Hlavní Vztahy Marina Sirtis

Marina Sirtis

Marina Sirtis SinglVěk 66 let zvěrokruhu Beran Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Marina Sirtis je momentálně svobodná.

je philip michael thomas ženatý

Vztahy

Marina Sirtis byla dříve vdaná za Michaela Lampera(1992-2019).



O

Marina Sirtis je 65letá americká herečka. Narodila se 29. března 1955 v Hackney v Londýně ve Velké Británii a proslavila ji poradkyně Deanna Troi ve filmu Star Trek: Nová generace. Její znamení zvěrokruhu je Beran.

Marina Sirtis je členem následujících seznamů: angličtí filmoví herci, angličtí televizní herci a People from London.

harold ford jr emily threlkeld svatba

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Marina Sirtis! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý128 let, 11 měsíců--
Celkový128 let, 11 měsíců--

Detaily

JménoMarine
PříjmeníSirtis
Celé jméno při narozeníMarina Sirtis
Alternativní jménoRina, Imzadi, Marina Sirtis
Stáří66 let
Narozeniny29. března 1955
RodištěHackney, Londýn, Anglie, Velká Británie
Výška5 '4½' (164 cm)
Hmotnost118 liber (54 kg)
StavětPrůměrný
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
NáboženstvíAteista
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
UniverzitaGuildhall School of Music and Drama
Text povoláníHerečka, producentka, hlasová herečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuPoradkyně Deanna Troi na Star Treku: Nová generace
Roky aktivní1977 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Innovative Artists L.A.
Schválení značkyTelevizní reklama: Zahrála si letušku v dnes již klasické a slavné reklamě Cinzano Bianco s Leonardem Rossiterem a Joan Collins. Možná si vzpomenete na konec, kdy Leonard Rossiter poplácí po paži sedadla Joan Collinsové a způsobí, že se náhle sklopí a ona
Poprsí (palce)37
Velikost šálkuD
Pas (palce)27
Boky (palce)36
Velikost oblečení8
Velikost boty9
Oficiální webové stránkywww.marinasirtis.cjb.net/, www.marinasirtis.tv/, memory-alpha.org/en/wiki/Marina_Sirtis, www.sirtis.org.uk/, http://www.marinasirtis.tv, www.nndb .com / people / 796/000025721 /, twitter.com/Marina_Sirtis, www.behindthevoiceactors.com/Marina-Sirtis/, http://marinasirtis.tv
OtecJohn Sirtis
MatkaDespina (Taylorův asistent)
BratrSteve (fotbalista)
Oblíbené barvyŽlutá, modrá, bílá

Marina Sirtis (/ b born bornr d /; narozený 29 března 1955) je britsko-americká herečka. Ona je nejlépe známá pro její roli jako poradkyně Deanna Troi v televizním seriálu Star Trek: Nová generace a čtyři celovečerní filmy Star Trek, stejně jako další vystoupení ve franšíze Star Trek.

Více informací o Marina Sirtis Méně o Marina Sirtis

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Michael LamperŽenatý1991Prosince 201928 let
Michael Lamper #1

Michael Lamper

1991-2019

Michael Lamper a Marina Sirtis se vzali ...[zobrazit pár] #1

Michael Lamper

1991-2019

Michael Lamper a Marina Sirtis byli manželé 27 let, než Michael Lamper zemřel ve věku 61 let.

Vztah 28 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří52%'> Kompatibilita 37% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Marina Sirtis66 BeranHerečka
americký
Michael Lamper61 KozorohHudebník
americký

FOTOGALERIE

Star Trek pokračuje - Marina Sirtis Kdo platí převozníkovi? (1977) Marina Sirtis - Stargate SG-1 Marina Sirtis - Star Trek: Enterprise Marina Sirtis - Star Trek: Nová generace Denise Crosby jako poručík Tasha Yar ve Star Treku: Nová generace Denise Crosby jako poručík Tasha Yar ve Star Treku: Nová generace Denise Crosby jako poručík Tasha Yar ve Star Treku: Nová generace Denise Crosby jako poručík Tasha Yar ve Star Treku: Nová generace Marina Sirtis Marina Sirtis Marina Sirtis

