Hlavní Vztahy Marilyn Chambers

Marilyn Chambers

Marilyn Chambers 1952-2009Věk 56 let při smrti zvěrokruhu Býk Vztahy celkem 8 Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Odpočívej v pokoji.

vášnivý slonovinový Wayans a Brittany Daniel

Vztahy

Marilyn Chambers byla dříve vdaná za Williama Taylora Jr.(1991-1994)Chuck Traynor(1974-1985)Doug Chapin(1972-1974)a Tom Taylor(1991).



Marilyn Chambersová byla ve vztahu s Harrym Reemsem.

Marilyn Chambersová se setkala s Robertem Kleinem(1970), Sammy Davis Jr. a John Holmes.

O

Americká pornohvězda Marilyn Chambers se narodila Marilyn Ann Briggs 22. dubna 1952 v Providence na ostrově Rhode Island v USA a zemřela 12. dubna 2009 v Santa Claritě v Kalifornii ve Spojených státech ve věku 56 let. Její znamení zvěrokruhu je Býk.



Marilyn Chambers je členem následujících seznamů: američtí taneční hudebníci, američtí herci-politici a lidé z okresu Los Angeles v Kalifornii.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Marilyn Chambers! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým1---
Ženatý411 let4 roky, 6 měsíců3 roky
Setkání3---
Celkový811 let2 roky, 3 měsíce3 roky

Detaily

JménoMarilyn
Prostřední jménoAnn
PříjmeníKomory
Jméno za svobodnaBriggs
Celé jméno při narozeníMarilyn Ann Briggs
Alternativní jménoMarilyn Chambers, Marilyn Ann Briggs, Marilyn Ann Taylor
Stáří56 (věk smrti) let
Narozeniny22. dubna 1952
RodištěProvidence, Rhode Island, USA
Zemřel12. dubna 2009
Místo smrtiSanta Clarita, Kalifornie, USA
Příčina smrtiMozkové krvácení (po aneuryzmatu aorty)
PohřbenPopel se rozptýlil po moři
Výška5 '10' (178 cm)
Hmotnost140 liber (64 kg)
StavětAtletický
Barva očíModrý
Barva vlasůObarvená blondýnka
Výrazná vlastnostVysoké, atletické tělo, blond vlasy, modré oči
Znamení zvěrokruhuBýk
SexualitaBisexuální
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaStaples High School
Text povoláníPornografická filmová herečka, exotická tanečnice, modelka, herečka, kandidátka na viceprezidentku, zpěvačka
obsazeníPornohvězda
Získejte slávuZa zelenými dveřmi
Hudební žánr (text)Non-Music, Funk / Soul, Pop, Electronic
Nástroj (text)Zpěv, hlas
Nahrávací společnostRuleta, Pye International, publikace Paula Raymonda, Miracle Records
Schválení značkyModel krytu pro Ivory Snow (začátek sedmdesátých let), (1981) Tiskové reklamy na Valentine Products 'Marilyn Chambers Love Oil.
Poprsí (palce)35
Velikost šálkuC
Pas (palce)2. 3
Boky (palce)35
Oficiální webové stránkywww.rottentomatoes.com/celebrity/marilyn_chambers/, www.allmovie.com/artist/marilyn-chambers-p12132, www.rottentomatoes.com/celebrity/marilyn_chambers, www.hotmovies.com/porn-star/27955/Marilyn-Chambers .html? vod = 221655
Bratrbratr Martin Briggs
Sestrasestra Jann Smith
Rodinný příslušníkMcKenna Marie Taylor, dcera
Domácí mazlíčciNačechraná byla její kočka

Marilyn Ann Taylor (rozená Briggs; 22. Dubna 1952 - 12. Dubna 2009), známá profesionálně jako
Marilyn Chambers, byla americká pornografická herečka, exotická tanečnice, modelka, herečka a viceprezidentka. Ona byla známá pro její debut v hardcore filmu z roku 1972, Behind the Green Door, a její pornografický film Insatiable z roku 1980. Zařadila se na 6. místo v seznamu 50 nejoblíbenějších pornohvězd všech dob podle AVN a v roce 1999 se umístila jako jedna z nejlepších 100 sexuálních hvězd Playboye století. úspěšný přechod k mainstreamovým projektům a dostal název „nejslavnější crossover porno“.



kdo je noah schnapp chodit s někým
Více o Marilyn Chambers Méně o Marilyn Chambers

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
8William Taylor Jr.Ženatý199019944 roky
7Chuck TraynorŽenatý1974198511 let
6Doug ChapinŽenatý197119743 roky
5Robert KleinSetkání19701970-
4Harry ReemsNeznámý R -
3Sammy Davis Jr.Setkání -
dvaTom TaylorŽenatý -
1John HolmesSetkání -
#8

William Taylor Jr.

