Hlavní Vztahy Margaret Avery

Margaret Avery

Margaret AveryVěk 77 let starý zvěrokruh Kozoroh Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Margaret Avery možná svobodná.

Vztahy

Margaret Averyová byla dříve vdaná za Roberta Gordona Hunta.



kdo je meg deangelis datování 2016

O

Margaret Avery je 77letá americká herečka. Narodila se 1. ledna 1944 v Mangumu v Oklahomě v USA a je známá pro The Color Puple. Její znamení zvěrokruhu je Kozoroh.

Margaret Averyová hrála na obrazovce zápas s Dannym Gloverem Barva fialová (1985).

Margaret Avery je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, herci z Kalifornie a americké zpěvačky.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Margaret Avery! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý1---
Celkový1--

Detaily

JménoMargaret
PříjmeníAvery
Stáří77 let
Narozeniny1. ledna 1944
RodištěMangum, Oklahoma, USA
StavětŠtíhlý
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuKozoroh
SexualitaRovný
NáboženstvíBorn-Again Christian
Etnický původČerná
Státní příslušnostamerický
Text povoláníHerečka, zpěvačka
obsazeníHerečka
Získejte slávuBarva Puple
Roky aktivní1972 – dosud

Margaret Avery (narozený 20 ledna 1944) je americká herečka a zpěvačka. Svou kariéru zahájila vystupováním na jevišti a později měla hlavní role ve filmech včetně Cool Breeze (1972), Which Way Is Up? (1977), Scott Joplin (1977) a Ryba, která zachránila Pittsburgh (1979).

Více o Margaret Averyové Méně o Margaret Averyové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Robert Gordon HuntŽenatý -
#1

Robert Gordon Hunt

Robert Gordon Hunt a Margaret Avery jsou div ...[zobrazit pár] #1

Robert Gordon Hunt

Robert Gordon Hunt a Margaret Avery se rozvedli.



zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Margaret Avery77 KozorohHerečka
americký
Robert Gordon Hunt-

FOTOGALERIE

To je vražda, napsala Margaret Avery - tapety Margaret Avery - tapety Whoopi Goldberg a Margaret Avery ve filmu Barva fialová (1985) Margaret Avery Margaret Avery v The Color Purple (1985) Margaret Avery v The Color Purple (1985) Margaret Avery Margaret Avery Margaret Avery Vítejte doma Tapeta Roscoe Jenkins Margaret Avery

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Grand-Daddy denní péče2019MillieFilm
Hrdá Mary2018MinaFilm
Symposium2017ŽenaKrátký film
Lepší věci2016EsterTelevizní show
Cesta k vykoupení2015.Kadija (rumored)Film
Carmichael Show2015.JanetTelevizní show
Knihovníci2014Eleanor DarnellTelevizní show
Být Mary Jane2013Helen PattersonTelevizní show
Nezadané slečny2011Televizní show
Extrospekce2009Anna (jako Margret Avery)Krátký film
Seznamte se s Browns2008SarahFilm
Vítejte doma, Roscoe Jenkins2008Mami JenkinsovéFilm
Exodus2007Okradený turistaFilm
Waitin 'to Live2006Pearline LogginsFilm
Kosti2005Ivy GillespieTelevizní show
Chirurgové2005Lucille ReedTelevizní show
10-8: Důstojníci ve službě2003Rita ArmstrongováTelevizní show
Druhý zemřít2002Pojistovaci agentFilm
Láska zabíjí1998MěsícFilm
Jak silná musí být láska1998Mary McMillianTV film
Sestra, omlouvám se1998HostovánoKrátký film
413 Hope St.1997Denise ThomasTelevizní show
Gang1997Glenda OteroTelevizní show
Nastavenídevatenáct devadesát pětOlivia duboisFilm
Břemeno bílého mužedevatenáct devadesát pětMegan ThomasFilm
devatenáct devadesát pětIndira DiamondTelevizní show
Noční past1993Slečno SadieFilm
Time Trax1993Paní ShawováTelevizní show
Walker, Texas Ranger1993Mabel JarvisTelevizní show
Blesk v láhvi1993Dr. SierheedFilm
Roots of Roe1993Dopisy Margaret Sangerové (hlas)TV film
The Jacksons: Americký sen1992Martha ScruseTelevizní show
Jackovo místo1992KathleenTelevizní show
Roc1991HelenTelevizní show
Návrat superfly1990FrancineFilm
Vlna veder1990Roxie TurpinTV film
Riverbend1989Bell ColemanFilm
Svobodné ženy vdané za muže1989Grace WilliamsTV film
Blueberry Hill1988Hattie CaleFilm
Rytířské hodinky1988Radní SlaneTelevizní show
Bustin 'Loose1987Televizní show
Hadry k bohatství1987Celia RichardsTelevizní show
Amen1986Juanita ManningsTelevizní show
Detektivka1986Iris MarshallTelevizní show
Barva fialová1985Shug AveryFilm
MacGyver1985Regina JeffriesTelevizní show
Spenser: k pronájmu1985Callie BraxtonTelevizní show
CBS Schoolbreak Special1984Mary JonesTelevizní show
Miami Vice1984Sally CordobaTelevizní show
To je vražda, napsala1984Jméno několika písníTelevizní show
Cosby Show1984LeahTelevizní show
T.J. Šlapka1982Paní DanielsTelevizní show
The Powers of Matthew Star1982dubenTelevizní show
Soustruh nebes1980Heather LeLacheTV film
Americké divadlo1980DottieTelevizní show
Obloha je šedá1980RosemaryTV film
Ryba, která zachránila Pittsburgh1979Toby MillmanFilm
Trapper John, M.D.1979Sharon HendersonTelevizní show
Scott Joplin1977Krásný JoplinTV film
Která cesta je nahoru?1977Annie MaeFilm
Zlato ... jsem zpět!1977Racine parkyTelevizní show
A.E.S. Hudson Street1977Sestra SawyerováTelevizní show
Louis Armstrong - Chicago Style1976Duše RaeTV film
Psychopat1975Zdravotní sestřičkaFilm
Kolchak: The Night Stalker1974Ruth Van GalenTelevizní show
Peklo v Harlemu1973Sestra JenniferFilm
Magnum Force1973ProstitutkaFilm
Harry O1973Ginnie Adams, Ruby DomeTelevizní show
Kojak1973LulaTelevizní show
Chladný vánek1972SkřivanFilm
Teror v hotelu Red Wolf Inn1972Edwina (jako Margret Avery)Film
Něco zlého1972IreneTV film
Sanford a syn1972DeniseTelevizní show
Nováčci1972Marly Walker, Stacy BrooksTelevizní show
Nová show Dick Van Dyke1971Sestra Wilkinsonová, Pam HarrisTelevizní show
Marcus Welby, M.D.1969JulieTelevizní show
Ironside1967BarmanTelevizní show
Orfeova hvězdaLizette Jean-MarieFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Danny Glover a Margaret AveryDanny Glover
    • Barva fialová
      1985
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...