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Star Trek: Nižší paluby2020Komandér Deanna TroiTelevizní show
Star Trek: Picard2020Deanna TroiTelevizní show
Storyville (TV film)2020Emma JohnsonTV film
Sběratelé dluhů2020Bad ReeseFilm
Mythe: Noc Gorgonů2019PallasFilm
Max Winslow a Dům tajemství2019ÚTOČIŠTĚ. (hlas)Film
Riley Parra: Lepší andělé2019Gail FinneyFilm
Titáni2018Marie GrangerováTelevizní show
5. cestující2018AlanaFilm
Pro lásku George2018SharonFilm
Objednávka2018KatrineFilm
Vrahův učeň2018MirandoKrátký film
Poslední Sharknado: Je čas2018ZimaTV film
Neuvěřitelný!!!!!2017Ocenění Show PresenterFilm
Orville2017UčitelTelevizní show
Riley Parra2017Gail FinneyTelevizní show
Valentýn znovu2017MarthaTV film
OK K.O.! Buďme hrdinové2017kosmosTelevizní show
Můj vánoční princ2017Felicia HolstTV film
Stáž2016Camila ChivariTelevizní show
Little Dead Rotting Hood2016BabičkaFilm
Můj letní princ2016Penelope SheridanTV film
Temný odraz2015.Maggie JasparFilm
Řeky mléka a medu2015.Andreina matkaFilm
Finders Keepers2014JanineTV film
Holí medvědi2014Další hlasy, učiteliTelevizní show
Star Trek pokračuje2013Počítač, počítačový hlasTelevizní show
Bee and PuppyCat2013Přiřaďte Bot, Double MouthTelevizní show
Upír Riderz2013Film
Skandál2012Generál FletcherTelevizní show
La La Land2012Dal bychTelevizní show
Rychlostní démoni2012JaneFilm
Castlevania: Hymn of Blood2012PersenaTelevizní show
Mladá spravedlnost2010Paní Wheelerová, včelí královna, Sandra StanyonováTelevizní show
Dobrodružství2010SamanthaTelevizní show
The Grudge 32009GretchenFilm
Cleveland Show2009ŽenaTelevizní show
31 Sever 62 Východ2009Sarah WebberováFilm
Zničení Země2009PaxtonTV film
Tři řeky2009Layla RahimiTelevizní show
Udělejte to nebo rozbijte2009Doktorka Anna KleisterováTelevizní show
Nezcizitelný2008Advokát BarryFilm
Otis E.2008DlaňFilm
Hluboko dole2007SarahFilm
Obchodní cesty2007NancyFilm
Grendel2007Královna WealhtheowTV film
Hra o život2007Paní. PříteliFilm
Pěst bojovníka2007MaryFilm
Chirurgové2005Sonya AmenTelevizní show
Blíže2005Layla MoktariTelevizní show
Pád2004ShereenFilm
Přízraky2004Laura LeeFilm
Čisté hry2003Cindy FieldingFilm
NCIS2003Orli ElbazTelevizní show
Matice ohrožení2003Dr. Nabila Hassan |Televizní show
Star Trek: Nemesis2002Deanna TroiFilm
Chyba terminálu2002AlexiFilm
Bez stopy2002Alexa SorosTelevizní show
Prostřednictvím ohně2002MaryTV film
Star Trek: Enterprise2001Poradkyně Deanna TroiTelevizní show
Přítelkyně2000Gina RichardsTelevizní show
ztracený ráj1999Dr. Christine DuMaurierFilm
Rodinný typ1999Poradkyně Deanna TroiTelevizní show
Holby City1999Lucy SimmonsTelevizní show
Star Trek: Povstání1998TroiFilm
Earth: Final Conflict1997Sestra MargaretteTelevizní show
Hvězdná brána SG-11997Dr. Svetlana MarkovTelevizní show
Star Trek: První kontaktdevatenáctset devadesát šestTroiFilm
Chrliče: Goliášovy kronikydevatenáctset devadesát šestDemona, mladá ženaTelevizní show
Gadgetmandevatenáctset devadesát šestDetektivní inspektor WalkerTV film
Star Trek: Voyagerdevatenáct devadesát pětPoradkyně Deanna TroiTelevizní show
Vnější mezedevatenáct devadesát pětOlivia 'Liv' KohlerTelevizní show
Star Trek: Generace1994TroiFilm
Duckman: Private Dick / Family Man1994Aurora AbromowitzTelevizní show
Chrliče1994Demona, Margot, paní DestineTelevizní show
Nebe nám pomozte1994Carolyn ParisTelevizní show
Diagnóza Vražda1993Mary Ann EaginTelevizní show
Waxwork II: Lost in Time1992SlávaFilm
Pátý roh1992CamilleTelevizní show
Star Trek: Nová generace1987Poradkyně Deanna TroiTelevizní show
Oběť1986Jane Taylor, MPTelevizní show
Návrat Sherlocka Holmese1986LucretiaTelevizní show
Říkej mi pane1986VýpadTelevizní show
Pokoj dole1986CarloTelevizní show
Přání smrti 31985MariaFilm
C.A.T.S. Oči1985Molo 3Televizní show
Screen One1985MariaTelevizní show
Rande naslepo1984ŠlapkaFilm
Vesmírní jezdci1984Dívka v PorscheFilm
lovec1984Kate ScanlonTelevizní show
Zlá paní1983Jacksonova dívkaFilm
Up the Elephant and Round the Castle1983LisaTelevizní show
Méně1979HvězdaTelevizní show
Kelly Monteith1979Televizní show
Zloděj z Bagdádu1978Harem Girl (neoficiálně)TV film
Hazell1978Melina StassinopolusTelevizní show
Kdo platí převozníkovi?1977AriadneTelevizní show
Tomboly1975FaustinaTelevizní show
Tisíc řezůMonica AtlasFilm
BezoniansHelen AndinosFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.