1990-1994

William Taylor Jr. a Marilyn Chambers byli ...[zobrazit pár] Chuck Traynor #7

Chuck Traynor

1974-1985

Chuck Traynor a Marilyn Chambers se rozvedli ...[zobrazit pár] #6

Doug Chapin

1971-1974

Doug Chapin a Marilyn Chambers se rozvedli ...[zobrazit pár] Robert Klein #5

Robert Klein

1970

Robert Klein a Marilyn Chambers se rozcházejí ...[zobrazit pár] Harry Reems #4Pověst

Harry Reems

Marilyn Chambers a Harry Reems se říkalo ...[zobrazit pár] Sammy Davis Jr. #3

Sammy Davis Jr.

Sammy Davis Jr. a Marilyn Chambers byli v ...[zobrazit pár] Tom Taylor #dva

Tom Taylor

Tom Taylor a Marilyn Chambers se rozvedli ...[zobrazit pár] John Holmes #1

John Holmes

John Holmes a Marilyn Chambers jsou samostatní ...[zobrazit pár] #8

William Taylor Jr.

1990-1994

William Taylor Jr. a Marilyn Chambers byli manželé 3 roky. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v roce 1990, vzali se v roce 1991. O 3 roky později se v roce 1994 rozvedli.

Vztah 4 roky Děti 1 dítě zobrazit vztah #7

Chuck Traynor

1974-1985

Chuck Traynor a Marilyn Chambers se rozvedli po 11 letech manželství.

Vztah 11 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Stáří13%'> Kompatibilita 9% zobrazit vztah #6

Doug Chapin

1971-1974

Doug Chapin a Marilyn Chambers byli manželé po dobu 1 roku. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v roce 1971, a vzali se 26. srpna 1972. O rok později se v roce 1974 rozvedli.

který chodil s Alyssou Milano
Vztah 3 roky zobrazit vztah #5

Robert Klein

1970

Robert Klein a Marilyn Chambers se setkali v roce 1970.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří44%'> Kompatibilita dvacet jedna% zobrazit vztah #4

Harry Reems

(Pověst)

Říká se, že Marilyn Chambers se spojila s Harrym Reemsem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 82% zobrazit vztah #3

Sammy Davis Jr.

Sammy Davis Jr. se setkal s Marilyn Chambersovou.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška19%Stáří1%'> Kompatibilita patnáct% zobrazit vztah #dva

Tom Taylor

Tom Taylor a Marilyn Chambers se rozvedli po 30 letech manželství. Měli 1 dítě.

Děti 1 dítě zobrazit vztah #1

John Holmes

John Holmes se setkal s Marilyn Chambersovou.

robert ri chard a kyla pratt
OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 56% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Marilyn Chambers56 BýkPornohvězda
americký
William Taylor Jr.- Manželka
Chuck Traynor64 LevPornohvězda
americký
Doug Chapin-
Robert Klein79 VodnářHerec
americký
Harry Reems65 PannaPornohvězda
americký
Sammy Davis Jr.64 StřelecHerec
americký
Tom Taylor- Oddělení kamery
John Holmes43 LevPornohvězda
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
McKenna Marieženský13. května 199130 let starý Tom Taylor
McKenna Marieženský13. května 199130 let starý William Taylor Jr.

FOTOGALERIE

Marilyn Chambers Marilyn Chambers Anděl H.E.A.T. - Marilyn Chambers, Gerald Okamura Marilyn Chambers Mýdlo ze slonoviny Marilyn Chambers Marilyn Chambers Marilyn Chambers Marilyn Chambers Marilyn Chambers Marilyn Chambers Marilyn Chambers

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Porndogs: Dobrodružství Sadie2009Sadie (hlas)Film
Solitaire2008PolicajtFilm
Skrýš2007Paní BookenlacherováFilm
Nahé pohádky2002TV film
Malý obchod erotiky2001MarilynFilm
Sextrospektivní1999MarilynFilm
Show Marilyn Chambers All Nude Peep Show1999Film
Ženy domudevatenáct devadesát pětMarilyn ChambersTelevizní show
New York Nights1994Barbara LoweryFilm
Snídaně v posteli1990Marilyn ValentineFilm
Marilynovy deníky1990MarilynFilm
Kdo zastřelil Patakanga?1989DalšíFilm
Neukojitelný II1984Sandra ChaseFilm
Můj terapeut1984Kelly CarsonFilm
Anděl H.E.A.T.1983Angel HarmonyFilm
Up 'n' Coming1983Cassie HarlandFilm
Zobrazení *1983Marilyn (segment 'Marilyn')Film
Noc ve městě1982Film
Nenasytný1980Sandra ChaseFilm
Beyond De Sade1979Krátký film
Nikdy něžný okamžik1979Krátký film
Vzteklý1977RůžeFilm
Vzkříšení Evy1973PředvečerFilm
Za zelenými dveřmi1972SlávaFilm
Spolu1971Film
Sova a kočička1970Barney's Girl (jako Evelyn Lang)Film
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články