Hlavní Vztahy Marty Wright

Marty Wright

Marty WrightVěk 56 let zvěrokruhu Štír Vztahy 1 celkem

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Marty Wright možná svobodný.






Vztahy

Marty Wright byl dříve ženatý s Mary Laubenheimerovou(1984).



O

Marty Wright je 56letý americký zápasník, narozený 31. října 1964 ve Phoenixu v Arizoně. Jeho znamení zvěrokruhu je Štír






Marty Wright je členem následujících seznamů: narození v roce 1964, lidé z Connecticutu a lidé z Phoenixu v Arizoně.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Marty Wright! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý137 let, 1 měsíc--
Celkový137 let, 1 měsíc--

Detaily

JménoMarty
PříjmeníWrighte
Stáří56 let
Narozeniny31. října 1964
RodištěPhoenix, Arizona
Výška6 '2' (188 cm)
StavětAtletický
Barva očíČerná
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuŠtír
Etnický původČerná
Státní příslušnostamerický
obsazeníZápas

Martin 'Marty' Wright (narozený 15. července 1964), známější pod přezdívkou The Boogeyman, je americký bývalý profesionální wrestler a instruktor aerobiku.



Více o Marty Wrightovi Méně o Marty Wrightovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Mary LaubenheimerŽenatý19841984-
#1

Mary Laubenheimer

1984

Mary Laubenheimer a Marty Wright byli v ...[zobrazit pár] #1

Mary Laubenheimer

1984

Mary Laubenheimer a Marty Wright měli vztah od roku 1984 do roku 1984.

zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Marty Wright 56 ŠtírZápas
americký
Mary Laubenheimer-

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Dům Hardy Halloween2018BoogeymanKrátký film
WWE Superstars2009BoogeymanTelevizní show
WrestleMania 232007BoogeymanTelevizní show
WrestleMania 222006BoogeymanTV film
ECW na Syfy2006BoogeymanTelevizní show
Transportér 22005VelitelFilm
Ohio Valley Wrestling TV2001BoogeymanTelevizní show
Výměny2000komorníkFilm
Každá neděle1999BestieFilm
WWE Smackdown!1999BoogeymanTelevizní show
WWE Sunday Night Heat1998BoogeymanTelevizní show
WWE Raw1993BoogeymanTelevizní show
Chlapec ve zlatém kimonu1992Alabama BullTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Diskuse

Redakce Choice

Sarah Sutherland
Sarah Sutherland
28. května 2021 ... zprávy Sarah Sutherlandové, drby, fotky Sarah Sutherlandové, životopis, seznam přátel Sarah Sutherlandové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sarah Sutherlandové. Sarah Sutherland seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sarah Sutherland.
Conor Maynard
Conor Maynard
28. května 2021 ... Zprávy Conora Maynarda, drby, fotografie Conora Maynarda, životopis, seznam přítelkyň Conora Maynarda 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Conora Maynarda. Conor Maynard seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Conora Maynarda.
Virgil van Dijk a Rike Nooitgedagt
Virgil van Dijk a Rike Nooitgedagt
28. května 2021 ... Virgil van Dijk a Rike Nooitgedagt fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
30 obrázků mladé Reese Witherspoon
30 obrázků mladé Reese Witherspoon
Tato galerie obsahuje krásnou mladou Reese Witherspoonovou, včetně jejích fotografií, když byla ještě dítě, a jejích dospívání a počátku 20. let ...
Junjie Qin
Junjie Qin
28. května 2021 ... Zprávy Junjie Qin, drby, fotky Junjie Qin, životopis, seznam přítelkyň Junjie Qin 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Junjie Qin. Seznamka Junjie Qin, 2021, 2020, seznam vztahů Junjie Qin.
Ida Kitaeva a Stan Laurel
Ida Kitaeva a Stan Laurel
28. května 2021 ... Ida Kitaeva a Stan Laurel fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Všechny šílené a děsivé scény v „Beetlejuice“, kterým nebylo rozumět jako dítěti
Všechny šílené a děsivé scény v „Beetlejuice“, kterým nebylo rozumět jako dítěti
Beetlejuice je jedním z těch vzácných filmů, které milují děti i dospělí. Ale existují scény z Beetlejuice, které jste možná nikdy nepoznali ...