Spider“ premiéra na 67. filmovém festivalu v San Sebastianu Maria Valverde - „Spider“ premiéra na 67. filmovém festivalu v San Sebastianu Maria Valverde - „Spider“ premiéra na 67. filmovém festivalu v San Sebastianu Maria Valverde - „Spider“ premiéra na 67. filmovém festivalu v San Sebastianu Maria Valverde - „Spider“ premiéra na 67. filmovém festivalu v San Sebastianu Maria Valverde - „Spider“ premiéra na 67. filmovém festivalu v San Sebastianu

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Byli jsme písničky2021pohmožditFilm
Pavouk2019Ines YoungFilm
Fever Dream2019AmandaFilm
Galveston2018CarmenFilm
Co nás váže2017AliciaFilm
Potápět se2017Paz AguileraFilm
Guernica2016TerezaFilm
Ali a Nino2016Nino KipianiFilm
The Limehouse Golem2016Aveline OrtegaFilm
Zlomení koně2015.Vittoria (jako Maria Valverde)Film
Teď nebo nikdy2015.PředvečerFilm
A proč cestuješ?2015.Krátký film
Exodus: Bohové a králové2014ZipporahFilm
Bratři2014Virginie RodriguezTelevizní show
Ty a já2014LauraFilm
Zatížení2014ElisaFilm
Příběh osamělého slunce2014RoztomilýKrátký film
Mezek2013ConchiFilm
Osvoboditel2013Maria Teresa BolivarFilm
toužím po tobě2012PraseFilm
Studené dveře2012AgnesFilm
Madrid, 19872011AngelaFilm
20552011Anna SerraTelevizní show
Tři kroky nad nebem2010PraseFilm
Praskliny2009PlamenFilm
Anarchistická žena2008ManuelaFilm
Král hory2007Napít seFilm
Sandman2007LolaFilm
Zloději2007ZlodějFilm
Borgia2006Lucrecia BorgiaFilm
Platí pro tanec2006Krátký film
Melissa P.2005Melissa P.Film
Vorviku2005SofieFilm
Mimo tělo2004CucaFilm
Slabost bolševika2003MaryFilm
Když se na nás nikdo nedívá2003AnnaKrátký film
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Eva Green a Maria ValverdeEva Green
    • Praskliny
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Maria Valverde a Mario CasasMario Casas
    • Tři kroky nad nebem
      2010
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Michelle Face
Michelle Face
28. května 2021 ... Zprávy Michelle Visage, drby, fotky Michelle Visage, životopis, seznam přátel Michelle Visage 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Michelle Visage. Historie datování Michelle Visage, 2021, 2020, seznam vztahů Michelle Visage.
Marion Maréchal-Le Pen
Marion Maréchal-Le Pen
28. května 2021 ... Novinky Marion Maréchal-Le Pen, drby, fotografie Marion Maréchal-Le Pen, životopis, seznam přátel Marion Maréchal-Le Pen 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Marion Maréchal-Le Pen. Marion Maréchal-Le Pen datování historie, 2021, 2020, seznam vztahů Marion Maréchal-Le Pen.
Manny Pacquiao a Krista Ranillo
Manny Pacquiao a Krista Ranillo
28. května 2021 ... Manny Pacquiao a Krista Ranillo fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Carin C. Tietze
Carin C. Tietze
28. května 2021 ... Zprávy Carin C. Tietze, drby, fotografie Carin C. Tietze, životopis, seznam přátel Carin C. Tietze 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Carin C. Tietze. Carin C. Tietze seznamovací historie, 2021, 2020, seznam vztahů Carin C. Tietze.
Irene Papas
Irene Papas
28. května 2021 ... Novinky Irene Papas, drby, fotky Irene Papas, životopis, seznam přátel Irene Papas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Irene Papas. Irene Papas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Irene Papas.
LeAnn Rimes
LeAnn Rimes
28. května 2021 ... Zprávy LeAnn Rimes, drby, fotky LeAnn Rimes, biografie, seznam přátel LeAnn Rimes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů LeAnn Rimes. Historie datování LeAnn Rimes, 2021, 2020, seznam vztahů LeAnn Rimes.
Dave Mustaine
Dave Mustaine
28. května 2021 ... Dave Mustaine novinky, drby, fotky Dave Mustaine, životopis, seznam přítelkyní Dave Mustaine 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dave Mustaine. Dave Mustaine seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dave Mustaine.